TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

"Yurtd覺覺" S覺cak Saat F覺rsatlar覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yurtd覺覺 S覺cak Saat F覺rsatlar覺

Mesaj Mandos » 27 Kas 2018, 13:12

Aynen 繹yle Singapur'dan 襤stanbul'a tam 4 g羹nde geldi. 襤lk al覺veriimdi, korkuyordum o y羹zden g繹r羹nce 癟ok sevindim yar覺n elimde olur diye. Gerisini s繹ylemek istemiyorum :D
Kullan覺c覺 avatar覺
Mandos

Ya: 45
Kay覺t: 10 May 2013, 14:33

Mesaj slhgzl » 27 Kas 2018, 13:52

asuspc yazd覺:
salguz yazd覺:Creationwatches dan verdiim sipari 25 gunde elime ge癟ti. Ayr覺ca paketin 羹zerine hediye bile yazsalar kesinlikle vergi 癟覺kar覺yorlar.

Hocam creation firmas覺ndan kargonuz h覺zl覺 gelmitir de.PTT size 10-15 g羹nce ancak ulat覺rm覺t覺r.Ben size ptt g繹nderi takiplerimi yay覺nlay覺m bak覺n.3-4 g羹nde yurtd覺覺ndan 襤stanbul P襤M'e gelen 羹r羹n bana 襤stanbuldan 7-10 g羹n i癟inde geliyorda.

Dorudur.Ben kargoda 羹cretsiz olan secenei se癟mitim.Boyle olunca biraz ge癟 g繹nderiyorlar.Yakla覺k 10 g羹n sonra 17track.nette kargoyu g繹meye balad覺m.Kargonu gelmesi dediim gibi 25 gunu buldu.Istanbul pim de g羹mr羹k 癟覺kmad覺.Fakat Malatya ptt de 羹r羹n羹 teslim etmediler.Hediye falan dediysem de yutturamad覺m ki paketin 羹zerine de gift yaz覺lm覺t覺.Fatura da koymam覺lard覺.Kargoyu teslim alabilmem i癟in hangi siteden ald覺g覺m覺 kart ekstresini ve sitedeki 羹r羹n fotolar覺n覺 istediler.Bunlar覺 verdikten sonra %20 gumruk vergisi 繹deyip kargoyu alabildim.Halbuki baz覺 arkadalar creationwatches dan ald覺klar覺 羹r羹nlere vergi 繹demediklerini yazm覺lard覺. Bu benim ans覺m m覺 yoksa art覺k ii daha m覺 s覺k覺 tutuyorlar anlamad覺m.
Civil Engineer
Kullan覺c覺 avatar覺
slhgzl

Kay覺t: 30 Nis 2017, 15:46

Mesaj mitY羹ksel » 27 Kas 2018, 14:12

Say覺n salguz ben bu siteden skx alm覺t覺m.1 haftada gelmiti.Biraz ans birazda PTT de 癟al覺nalar覺n ig羹zarl覺覺 oluyor.Nazar demesin b羹y羹k konumay覺m ama bu g羹ne kadar 1 kere g羹mr羹k vergisi 繹dedim.:))) Oda pelican t羹fek 癟antas覺yd覺.Kocaman bir kutu ile geldii i癟iin 繹demitim.
Kullan覺c覺 avatar覺
mitY羹ksel

Ya: 48
Kay覺t: 07 Haz 2016, 00:42

Mesaj CptOz » 27 Kas 2018, 14:14

asuspc yazd覺:Say覺n salguz ben bu siteden skx alm覺t覺m.1 haftada gelmiti.Biraz ans birazda PTT de 癟al覺nalar覺n ig羹zarl覺覺 oluyor.Nazar demesin b羹y羹k konumay覺m ama bu g羹ne kadar 1 kere g羹mr羹k vergisi 繹dedim.:))) Oda pelican t羹fek 癟antas覺yd覺.Kocaman bir kutu ile geldii i癟iin 繹demitim.
Aman Ptt 癟al覺anlar覺 forumu takip ediyor veya 羹yesi olmas覺n... [emoji848]
Bundan sonra hi癟 g繹zden ka癟覺rmazlar... [emoji16]
Kullan覺c覺 avatar覺
CptOz

Kay覺t: 01 Au 2018, 11:27

Mesaj slhgzl » 27 Kas 2018, 15:57

asuspc yazd覺:Say覺n salguz ben bu siteden skx alm覺t覺m.1 haftada gelmiti.Biraz ans birazda PTT de 癟al覺nalar覺n ig羹zarl覺覺 oluyor.Nazar demesin b羹y羹k konumay覺m ama bu g羹ne kadar 1 kere g羹mr羹k vergisi 繹dedim.:))) Oda pelican t羹fek 癟antas覺yd覺.Kocaman bir kutu ile geldii i癟iin 繹demitim.

bana da 繹yle geliyor.C羹nk羹 istanbul da g羹mr羹e girdi vergi 癟覺kmad覺 癟羹nk羹 hem fatura yok hem de hediye yaz覺yor.Malatya daki ptt ye arat覺r覺lmas覺n覺 istediler onlarda tutturup ald覺lar.
Civil Engineer
Kullan覺c覺 avatar覺
slhgzl

Kay覺t: 30 Nis 2017, 15:46

Mesaj Ankthas » 27 Kas 2018, 16:00

Maradona yazd覺:CreationWatches'dan bir adet Seiko Atlas, CheapestNatoStraps'den ise bir balya kay覺 alarak art覺k ben de yerel tak覺lmay覺 b覺rak覺p global d羹nyaya ad覺m att覺m az 繹nce... Ne kadar kolaym覺 bu iler, a覺rd覺m... Ayn覺 zamanda da kendimden korktum... C覺lk覺n覺 癟覺kar覺r覺m ben bu yurtd覺覺 al覺veriin gayr覺... Biri beni durdursun... :-P

Bekle beni Grand Touring, bekle beni k覺rm覺z覺 M-Force, bekle beni G-Shock... als覺n sazlar oynas覺n @Maradona... Tey tey tey... Hobarey... Fiyuvvv... 覺k覺 癟覺k覺 癟覺k覺 癟覺k覺... :-P

Allah覺m sana geliyorum...

Abi Atlas hay覺rl覺 olsun 癟ok g羹zel saat, umar覺m kay覺lar覺 da beenirsin.

Jomashop'ta Cyber Monday indirimleri var, giri seviyesi swiss diver arayan varsa 癟ok avantajl覺 bir fiyat, 羹stelik joma'ya yeni 羹ye olanlar 200 dolar 羹st羹 al覺verilerinde 20 dolar indirim de al覺yor olmas覺 laz覺m, 375 dolar bu saat i癟in 癟ok iyi fiyat. Tabi g羹mr羹k vergisi kesilebilir:

https://www.jomashop.com/swiss-military-dreadnought-watch-3008.html
Deniz
Kullan覺c覺 avatar覺
Ankthas

Ya: 35
Kay覺t: 09 May 2017, 19:29

Mesaj Umutt » 28 Kas 2018, 14:48

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
Umutt

Kay覺t: 01 Oca 2011, 23:13

Mesaj justaguy » 28 Kas 2018, 18:03

T羹rkiye'deki Tissot Chemin Des Tourelles fiyat覺na Pontos :roll:

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
justaguy

Kay覺t: 29 Mar 2018, 11:07

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Google [Bot] ve 182 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners