yeni 羹ye : merhaba, ge癟enlerde evi toplarken 癟ekmecede rahmetli dedemin resimde paylat覺覺m saatini buldum. Dedemi 癟ok severdim saati bulunca g繹zlerim yaard覺 garip bir h羹z羹n i癟ime 癟繹kt羹

kethuda57 yazd覺:Bu foruma 50 sene sonra bir arkada覺n bal覺k a癟t覺覺n覺 hayal etsenize
yeni 羹ye : merhaba, ge癟enlerde evi toplarken 癟ekmecede rahmetli dedemin resimde paylat覺覺m saatini buldum. Dedemi 癟ok severdim saati bulunca g繹zlerim yaard覺 garip bir h羹z羹n i癟ime 癟繹kt羹Bu arada dedemin saati casionun san覺r覺m ilk ak覺ll覺 saatiymi. saatlerden anlayan arkada覺m bu saatin en az 20 bin dolar edeceini s繹yledi. sizce bu saati bu fiyata satabilir miyim ?
Cotton yazd覺:kethuda57 yazd覺:Bu foruma 50 sene sonra bir arkada覺n bal覺k a癟t覺覺n覺 hayal etsenize
yeni 羹ye : merhaba, ge癟enlerde evi toplarken 癟ekmecede rahmetli dedemin resimde paylat覺覺m saatini buldum. Dedemi 癟ok severdim saati bulunca g繹zlerim yaard覺 garip bir h羹z羹n i癟ime 癟繹kt羹Bu arada dedemin saati casionun san覺r覺m ilk ak覺ll覺 saatiymi. saatlerden anlayan arkada覺m bu saatin en az 20 bin dolar edeceini s繹yledi. sizce bu saati bu fiyata satabilir miyim ?
Kethuda; S繹zlerin Otomatik bir saat ge癟erli olabilir ama pilli-arjl覺 bir saat i癟in olaca覺n覺 pek d羹羹nemiyorum.
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 54 misafir
|