Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
punk » 10 Mar 2011, 19:28
@clk;
Alternatif diye yırtındığımız doğrudur ancak modeller konusunda alternatif arıyoruz. Yoksa affordable'lara
200-250 € karşılığında Miyotalı bir diver almayı kimse istemez bence. En azından ben istemem. 50-100 Euro aralığında olsaydı o zaman başımızın üstünde yeri vardı tabii
Hocam bana 10 üstünden kaç bu ödevden?

-

punk
-
punk » 10 Mar 2011, 19:31
Ha bu arada bu fiyatlara İsviçre makineli UHR ve Ollech 'n Wajs gibi markalar varken biraz zor

sbt.
-

punk
-
Archezia » 10 Mar 2011, 19:32
punk yazdı:Biliyorum bu markayı. Bence pek de cevher sayılmaz. Miyotalı bir diver alacak olsam ya gider Citizen'in kendisini alırım ya da Invicta. Klasik modeller zaten...
Bence punk bu konunun ve ilerideki muhtemel benzerlerinin(belki de bir seri olur bu ev ödevleri) açılış amacını örnekler vererek anlatmak istemiş. UHR ve Ollech de bir sonraki ödevler olur o zaman punk.(Bu adam 100 alacak gibi geliyor bana. 99 falan alma da curve'e girme punk aman diyeyim.

)
Hoca cevapların birkaçını vermiş zaten, ben gerisini yapmam finale kasarım artık.

"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
-

Archezia
-
Archezia » 10 Mar 2011, 19:43
Clk'nın koyduğu modeli beğendim bey bayaa. Akrep yelkovana bayıldım bile diyebilirim. Kalitesi de yeterliyse alınabilir bir saat. Bir de turuncu bir modelleri var biraz farklı. Date'in yeri ve üzerindeki ufacık büyüteç biraz garip olsa da...

"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
-

Archezia
-
Thevenin » 10 Mar 2011, 19:47
Adam mufettis cikti hocam, Hikmet Gorkem

Uhr'lar guzelmis reyiz...
Thevenin
-

Thevenin
-
punk » 10 Mar 2011, 19:49
Archezia yazdı:Clk'nın koyduğu modeli beğendim bey bayaa. Akrep yelkovana bayıldım bile diyebilirim. Kalitesi de yeterliyse alınabilir bir saat. Bir de turuncu bir modelleri var biraz farklı. Date'in yeri ve üzerindeki ufacık büyüteç biraz garip olsa da...

Sen iste herşey çok güzel olur reyiz. Al sana turuncu bezelli bir Invicta.

Hem de yarı fiyatına

Bu arada yöneticilerden ricamdır, başlığı "TSF'de Affordable Çılgınlığı" olarak değiştirebilir miyiz?

-

punk
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: ahmetemin, cbmad, Mtn, mturann, ofis, Proscd, sphinx, tuncaykaya ve 23 misafir