TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Yurtd覺覺na ikinci el saat sat覺覺 - 羹pheli ilem hakk覺nda

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yurtd覺覺na ikinci el saat sat覺覺 - 羹pheli ilem hakk覺nd

Mesaj taskin » 18 May 2017, 00:27

kuyur yazd覺:Arkadalar malum ikinci el sat覺 sitesine birkac g羹n once koyduum ikinci el rolex saat i癟in ( henuz tsf ye koymaya vakit bulamam覺t覺m) Londra/ingiltere de bir talip 癟覺kt覺 ve bana whats up dan yaz覺p hesap no mu gondermemi ve sonras覺nda da saati dhl ile gondermemi istedi. ( dhl masraf覺n覺 da kendisi 繹deyecek)

saat 癟elik alt覺n rolex submariner ve anlat覺覺m覺z rakam 6.500 usd. 襤lk kez ba覺ma b繹yle bir ey geliyor. sizce paray覺, saati gondermeden pein olarak alacak olmama ramen bu ilemin bir riski var m覺 benim a癟覺mdan? varsa nedir ? ben de finans sekt繹r羹nde 癟al覺覺yorum ve bildiim kadar覺 ile g繹r羹nmeyen kalem olarak tabir edilen ithalat vb.. harici yap覺lan bu t羹r 繹demeler, arta bal覺 olmad覺覺 i癟in geri talep edilemez.

saatin bezelinde ince bir 癟izik de var ve bunu da 繹zellikle belirttim. hatta 繹demeyi yapmadan kendisine detayl覺 fotoraf da gondermek istediimi belirttim. ancak gerek olmad覺覺n覺 hs no ve swift vb bilgi paylamam覺n yeterli olduunu s繹yledi. ingiltere de saat fiyatlar覺, gittiimde de deneyimlediim 羹zere avrupaya g繹re de 羹lkemize g繹re de daha y羹ksek, o y羹zden bu kadar itahl覺 davranmas覺 bir taraftan mant覺kl覺 da geliyor.

yard覺m覺n覺z覺 rica ediyorum

hesab覺n覺za swift g繹ndermeden kesinlikle kabul etmeyin. ayr覺ca g羹mr羹k vergisi ve g羹mr羹k beyan覺nda belirtilen fiyattan beyan verirseniz sizin i癟in problem 癟覺kmaz. 繹zellikle beyan durumunu 癟ok ya覺yorum.

ek olarak bir hinlik var bu durumda, kale bile almay覺n bence.
Kullan覺c覺 avatar覺
taskin

Ya: 39
Kay覺t: 07 Mar 2014, 10:30

Mesaj Umutt » 18 May 2017, 07:19

Tolgi06, leonardo06, taskin; teekk羹rler arkadalar. Dediiniz gibi hi癟 bulamamak en dorusu olacak. Bir ey gereinden fazla kolay ise ondan uzak durmak laz覺m bunu da bir kez daha 繹renmi oldum.
Kullan覺c覺 avatar覺
Umutt

Kay覺t: 01 Oca 2011, 23:13

Mesaj canli17 » 18 May 2017, 09:15

Kar覺 taraf覺n yol masraf覺n覺n yar覺s覺n覺 kar覺lay覺n. Gelip elden als覺n. 襤stanbul'da yemek yer d繹ner :)
Kullan覺c覺 avatar覺
canli17

Kay覺t: 21 Eyl 2014, 01:00

Mesaj Tgm » 18 May 2017, 09:56

ok istekliyse 100 dolarl覺k bir ikram yap覺n, 羹st羹n羹 de o tamamlas覺n gelsin 襤stanbul'dan als覺n.

Ama i癟imden ge癟eni sorarsan覺z, hi癟 bulamay覺n derim :thumbup:
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullan覺c覺 avatar覺
Tgm

Ya: 37
Kay覺t: 24 ub 2014, 15:17

Mesaj Alfist » 18 May 2017, 11:22

Para hesaba ge癟tikten sonra bilginiz dahilinde olmadan geri 癟ekilemez denmi fakat ba覺ma 繹yle bir ey geldi. K覺br覺s'ta bir kumarhaneden hesab覺ma bi miktar para ge癟mi ve ben bunu iki g羹n sonra farkettim. Banka ubesine gidip haber verecektim ama ben gidene kadar hesab覺mdan tekrar 癟ekmiler paray覺. Mebla biraz y羹ksekti ondand覺r diye d羹羹nd羹m. ah覺slar itiraz edip hesab覺n覺zdan geri 癟ekebiliyorlar m覺 bilmiyorum ama bence b繹yle bir risk de var.

