TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hamilton Railroad Otomatik-Kurmalı Yeni Saatin Sapması

Saat Mekanizmaları ve Teknik Bilgiler Konusunda Paylaşım Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Mekanizmaları Bölümünde Birçok Mekanizma Üreticisi Firmanın Model, Kalbre ve Makine Verilerine Detaylı Fotoğrafları ile Ulaşabilirsiniz. Ayrıca Saatlerde Kullanılan Teknolojileri Açıklayan Detaylı Bilgilendirme Konularını Okuyabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Hamilton Railroad Otomatik-Kurmalı Yeni Saatin Sapması

Mesaj Balahor » 05 Nis 2017, 18:46

Merhabalar öncelikle foruma yeni katıldım. Saatimin kutu açılışını paylaşmak isterdim ama ondan önceki tavsiye istekli konum onaylanmadığı için forumdan biraz da olsa soğumuştum. Şimdi ise teknik bilgisi olan arkadaşlara bir sorum olacak.
Yeni aldığım Hamilton Railroad otomatik kurmalı saatimin günlük-haftalık-aylık doğru saatten sapması ne kadar olabilir ? Olur mu ?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Balahor

Re: Hamilton Railroad Otomatik-Kurmalı Yeni Saatin Sapması

Mesaj Başaran » 05 Nis 2017, 23:57

Saatinizin kitapçığında +/- sapma değerleri yazar.O değerleri geçmedikçe kafamızda takmayın.
Kullanıcı avatarı
Başaran

Re: Hamilton Railroad Otomatik-Kurmalı Yeni Saatin Sapması

Mesaj taskin » 18 Nis 2017, 13:13

Balahor yazdı:Merhabalar öncelikle foruma yeni katıldım. Saatimin kutu açılışını paylaşmak isterdim ama ondan önceki tavsiye istekli konum onaylanmadığı için forumdan biraz da olsa soğumuştum. Şimdi ise teknik bilgisi olan arkadaşlara bir sorum olacak.
Yeni aldığım Hamilton Railroad otomatik kurmalı saatimin günlük-haftalık-aylık doğru saatten sapması ne kadar olabilir ? Olur mu ?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

hoşgeldiniz,

öncelikle hayırlı olsun saatiniz. saatinizin kalibresi 7750 tabanlı. +15, -15sn olarak günlük sapma aralığı vardır. tabi bu genel bir kalıp. modifikasyonlarda değişir, hatta daha da düşebilir. atomik saat ile günlük ölçüp fikir alabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
taskin

Dön TSF Saat Mekanizmaları & Teknik Bilgiler - Movements & Technical Info

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 41 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners