Umutt yazdı:arkadaşlar bir şey soracağım, bu tapatalkta başlıklar altında görünen ve mütemadiyen değişen resimler var ya, örneğin güz güllerinde konu başlığı altında benim zenith pilot un resmi var şu anda, bu neye belirleniyor bilen var mı ? Bir de mesela herkes kendi paylaşım yaptığınya da alıntıladığı tesmi mi görüyor orda? Mesela siz şimdi konu başlığı altında Zenith i mi görüyorsunuz ?
Zeki Müren de bizi görüyor mu diyerek bitireyim)
kusura bakmayın umarım saat paylaşımıni keyfine turp sıkmamışımdır ama cidden merak ettim.

Umutt yazdı:arkadaşlar bir şey soracağım, bu tapatalkta başlıklar altında görünen ve mütemadiyen değişen resimler var ya, örneğin güz güllerinde konu başlığı altında benim zenith pilot un resmi var şu anda, bu neye belirleniyor bilen var mı ? Bir de mesela herkes kendi paylaşım yaptığı ya da alıntıladığı resmi mi görüyor orda? Mesela siz şimdi konu başlığı altında Zenith i mi görüyorsunuz yoksa hepimiz aslında farklı resimler mi görüyoruz ?
kusura bakmayın umarım saat paylaşımıni keyfine turp sıkmamışımdır ama cidden merak ettim.

Cruciatus yazdı:Umutt yazdı:arkadaşlar bir şey soracağım, bu tapatalkta başlıklar altında görünen ve mütemadiyen değişen resimler var ya, örneğin güz güllerinde konu başlığı altında benim zenith pilot un resmi var şu anda, bu neye belirleniyor bilen var mı ? Bir de mesela herkes kendi paylaşım yaptığınya da alıntıladığı tesmi mi görüyor orda? Mesela siz şimdi konu başlığı altında Zenith i mi görüyorsunuz ?
Şuan Zenith var.. Sabah benim Omega 007 vardı mesela.. neye göre değişiyor bilmiyorum..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
mlm yazdı:Umutt yazdı:arkadaşlar bir şey soracağım, bu tapatalkta başlıklar altında görünen ve mütemadiyen değişen resimler var ya, örneğin güz güllerinde konu başlığı altında benim zenith pilot un resmi var şu anda, bu neye belirleniyor bilen var mı ? Bir de mesela herkes kendi paylaşım yaptığı ya da alıntıladığı resmi mi görüyor orda? Mesela siz şimdi konu başlığı altında Zenith i mi görüyorsunuz yoksa hepimiz aslında farklı resimler mi görüyoruz ?
Umutt karışık sanırım, misal yemek başlığında da benim dolmaları Hellhound götürmüş gibi duruyor.
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 27 misafir
|
||||||||||||||