TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Motorsuz Ta覺tlar覺m覺z Ayakkab覺lar覺m覺z

Genel Yaam Stili Konular覺n覺 Bulabileceiniz B繹l羹m

Motorsuz Ta覺tlar覺m覺z Ayakkab覺lar覺m覺z

Mesaj Clk » 13 Oca 2011, 16:37

Arkadaslar merhaba,

erkekler icin aksesuar kavrami ciddi sekilde kisitli. Dolayisi ile aslinda gayet normal bir ihtiyac olan ayakkabilarimiz bizler icin daha 繹nemli ve dikkat cekici hale geliyor.

Peki ayakkabilar sadece dizayn 羹r羹n羹m羹 yoksa ayni zamanda fonksiyonellikleri de 繹nemli mi? Bu konu ayakkabinin tarz ve tipine g繹re degismek ile beraber 羹zerinde konusulabilecek derin bir konu.

Benim sizlere (ihtiyaci yada ilgisi olan arkadaslara) tavsiye etmek istedigim bazi modeller olacak. Bunlardan bir tanesi kis tatilleri icin almis oldugum Adidas Terrex Conrax Bot.

Resim

Bu spor botun 50 cm derin karda bile ayaginizi sicak tutacagina garanti verebilirim. Yazdiklarim test edilmis ve onaylanmistir :D Botun neredeyse tamami GORE-TEX malzeme ile 羹retilmis, kaplanmis yada desteklenmis. Dolayisi ile su alma yada islanma gibi bir probleminiz yok. T羹m bunlara ek olarak yine GORE-TEX olan ve bagcik kismini kaplayan su gecirmez fermuarli koruma ayakkabiya ikinci bir koruma g繹revi g繹r羹yor.

Bu tarz ayakkabi yada botlarda sicaklik ve kuruluk kadar ayakkabinin yere tutunmasi da 繹nemli. Cok asiri buz y羹zeyler disinda bu ayakkabi ile kayip d羹smeniz icin ya sarhos olmaniz lazim yada havaya bakarak dolasmaniz.

Fiyati 160 Euro olan (cogu normal spor ayakkabi ile karsilastirildigi zaman normal olan bir fiyat) bu bot bence g繹revini cok g羹zel bir sekilde yapan Tool Boot. Dizayn? Zevkler ve renkler tartisilmaz ;)

Resim
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Re: Motorsuz Tasitlarimiz Ayakkabilarimiz

Mesaj herofb » 13 Oca 2011, 17:43

ok g羹zel bir se癟im clk,ben de k覺l覺k outdoor aktiviteleri i癟in Lafuma kullan覺yorum hem 覺k hem de Salamon'a g繹re daha uygun fiyatl覺 (150 civarlar覺)
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Ya: 44
Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

Mesaj mlm » 13 Oca 2011, 23:50

u an bunu kullan覺yorum, bazen terletiyor ama genel olarak memnunum. Marka Magnum. Fiyat覺 200 TL. civarlar覺

Resim
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Kay覺t: 03 Au 2010, 02:59

Mesaj Thevenin » 14 Oca 2011, 18:37

Markayi cok sevmesem de simdiye kadar kullandigim en rahat, en dayanikli ve en kullanisli bot Timberland Pro Titan 6" Safety Toe. Bakarsan siradan Timberland botu ama yarim metre karin icinde debelenirken, yagmurda, selde daha bir gr su almadigi gibi standart gunluk kullanimda da normal bir ayakkabidan daha konforlu.
Resim
Thevenin
Kullan覺c覺 avatar覺
Thevenin

Ya: 37
Kay覺t: 31 Eki 2010, 04:30

Mesaj punk » 14 Oca 2011, 20:03

Efsane :)

Resim

Kesinlikle Oldschool ruhunu ta覺yan ender yeni modellerden biri. Favorim.
Kullan覺c覺 avatar覺
punk

Ya: 34
Kay覺t: 25 Eki 2010, 09:58

Mesaj herofb » 15 Oca 2011, 11:35

c覺rt c覺rtl覺 airmax'lerimi , sabah akam pompalad覺覺m pump'lar覺m覺 繹zledim :)
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

Mesaj Clk » 15 Oca 2011, 12:26

Aranizda ata binen var mi? bilmiyorum ama yine de bu botlari paylasmak istedim.

Herseyden 繹nce fiyat olarak astronomik sinifi girisi olarak nitelendirebilecegimiz Ludwig Reiter ayakkabi ve botlarindan bahsetmek istiyorum. Bu ayakkabilarin tamami elde yapiliyor. Kullanilan 羹r羹nlerin tamami orijinal (deri, k羹rk v.s.) hicbir sekilde suni malzeme kullanmiyorlar. Her t羹rl羹 detay %100 ilgi ve bilgi ile tamamlaniyor ve sonucta elinize ulasan 羹r羹n muhtesem olarak nitelendiriliyor. Zaten 羹r羹nlerine vermis olduklari garantide bu tanimlari destekliyor.

Resim

Firmanin katalogu asagida ki linktedir.

http://www.ludwig-reiter.com/uploads/tx_downloadCenter/Ludwig-Reiter-Prospekt-2010-HW-D.pdf

Verdikleri garanti su y繹nde, yagmur hicbir sekilde problem degil. Karda ise 1 saat boyunca karin icerisine g繹m羹l羹 olan ayakkabi icerisinde hicbir sekilde en ufak bir sicaklik kaybi olusmayacagi ve ayakkabinin su almayacagi. 1 saat 羹zeri icin herhangi bir garantileri yok. Tamamen el yapimi ve dogal 羹r羹nler ile 羹retilmis bir ayakkabi icin bu 繹zellikler inanilmaz.

Agirlik olarak Harley Davidson botlar ile karsilastirildigi zaman HD botlarin 1/3'羹 kadar diyebiliriz. Kullanim konforu y羹ksek ve ayakta muhtesem duruyor. Fiyat araliklari ayakkabi ve botlar icin degisken olmak ile birlikte botlar icin ortalama 600 Euro civari denilebilir.
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj punk » 15 Oca 2011, 12:59

Aram覺zda ata binen vard覺. Yakla覺k 4 sene kadar. :D Ancak daha sonra b覺rakmak zorunda kald覺m ve bir daha at 羹st羹ne 癟覺kmad覺m. Bundan sonra da 癟覺kmay覺 d羹羹nm羹yorum.
Kullan覺c覺 avatar覺
punk

Ya: 34
Kay覺t: 25 Eki 2010, 09:58

Sonraki

D繹n TSF Yaam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Majestic-12 [Bot], sphinx ve 73 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners