TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Chrono 24 Alternatifi Site Var Mı?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Chrono 24 Alternatifi Site Var Mı?

Mesaj tagheure » 19 Oca 2016, 18:30

arkadaşlar chrono 24'e alternatif bir 2. el sitesi var mı saatler için ?
yoksa böyle bir site açmayı düşünüyorum sizce gereksiz mi olur sizlerinde fikirlerini almak istedim.

(sadece tr için)
Kullanıcı avatarı
tagheure

Re: Chrono 24 alternetifi site var mı ?

Mesaj eyimen » 19 Oca 2016, 19:10

Bence TR icin gayet guzel bir atilim olur :thumbup:
Kullanıcı avatarı
eyimen

Mesaj MelihGS » 19 Oca 2016, 19:16

Bir yönüyle TSF var diyebiliriz bence.
Kullanıcı avatarı
MelihGS

Mesaj Caner1983 » 19 Oca 2016, 19:19

Ayrı bir site olması mantıklı bence de ama tsf için ise gelişi güzel herkesin ilan vermesi benim hoşuma gitmezdi site içi alış-veriş daha güvenilir benim fikrim bu
Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

Re: Chrono 24 Alternatifi Site Var Mı?

Mesaj Bond » 19 Oca 2016, 20:43

Daha önce başka konularda konuşulmuştu. Aslında ücretsiz hizmet verecek bir yer açmak iş yükü açısından zorlayıcı olacaktır ama biz açacağız bir ara, altyapısı hazır. Buraya yüklenen ilanlar otomatik olarak oraya geçebilir. Ayrıca oradan da ilan verilebilir ancak bu tip sitelerde önemli olan trafik olmasıdır. Bu nedenle bu adres içerisinde kalması en uygunu olacaktır. Sadece format olarak kullanıcıya sahibinden tarzı bir sistem sunması gerekli. Zaten hali hazırda bir sürü ikinci el saat sitesi mevcut ancak bakan giren çok azdır. Google'a ikinci el saat yazınca bir sürü yer çıkıyor.

Birde benim arkadaşlarımın projesi vardı saat takas diye bir internet sitesi oldukça ilginç özellikler düşünülmüştü ama vakitsizlikten ve ticari olarak çok mantıklı bir site olmadığından hayata geçmedi daha. Sanırım sonra uygun koşullar oluşursa o da açılacaktır. Bu tip sitelerde güvenlik oldukça önemli. Bir sürü sahte ürün yüklemek isteyen olacaktır. Bunları tek tek tespit etmek mümkün değil. Kabul edilmese bu sefer orijinal diye ısrar edeceklerdir :D Birde profesyonel bir site için en az 3-5 kişi çalıştırmak gerekir ki ticari olarak pek mantıklı olmayacaktır.

Ama realist düşünce Türkiye'de saat piyasası çok kısır ve zayıf bu sebeple çokta gerekli bir şey olmadığını düşünüyorum. Şu an TSF için satış bölümlerinin mobil ve desktop trafiği aylık 180-200.000 sayfa civarında ki bu iyi rakam. Burası şu aşamada yeterli duruyor. Birbirlerini kısmen tanıyan kişiler güvenle alışveriş yapıyorlar. 6 senede binlerce satış ve ilan içinde çok az sorun çıktı. Buraya bir kaç ekstra özellik eklenebilir belki ikinci el puanı vb bir şeyler güzel olabilir.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 231 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners