Bu mesajı yazarken zamanında bana gezebileceğim yerler hakkında güzel bir rota çıkaran Razz'a teşekkürü borç bilirim.
oldboy; rica ederim

punk; Hi-End saat Çınaraltı'nda ( her zaman olmasa da ) Zeki de bulunur.. Nadiren Muzaffer'e de gelir.. Sorarsan gösterirler..
Bunun dışında; Kapalıçarşı'da ( Cevahir Bedesten'de ) Retap, Mesut Saat, Rose Saat, İdris Bey'in dükkanı ( ismini hatırlayamadım ama sorarsan yardımcı olurlar ), Fancy Saat ve son olarak Malatya'lı olarak bilinen bir arkadaş daha vardı hatırlayamadım ismini ama sorarsan onu da tarif ederler, Abdi İpekçi ve Bağdat Caddesi üzerindeki mağazaları ile Şadan Saat, Valikonağı Caddesinde Mesa Saat, yine Nişantaşı civarında Lider Saat, Levent Nasyonel Oto Galerisi sırasında Kasas Kuyumculuk, Bağdat Caddesi Suadiye'de Fancy Saat, La Joya ( Tufan Saat altında ), Bedesten Kuyumculuk ( TeknoSa sokağında..Bekir Bey ), Galeria Sami Saat, Çemberlitaş tramvay durağından Kapalıçarşı Nuruosmaniye çıkışına yürürken sağ tarafta Net Saat.. Şimdilik aklıma gelenler bunlar..