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
Alfist

Ya: 32
Kay覺t: 13 Nis 2017, 13:10

Mesaj ozanxos » 18 May 2017, 14:46

imdi ilk olarak unu a癟覺kl覺a kavutural覺m . Hukuki g羹venlik a癟覺s覺ndan havale sebebinin yaz覺lmas覺 ve Ek olarak saatteki kusurlar覺n t羹m a癟覺kl覺覺yla fotorafl覺 ve liste halinde belirtilmesi ve bu ay覺plar覺n bilindiine dair kabul beyan覺n覺n al覺nmas覺 癟ok 繹nemlidir . Bunlar覺n hepsi yap覺ld覺覺 vakit hukuki a癟覺dan bir s覺k覺nt覺 癟覺kmaz . ANCAK burada s覺k覺nt覺 nakliye konusunda douyor. Arkadalar覺n dedii gibi adam 羹r羹n gelmedi der veya saati al覺r bi ay覺p daha 癟覺kart覺r ortaya vs her ne kadar bata belirttiim eyler hukuki g羹venliinizi salayacak olsa da mide buland覺r覺r . Bu sebeple hi癟 gerei yok. Tavsiyem elden sat覺 yapman覺z y繹n羹nde :champ:

Kullan覺c覺 avatar覺
ozanxos

Kay覺t: 18 Tem 2013, 15:01

Yurtd覺覺na ikinci el saat sat覺覺 - 羹pheli ilem hakk覺nda

Mesaj Umutt » 18 May 2017, 19:52

canli17 yazd覺:Kar覺 taraf覺n yol masraf覺n覺n yar覺s覺n覺 kar覺lay覺n. Gelip elden als覺n. 襤stanbul'da yemek yer d繹ner :)

Tgm yazd覺:ok istekliyse 100 dolarl覺k bir ikram yap覺n, 羹st羹n羹 de o tamamlas覺n gelsin 襤stanbul'dan als覺n.

Ama i癟imden ge癟eni sorarsan覺z, hi癟 bulamay覺n derim :thumbup:

yok arkadalar adam覺n bu ilerle ii yok Londra da yaayan bir arkada覺m 羹zerinden teslim edebileceimi yazd覺m bug羹n cevap bile vermedi
Kullan覺c覺 avatar覺
Umutt

Mesaj Umutt » 18 May 2017, 19:57

Alfist yazd覺:Para hesaba ge癟tikten sonra bilginiz dahilinde olmadan geri 癟ekilemez denmi fakat ba覺ma 繹yle bir ey geldi. K覺br覺s'ta bir kumarhaneden hesab覺ma bi miktar para ge癟mi ve ben bunu iki g羹n sonra farkettim. Banka ubesine gidip haber verecektim ama ben gidene kadar hesab覺mdan tekrar 癟ekmiler paray覺. Mebla biraz y羹ksekti ondand覺r diye d羹羹nd羹m. ah覺slar itiraz edip hesab覺n覺zdan geri 癟ekebiliyorlar m覺 bilmiyorum ama bence b繹yle bir risk de var.

ozanxos yazd覺:imdi ilk olarak unu a癟覺kl覺a kavutural覺m . Hukuki g羹venlik a癟覺s覺ndan havale sebebinin yaz覺lmas覺 ve Ek olarak saatteki kusurlar覺n t羹m a癟覺kl覺覺yla fotorafl覺 ve liste halinde belirtilmesi ve bu ay覺plar覺n bilindiine dair kabul beyan覺n覺n al覺nmas覺 癟ok 繹nemlidir . Bunlar覺n hepsi yap覺ld覺覺 vakit hukuki a癟覺dan bir s覺k覺nt覺 癟覺kmaz . ANCAK burada s覺k覺nt覺 nakliye konusunda douyor. Arkadalar覺n dedii gibi adam 羹r羹n gelmedi der veya saati al覺r bi ay覺p daha 癟覺kart覺r ortaya vs her ne kadar bata belirttiim eyler hukuki g羹venliinizi salayacak olsa da mide buland覺r覺r . Bu sebeple hi癟 gerei yok. Tavsiyem elden sat覺 yapman覺z y繹n羹nde :champ:

Vazge癟tim arkadalar sizin ve dier arkadalar覺n s繹yledii riskleri dikkate alarak. 癟ok teekk羹rler ilginize
Kullan覺c覺 avatar覺
Umutt

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: BabataCan, cemhk, kogan, Majestic-12 [Bot], sphinx ve 248 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners