Ahmetrefik yazd覺:Orhanbalu yazd覺:Bence Pam hari癟 eldeki t羹m saatleri 癟覺kar覺p yerine kesinlikle Bir Rolex almal覺.
Orhanbaluuzun s羹redir en 癟ok d羹羹nd羹羹m kombinasyon , 2 saat PAM+Rolex
Toygar yazd覺:bu tarz ikilem bendede var su aralar.
bende bvlgari diagono calibro 303 var ve gozum datejust 2 116333 gri kadran yesil roma rakaminda.
baktigim zaman ikisininde kullanim alanlari , giyildigi durumlar hemen hemen ayni.goruntu olarakta birbirine yakin gibiler, pariltili vs
bence senin koleksiyonundaki hic bir saat rolexin hic bir modeliyle cakisan bi saat modeli degil ve usttede arkadaslarin belirttigi gibi birbirinden guzel modeller. yani eger sorun butce degilse satman gerekmiyo.
rolexide bu guzel koleksiyonuna ekle derim
bense bvlgari yi alirken esime bendeki tag heuer grand carrera calibre 17 yi satacagima soz vermistim ve onu bu hafta gerceklestirdim sonunda.
sonuc olarak benim verdigim bir soz gibi soz vermiyosan hepsini tut derim
ps:illa bi saat eksilteceksem omega derdim, submarinerlari andiran tarz bir saat ve digerleri kadar kallavi diyemem omega icin
Bg17 yazd覺:Ilginc bir bicimde Kerem Abi den ilk kez tamamen farkli bir dusunce icerisindeyim. Bence bu koleksiyonda elde tutulmasi gereken tek saat pam, digerleri rolexle takas edildiginde kesinlikle aranmaz. Panerai de gidebilir aslinda ama kullanim ve tarz cok farkli oldugu icin kalabilir dedim.
Saatlerin degerine cok hakim olmamakla beraber, rolex submariner nodate ve daytona gelirse giden saatler cok iyi bir ise yaramis olur diye dusunuyorum.
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Aydn2425, hknmtn ve 201 misafir
|