TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

"Yurtd覺覺" S覺cak Saat F覺rsatlar覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: "Yurtd覺覺" S覺cak Saat F覺rsatlar覺

Mesaj justery » 22 ub 2019, 13:45

Orient FET0M004B0 Automatic Erkek Kol Saati 2.145,00 TL yerine 750,75 TL
https://urun.n11.com/erkek-kol-saati/or ... P322038197

Fiyat ciddi uygun, aldim bir tane.

BLA-L09 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
justery

Kay覺t: 15 Oca 2018, 21:17

Re:

Mesaj tt59 » 22 ub 2019, 14:23

justery yazd覺:Orient FET0M004B0 Automatic Erkek Kol Saati 2.145,00 TL yerine 750,75 TL

Hay覺rl覺 olsun hocam, 46 mm kasa 癟ap覺 varm覺 :shock:
Kullan覺c覺 avatar覺
tt59

Ya: 43
Kay覺t: 30 Au 2015, 17:43

Mesaj justery » 22 ub 2019, 14:48

tt59 yazd覺:
justery yazd覺:Orient FET0M004B0 Automatic Erkek Kol Saati 2.145,00 TL yerine 750,75 TL

Hay覺rl覺 olsun hocam, 46 mm kasa 癟ap覺 varm覺 :shock:
Saolun hocam. Benim bilekler tomruktan hallice, 40-42 kayboluyor :)

Kullan覺c覺 avatar覺
justery

Kay覺t: 15 Oca 2018, 21:17

Mesaj hknbqr » 22 ub 2019, 16:58

selamlar ben de yeni g繹rd羹m n11'deki aslan saat maazas覺n覺. kendi sitesinde 1800 lira civar覺na satt覺覺 saati burada 700 liraya sat覺yorlar. insan ister istemez 羹pheleniyor. orient 癟ok yeni kefettiim bir marka a癟覺k癟as覺. bahsi ge癟en maaza da 繹yle. internette orient ile alakal覺 problem yaayan insanara da rastlad覺m. bilgisi olan ayd覺nlatabilir mi? teekk羹rler.
Kullan覺c覺 avatar覺
hknbqr

Kay覺t: 22 ub 2019, 16:46

Mesaj morningstar » 24 ub 2019, 10:21

hknbqr yazd覺:selamlar ben de yeni g繹rd羹m n11'deki aslan saat maazas覺n覺. kendi sitesinde 1800 lira civar覺na satt覺覺 saati burada 700 liraya sat覺yorlar. insan ister istemez 羹pheleniyor. orient 癟ok yeni kefettiim bir marka a癟覺k癟as覺. bahsi ge癟en maaza da 繹yle. internette orient ile alakal覺 problem yaayan insanara da rastlad覺m. bilgisi olan ayd覺nlatabilir mi? teekk羹rler.

Selamlar Aslan Saat Orient in T羹rkiye disbrutoru dur.Simdiye kadar kullandigim orientlerde hi癟bir problem yasamadim cevremdede yaayan g繹rmedim elbette istisnalar olabiliyor her markada olduu gibi birazda sans meselesi bence.Kisacasi orient balang覺癟 i癟in g羹zel markad覺r 繹zellikle yeni modellerini beeniyorum.
Kullan覺c覺 avatar覺
morningstar

Ya: 29
Kay覺t: 25 Au 2018, 23:45

Mesaj hknbqr » 24 ub 2019, 22:18

morningstar yazd覺:
hknbqr yazd覺:selamlar ben de yeni g繹rd羹m n11'deki aslan saat maazas覺n覺. kendi sitesinde 1800 lira civar覺na satt覺覺 saati burada 700 liraya sat覺yorlar. insan ister istemez 羹pheleniyor. orient 癟ok yeni kefettiim bir marka a癟覺k癟as覺. bahsi ge癟en maaza da 繹yle. internette orient ile alakal覺 problem yaayan insanara da rastlad覺m. bilgisi olan ayd覺nlatabilir mi? teekk羹rler.

Selamlar Aslan Saat Orient in T羹rkiye disbrutoru dur.Simdiye kadar kullandigim orientlerde hi癟bir problem yasamadim cevremdede yaayan g繹rmedim elbette istisnalar olabiliyor her markada olduu gibi birazda sans meselesi bence.Kisacasi orient balang覺癟 i癟in g羹zel markad覺r 繹zellikle yeni modellerini beeniyorum.

hocam peki aslan saat? %62 indirim deyip 1800 k羹s羹rlerden 700 liraya indirmiler. insan ister ister istemez alt覺nda bir dalavere ar覺yor. bilemedim. :? birebir 癟akmas覺n覺 falan sat覺yor olmas覺nlar? bakt覺覺mda da anlayacak kadar bilgim yok a癟覺k癟as覺...
cevap i癟in teekk羹rler bu arada.
Kullan覺c覺 avatar覺
hknbqr

Kay覺t: 22 ub 2019, 16:46

Mesaj sentez42 » 25 ub 2019, 14:11

hknbqr yazd覺:
morningstar yazd覺:

hocam peki aslan saat? %62 indirim deyip 1800 k羹s羹rlerden 700 liraya indirmiler. insan ister ister istemez alt覺nda bir dalavere ar覺yor. bilemedim. :? birebir 癟akmas覺n覺 falan sat覺yor olmas覺nlar? bakt覺覺mda da anlayacak kadar bilgim yok a癟覺k癟as覺...
cevap i癟in teekk羹rler bu arada.
Orient'in 癟akmas覺 olduunu hi癟 duymad覺m en fazla tehir yollarlar. Kald覺 ki onu bile sanm覺yorum.

Lenovo A7020a40 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
sentez42

Ya: 31
Kay覺t: 22 Nis 2017, 22:43

Mesaj copycat » 13 Mar 2019, 17:21

herkese selam,

forumdan baz覺 arkadalar覺n ald覺覺 ve ilgi g繹ren glycine combat sub bronze saatler yeniden sat覺a 癟覺km覺. fiyat 419 USD + vergi. ilgileri bu sefer ka癟覺rmas覺n. swiss made bronz bir saat i癟in iyi fiyat.

http://www.massdrop.com/buy/glycine-combat-sub-bronze-automatic-watch

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
copycat

Ya: 44
Kay覺t: 30 Mar 2015, 10:28

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 197 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners