Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
fehmiilker » 17 Kas 2010, 21:14
ilginiz için teşekkürler hoşbulduk
görünüm açısından iyi duruyor ama gördüğünüz gibi kasa Polyamide . Polyamide maddeyi biraz araştırdım kullanım açısından sağlam bi madde ama plastik çelik maddeyle bir tutulmaz.
birkaç saat önerebilirmisiniz
-
fehmiilker
-
Clk » 17 Kas 2010, 21:48
Chronograph olmasi sart mi? Spor bir model mi talep ediliyor? Celik bilezik olmaz ise olmaz mi? Bu tarz bilgiler fikir vermek acisindan önemli...
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
-

Clk
-
fehmiilker » 17 Kas 2010, 23:23
Chronograph olmasi sart değil ama olsa güzel olur. spor bi model arıyorum celik bilezikli .
görünüm bakımından swatch SVGK401G güzel duruyor 2-3 sene sonra Polyamide kasada çatlama kırılma olurmu bilmiyorum.
mekanizma da nekadarda plastik malzeme kullanılsada eta olmasından dolayı güven verdi.
1 haftadır araştırıyorum bütceme uygun ve bu özellikde bir tek swatch ı buldum
-
fehmiilker
-
Clk » 17 Kas 2010, 23:37
Polyamid malzemeye hicbirsey olmaz merak etme. O konuda icin rahat olsun. Bahsetmis oldugun diger nokta da cok önemli. ETA mekanizma saatin en büyük avantaji. Bu fiyata otomatik Chronograph bulmak maalesef cok zor. Secenekler ciddi sekilde azaliyor bu sekilde. Biraz kafa yorup düsünmek lazim

TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
-

Clk
-
punk » 19 Kas 2010, 01:56
clk yazdı:Polyamid malzemeye hicbirsey olmaz merak etme. O konuda icin rahat olsun. Bahsetmis oldugun diger nokta da cok önemli. ETA mekanizma saatin en büyük avantaji. Bu fiyata otomatik Chronograph bulmak maalesef cok zor. Secenekler ciddi sekilde azaliyor bu sekilde. Biraz kafa yorup düsünmek lazim

Bu fiyata otomatik ve ETA Chrono bulmak olanaksız. Hakikaten olanaksız... Yani asya üretimli Unitas kopyaları dahi bu fiyata değil. Hangi makine ki bu?
-

punk
-
Clk » 19 Kas 2010, 10:02
-

Clk
-
Tolgi06 » 24 Ara 2010, 20:08
0-500 = Kesinlikle ORIENT. fayatına göre güzel mekanizmalar ve kasa kalitesi.Seiko 5 e gelince.Tamam mekanizma dayanıklı ama genellikle kordon ve kasa kalitesi çok iyi olmuyor.örneğin klips i çok ince çelikten yapıyorlar.bu nedenle Kesinlikle ORIENT bu arlıkta(otomatik saat için) en akıllıcası
500-1500= ORIS yada TISSOT un otomatik modelleri(bu aralıkta genelde klasik saatler olur ama en azından uzun ömürlü).
1500 ün üzeri içinse listem clk ile aynı olur
-

Tolgi06
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: hakanbora ve 143 misafir