kuyur yazdı:Ender hocam normalde 50 usd navlun ve yüzde 25 gümrük vergisi ile birlikte 1.300 usd ye gelir, ancak ben iki seferdir Amerika dan gelen bir arkadaşıma rica edip getirtiyorum, kendisine de elden hediye babında bir şeyler alıyorum.
ya zaten meselede o ya. Gecende bir dostum jomashop fiyatları iyidir ama alabilirsen tabi demişti . Hep o laf kulağımda çınlıyorEmreMusovi yazdı:Fiyatları zaten gerçek olamayacak kadar ucuz özellikle bazı ürünlerde çok çok ucuz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
EnderE yazdı:Ama gecende ground Sinan hocamın bahsettiği belli bir miktarın üzerindeki saatlerin ek prosedür masraflarında var mıs
TSayiR yazdı:kuyur yazdı:Ender hocam normalde 50 usd navlun ve yüzde 25 gümrük vergisi ile birlikte 1.300 usd ye gelir, ancak ben iki seferdir Amerika dan gelen bir arkadaşıma rica edip getirtiyorum, kendisine de elden hediye babında bir şeyler alıyorum.
Kuyur hocam, eğer bu saat yazilan şartlarda, jomashop'tan Türkiye'ye gelecekse gumruk vergisi yuzde 20 olmasi lazim.
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
MertYe yazdı:EnderE yazdı:Ama gecende ground Sinan hocamın bahsettiği belli bir miktarın üzerindeki saatlerin ek prosedür masraflarında var mıs
1500 euro o bahsedilen sınır eğer yakın zamanda değişmediyse
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: evreseli, Majestic-12 [Bot], trgy ve 217 misafir
|