TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Ekonomik kriz ve artan saat fiyatları

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Ekonomik kriz ve artan saat fiyatları

Mesaj rolexcollector » 06 Eyl 2018, 21:11

ozgtegin yazdı:MertYe=
Şimdi geçmiş mesaj kayıtlarımı inceledim ve sizin aldığınız Broad arrow için Sahibinden.com üzerinden satıcı ile bende iletişime geçmiştim. Ben satıcı ile görüştükten yaklaşık 1 hafta sonra saati siz satın aldınız ve aldıktan 2 hafta belki daha kısa bir süre sonra benim satıcı ile görüştüğüm fiyatın yaklaşık 2 katına (Bu 2 kat Dolar bazında 2 kat, TL falan değil kesinlikle) TSF üzerinden ilan açtınız.

Hmmm sanki bu durumda forumun uygun düşürülen saatler için bir ticaret aracı gibi kullanıldığı görülüyor. İlgili arkadaşa bir savunma hakkı doğar. [emoji16]
Alıcıların eşeklikleri gibi bir ifadeyi ben de beğenmedim, burda hepimiz alıcıyız sanıyordum... Eşeklik nasıl oluyor merak ettim doğrusu, 1000 tl lik bir mala 10 Tl de teklif ederim, satmazsin olur biter. Satarken serbest piyasa ekonomisi oluyor da alırken eşeklik mi oluyor... [emoji848]

Sent from my SM-C7000 using Tapatalk
Bir saat mağazasına gidip 1000 tl denen bir saate 10 lira teklif edebilir misiniz?

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
The best , or nothing..
Instagram : rolex.collector
Kullanıcı avatarı
rolexcollector

Mesaj EnderE » 06 Eyl 2018, 21:20

Ben Mertin yazdığı broad arrow meselesini anlayamadım. Biri izah edebilir mi

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ender Erdogan / Eski Kullanıcı Adı Forestsoul
Kullanıcı avatarı
EnderE

Mesaj CptOz » 06 Eyl 2018, 21:25

Hmmm 10 TL benzetmeydi tabii ki. Hepimiz iyi kötü piyasayı biliyoruz, ama satıcılar gelebilecek uç alış tekliflerini nazikçe reddetme durumundadır. Gerçi 1000 TL lik Armani saate 10 TL teklif etmisligim var [emoji16] satıcı kolumdaki saate bakıp anladım abi bu saatler sana göre değil demişti.

Kullanıcı avatarı
CptOz

Mesaj Moccstudio » 06 Eyl 2018, 21:35

EnderE yazdı:Ben Mertin yazdığı broad arrow meselesini anlayamadım. Biri izah edebilir mi

Yaklaşık 3000$ a aldığım Omega Speedmaster Broad Arrow 1957 white dial saate 2 hafta sonra 5000$ a ilan açmamdan bahsediyor. Bu yaptığım saati satmak istememek olarak nitelendirilebilir ayrıca ebay, chrono24 vb sitelerde satışta olan saatlerden daha uygun bir fiyattı 5000$

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
Moccstudio

Mesaj CptOz » 06 Eyl 2018, 21:40

moccleather yazdı:Yaklaşık 3000$ a aldığım Omega Speedmaster Broad Arrow 1957 white dial saate 2 hafta sonra 5000$ a ilan açmamdan bahsediyor. Bu yaptığım saati satmak istememek olarak nitelendirilebilir ayrıca ebay, chrono24 vb sitelerde satışta olan saatlerden daha uygun bir fiyattı 5000$

Eğer sattıysanız iyi kar gercekten. 2 haftada 2000$; böyle ayda bir kaç satış yapsam çalışmama hiç gerek yok... Ahh ahh ticaretten de anlamam ki [emoji12]

Kullanıcı avatarı
CptOz

Mesaj EnderE » 06 Eyl 2018, 21:41

moccleather yazdı:
EnderE yazdı:Ben Mertin yazdığı broad arrow meselesini anlayamadım. Biri izah edebilir mi

Yaklaşık 3000$ a aldığım Omega Speedmaster Broad Arrow 1957 white dial saate 2 hafta sonra 5000$ a ilan açmamdan bahsediyor. Bu yaptığım saati satmak istememek olarak nitelendirilebilir ayrıca ebay, chrono24 vb sitelerde satışta olan saatlerden daha uygun bir fiyattı 5000$

Anladım. Bilgi için tşk

Ender Erdogan / Eski Kullanıcı Adı Forestsoul
Kullanıcı avatarı
EnderE

Mesaj Moccstudio » 06 Eyl 2018, 21:45

ozgtegin yazdı:
moccleather yazdı:Yaklaşık 3000$ a aldığım Omega Speedmaster Broad Arrow 1957 white dial saate 2 hafta sonra 5000$ a ilan açmamdan bahsediyor. Bu yaptığım saati satmak istememek olarak nitelendirilebilir ayrıca ebay, chrono24 vb sitelerde satışta olan saatlerden daha uygun bir fiyattı 5000$

Eğer sattıysanız iyi kar gercekten. 2 haftada 2000$; böyle ayda bir kaç satış yapsam çalışmama hiç gerek yok... Ahh ahh ticaretten de anlamam ki [emoji12]

Satmamak üzere açılmış bir ilandı... Tag Heuer Monaco ile takasladım.

Kullanıcı avatarı
Moccstudio

Mesaj cbmad » 06 Eyl 2018, 21:58

Ben de iki sene önce Seiko turtle padi srpa021 saatin sahibinden bir alışveriş sitesinde saatin limitli olduğu üretiminin devam etmediği ve artık bulunamayacağı açıklamasıyla 2.000 tl satış fiyatiyla ilana verildiğini net hatırlıyorum.

Ha yine d herkes saatine kendince fiyatıni belirleyebilir ve yazabilir, keza artan kurun yeni saatler olduğu kadar biz saatkullanan ikinci ele de yansıması çok normaldir, ve yine fiyatta pazarlık yapılmamasını isteyebilir, pazarlık yaklaşımını hoş karşılamayağını da ifade edebilir. aAncak bunun medeni şekilde ifade edilmesini beklemek de bizim hakkımız ve İfşa tehdit hakaret vsi çirkin şeyler. Sağlık olsun yiine de.
Kullanıcı avatarı
cbmad

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: ofis, zifft ve 214 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners