TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Omega'n覺n Gidiat覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Omega'n覺n Gidiat覺

Mesaj mertk » 03 Nis 2016, 05:22

Omega u an kendini baya bir g繹stermi durumda, o eski halinden 癟ok k覺sa bir s羹rede s覺yr覺ld覺 ve yurt d覺覺 forumlar覺nda Rolex'le hep kar覺 kar覺ya geliyor ve bir 癟ok konuda 羹ste 癟覺k覺yor, yurt d覺覺 fiyatlar覺n覺 d羹羹n羹rsek arada 3.000 tl gibi bir fark var maksimum ama Swatch grup T羹rkiye'ye geldiinden burada liste fiyatlar覺 daha uygun,ilerleyen zamanlarda y羹kseleceine inan覺yorum.

Omega'n覺n aksine Rolex kendi modellerine sad覺k kal覺yor ve kendini yenilemiyor, Bu ekilde Rolex'in gidiat覺 ile yak覺nda bal覺k a癟aca覺z gibi.
IVAN BEBEK B襤R GN TRK襤YE'YE YOLUN DECEK!!!
Kullan覺c覺 avatar覺
mertk

Ya: 35
Kay覺t: 02 ub 2010, 00:42

Mesaj Caner1983 » 03 Nis 2016, 06:25

mertk yazd覺:Omega u an kendini baya bir g繹stermi durumda, o eski halinden 癟ok k覺sa bir s羹rede s覺yr覺ld覺 ve yurt d覺覺 forumlar覺nda Rolex'le hep kar覺 kar覺ya geliyor ve bir 癟ok konuda 羹ste 癟覺k覺yor, yurt d覺覺 fiyatlar覺n覺 d羹羹n羹rsek arada 3.000 tl gibi bir fark var maksimum ama Swatch grup T羹rkiye'ye geldiinden burada liste fiyatlar覺 daha uygun,ilerleyen zamanlarda y羹kseleceine inan覺yorum.

Omega'n覺n aksine Rolex kendi modellerine sad覺k kal覺yor ve kendini yenilemiyor, Bu ekilde Rolex'in gidiat覺 ile yak覺nda bal覺k a癟aca覺z gibi.

Mertk kendi modellerine sad覺k kalmas覺 ve trilyonta model 癟覺karmamas覺 benim en 癟ok houma giden 繹zellikleridir rolexin :D
Rolexs dont tick-tock
Kullan覺c覺 avatar覺
Caner1983

Ya: 42
Kay覺t: 05 Eyl 2014, 22:41

Mesaj manil » 03 Nis 2016, 08:09

mertk yazd覺:Omega u an kendini baya bir g繹stermi durumda, o eski halinden 癟ok k覺sa bir s羹rede s覺yr覺ld覺 ve yurt d覺覺 forumlar覺nda Rolex'le hep kar覺 kar覺ya geliyor ve bir 癟ok konuda 羹ste 癟覺k覺yor, yurt d覺覺 fiyatlar覺n覺 d羹羹n羹rsek arada 3.000 tl gibi bir fark var maksimum ama Swatch grup T羹rkiye'ye geldiinden burada liste fiyatlar覺 daha uygun,ilerleyen zamanlarda y羹kseleceine inan覺yorum.

Rolex, en ilerici saat firmalar覺ndan birisidir. Yenileme derken tam olarak ne kast edildi tam anlamad覺m. S羹rekli olarak mekanizmalar覺n覺 g羹ncelleyip Q/C s羹re癟lerini g繹zden ge癟iriyorlar.

Yenileme ile kas覺t sadece kadran / aray羹z ise bii diyemem, zaten adamlar覺nda 癟ok 繹nem verdii konu deil zira hepsi birer ikon niteliinde tasar覺mlar覺 var. As覺l zor olan bu alg覺y覺 oluturmak bence.

D羹nyan覺n en bilinen (t羹m sekt繹rleri kapsayan) en 繹nemli prestij markas覺 iken olumsuz bir ey olmaz Rolex'e...

Zaman bulursam marka alg覺s覺na y繹nelik, yukar覺da bahsettiim haberin linkini de veririm.
Some people feel the rain. Others just get wet.

Bob Marley
Kullan覺c覺 avatar覺
manil

Kay覺t: 14 ub 2014, 12:33

Mesaj Baran » 03 Nis 2016, 09:03

Marka alg覺s覺n覺 deitirmek bizim burada konutugumuz kadar basit kolay birey degil o yuzden Rolex herzaman Rolex,Omega herzaman Omega olacak iyi taraflar覺yla k繹t羹 taraflar覺yla.
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Ya: 40
Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10

Mesaj Clk » 03 Nis 2016, 10:37

Ben daha 繹nce de yazmistim bir yerlerde. Bu markanin kullanici ve sevenlerine 繹zel sevgi besliyorum :lol:

Manil, kutuyu ahsap yaptilar daha ne istiyorsun :lol:
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj hakanefe » 03 Nis 2016, 11:35

u Omega Rolex konular覺 nedense bana her zaman 癟ok komik geliyor :lol:
Omega'n覺n Speedmaster dan baka neyi var ki Rolex'le kar覺lat覺r覺ls覺n.
Marka alg覺s覺 yaratma treni 癟oktan ka癟t覺 Omega i癟in. Omega her zaman Omega olarak kalacak.
Kullan覺c覺 avatar覺
hakanefe

Ya: 44
Kay覺t: 28 May 2014, 18:51

Mesaj hakan1970 » 03 Nis 2016, 11:40

Omega sadece Seamaster ve biraz da Speedmaster dan ibaret. Constellation ve Deville gibi hi癟 satmayan serilerini de yenilemeli.
Her insan huzur verir...Kimileri gelince , kimileri gidince.
Kullan覺c覺 avatar覺
hakan1970

Ya: 55
Kay覺t: 30 Oca 2013, 18:17

Mesaj kilimanjaro » 03 Nis 2016, 12:08

Saat forumunda zamani durdurmussunuz arkadaslar.Konu 5 yil once acilmis ve acan arkadas bir iddiada bulunmus.Tekrar yorum yapmak gerekiyorsa 5 yilda neler oldu dan baslamak gerekmez mi ? sozlerim olumlu ya da olumsuz yorumlar icinde gecerli.
Ne kadar farkl覺 olursa olsun, sana ait olmayana tenezz羹l etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazge癟me

Ernesto Che GUEVARA
Kullan覺c覺 avatar覺
kilimanjaro

Ya: 51
Kay覺t: 15 Eki 2014, 21:43

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Aydn2425 ve 31 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners