Hsnmrycl yazdı:başar başkan konuya son derece objektif yaklaşımlar getirmişsin![]()
serkan 3239 neden fiyasko sence? işin aslı ben de 3227yi seviyorum ama 3239'a fiyasko diyemiyorum.
Hsnmrycl yazdı:serkan 3239 neden fiyasko sence? işin aslı ben de 3227yi seviyorum ama 3239'a fiyasko diyemiyorum.
SeRxx yazdı:3239'u başlı başına düşündüğümüz zaman tam olarak fiyasko olarak nitelendiremeyiz belki ama mevcut Ingenieur serisinin üzerine böyle bir atılım yapmak tam bir fiyasko. Üstüne basa basa Gerald Genta'nın ismini vurgulayıp içine Sellita koyup fahiş fiyatlara satmak bence çok basit bir hamle olmuş. Takip ettiğim kadarıyla da IWC pek umduğunu bulamadı bu modeldenHsnmrycl yazdı:serkan 3239 neden fiyasko sence? işin aslı ben de 3227yi seviyorum ama 3239'a fiyasko diyemiyorum.
MertYe yazdı:3239'lar 40mm bildiğim kadarıyla o çapta bu kasaya ne kadar yakışır bilemiyorum canlı incelemek lazım
Cct yazdı:Hsnmrycl yazdı:başar başkan konuya son derece objektif yaklaşımlar getirmişsin![]()
serkan 3239 neden fiyasko sence? işin aslı ben de 3227yi seviyorum ama 3239'a fiyasko diyemiyorum.
Bende o kadar yazdım benim yazdıklarımı neden beğenmiyorsun?
Hsnmrycl yazdı:SeRxx yazdı:3239'u başlı başına düşündüğümüz zaman tam olarak fiyasko olarak nitelendiremeyiz belki ama mevcut Ingenieur serisinin üzerine böyle bir atılım yapmak tam bir fiyasko. Üstüne basa basa Gerald Genta'nın ismini vurgulayıp içine Sellita koyup fahiş fiyatlara satmak bence çok basit bir hamle olmuş. Takip ettiğim kadarıyla da IWC pek umduğunu bulamadı bu modeldenHsnmrycl yazdı:serkan 3239 neden fiyasko sence? işin aslı ben de 3227yi seviyorum ama 3239'a fiyasko diyemiyorum.
ben eta mekanizmaları fahiş fiyata almaya paneraiden alışkın olduğumdan tuhaf gelmedi [emoji38]
ama umduğunu bulamadı iwc, evet.
yorumlar o yönde.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Mefistofeles, yaman20 ve 79 misafir
|