asymptote yazdı:omromr yazdı:asymptote yazdı:Ölçümleri hangi cihazla yaptığınızı sorabilir miyim?
Ölçümleri apple store dan indirdiğim "twixt" adlı uygulama ile yapıyorum. Ayrıca atomik saat sitesi ile de kontrol ediyorum.
Ölçümleri tek pozisyonda mı yapıyorsunuz? Bu soruya yanıtınız "evet" ise atomik saat sitesi ile yaptığınız kontrolde bir farklılık gözlemliyor musunuz?
Omega COSC sınırlarında geziniyor bu arada..

Rodaj süresi Tissot için olabilir ama bu tür saatler için bir rodaj süresi olduğunu sanmıyorum..

Saati atomik saate göre ayarlayıp uygulama ile fotografını çekiyorum. İlk fotodan sonra uygulama 24 saat geçmeden yeni fotoya izin vermiyor. Ama ilk ayarlamayı saat 9 da yaptıysam ertesi gün 9:15 gibi tekrar çekiyorum. Bir sonraki gün tekrar 9:00 da çekebiliyorum genelde akreple yelkovanın aynı pozisyonunu yakalayamıyorum 1-2 saat sarkıyor.
Örneğin 3 günün sonunda 13 saniye ileri sapma gösteriyorsa atomik saat ile kontrol ettiğimde de 13 saniyeyi görüyorum bu anlamda uygulama doğru çalışıyor.
Dün yeni 10 günlük istatistiğe başladım ilk gün 3,3 sn ileri saptı. 10 günün sonunda sonucu tekrar paylaşırım. Omega COSC sınırı nekadar?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi