TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Ebay de 10 Dolara Listeledi 66 Bin Dolara Sattı / Rolex 5510

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Ebay de 10 Dolara Listeledi 66 Bin Dolara Sattı / Rolex 5510

Mesaj Clk » 14 Ara 2010, 21:00

Archezia, burada tartistigimiz sey Rolex degil zaten. Rolex ismi altinda markalar, dizaynlar ve stratejiler... Sonucta kimse Rolex'in yada baska bir markanin yaptigini onaylamak yada sevmek durumunda degil. Elestiri / atisma olmadan böyle bir forumun zevkide kalmaz.

Yukarida ki fotograf sayesinde ögrendigim bir nokta oldu. Audi cizgisini hic bozmamis. E serisi ve 3 serisi ciddi farkliliklar tasimasina ragmen A4 atalarinin izinde kendisini gelistirmis. Belki de bu yüzden Audi'nin satis rakamlari son yillarda sürekli artarken BMW ciddi sekilde kan kaybediyor!!!!
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj razz » 14 Ara 2010, 21:20

BMW sadık, seçkin, mütevazı ancak zevk sahibi kullanıcılarından kan kaybederken, yeni hedef kitlesi olan sonradan görmelerle kendine sözüm ona gençlik aşısı yapıyor..
Sadce ön sinyal yapısı bile E90'ın ne kadar rezil ve klasik BMW çizgilerinden uzak bir dizayn olduğunu adeta tescillerken, Mercedes Benz hala onu günümüzde bulunduğu yere yerleştiren seleflerine sadık kalarak teknolojinin zerafet ile başarılı kombinasyonlarına imza atmaya devam ediyor..
Ben ve benim gibi düşünen binlerce safkan BMW hayranı önlerinden her X6 geçtiğinde avuçları kasılarak tepki verirken, ameleliğiyle ün kazanmış Amerikan otomobil piyasası tüm zamanların en çirkin araçları sıralamasında ilk 10'a üst sıralardan giren, Chris Bangle mahsulu 7 Serisi'ni almak için grey market dealer'ların aylar sonrasına tarih veren teslim listelerinde karaborsa yer kapmaya çalışıyor ve bu hilkat garibesi kağnıya " tüm zamanların en çok satan 7 Serisi " nişanını veriyor.. Eh, araca göre şoför tabii, normal..
Helal olsun BMW.. Böyle devam et..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj Clk » 14 Ara 2010, 22:07

Razz, sana hak vermemek mümkün degil. BMW firmasinin son 5-6 sene icerisinde piyasaya sürdügü kabul edilebilir 2 model var. Birincisi BMW 1 serisi coupe ikincisi de yeni 5 serisi. Geri kalan ürünlerin!!!! tamami rezalet.

Ben 1985 ile 2000 yillari arasinda ki BMW ruhunu geri istiyorum. Örnek :

Resim

Iste gercek BMW. Comfort, Design, Elegance, Technology and Luxury. Only flying is better... or was :D
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Archezia » 15 Ara 2010, 01:59

razz yazdı:BMW sadık, seçkin, mütevazı ancak zevk sahibi kullanıcılarından kan kaybederken, yeni hedef kitlesi olan sonradan görmelerle kendine sözüm ona gençlik aşısı yapıyor..
Sadce ön sinyal yapısı bile E90'ın ne kadar rezil ve klasik BMW çizgilerinden uzak bir dizayn olduğunu adeta tescillerken, Mercedes Benz hala onu günümüzde bulunduğu yere yerleştiren seleflerine sadık kalarak teknolojinin zerafet ile başarılı kombinasyonlarına imza atmaya devam ediyor..
Ben ve benim gibi düşünen binlerce safkan BMW hayranı önlerinden her X6 geçtiğinde avuçları kasılarak tepki verirken, ameleliğiyle ün kazanmış Amerikan otomobil piyasası tüm zamanların en çirkin araçları sıralamasında ilk 10'a üst sıralardan giren, Chris Bangle mahsulu 7 Serisi'ni almak için grey market dealer'ların aylar sonrasına tarih veren teslim listelerinde karaborsa yer kapmaya çalışıyor ve bu hilkat garibesi kağnıya " tüm zamanların en çok satan 7 Serisi " nişanını veriyor.. Eh, araca göre şoför tabii, normal..
Helal olsun BMW.. Böyle devam et..

BMW konusunda duygularıma tercüman olmuşsunuz resmen. Tamamiyle katılıyorum...

Güzel bir Audi reklamıyla konuyu iyice dağıtalım madem. Meşhur anahtarlık reklamını koyacaktım ama onu herkes biliyordur şimdi.

"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj Clk » 15 Ara 2010, 15:46

Nerede kalmistik? Himmmm.... tamam hatirladim. Ferrari kirmizi ol´mazsa binmem diyorduk :D

Rolex markasi ile bagdastirabilecegimiz mükemmel örnegi dün yazamamistim. Kismet bugüne imis.

Resim

Resim

40 senedir neredeyse hic degismeyen güzellik. Arastirdiginizda göreceginiz sey Mercedes G serisinin Luks Arazi Araclari sinifinda "SUV degil" halen ilk siralarda oldugudur. Ilk siralardan kastim en kötü ihtimal ile 3. sira :D

Zaten mükemmel olan birsey ile oynamanin; modayi yakalayacagim, insanlara kendimi begendirecegim diye yirtinmanin hicbir anlami olmadiginin en bariz örneklerinden bir tanesi...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj herofb » 15 Ara 2010, 16:11

QUATTRO diyorum :)
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj winterdrops » 15 Ara 2010, 17:34

Toyota Land Cruiser :D
Kullanıcı avatarı
winterdrops

Mesaj herofb » 15 Ara 2010, 18:17

ama şimdi bu Land Cruise adil olmadı ki, o zaman Leopard ile rest :)

Resim
Kullanıcı avatarı
herofb

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 253 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners