TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Rolex Submariner 114060 Hasarl覺 M覺 Ne Yapmam Laz覺m?

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Rolex Submariner 114060 Hasarl覺 M覺 Ne Yapmam Laz覺m?

Mesaj 2fast4u » 06 Ara 2015, 10:41

Selam覺n aleykum beyler su an konuya vak覺f oluyorum ad覺m覺z gecm覺s bizi mahmutpasa esnaf覺 olarak tel masa ilere malzeme yapm覺lar burda say覺n clk ay覺p oluyor rolek覺s falan bilmem ben cas覺o takar devam ederim cam 癟er癟eve ilerine bizi bulast覺rmay覺n kardesim yaln覺z gecen b覺 konu ben覺mde tuhaf覺ma g覺tt覺 yaz覺cak sosyal medya bulamad覺m s覺md覺 bizim cocuklar bayiden Ferrari'yi alm覺lar 1 2 tur at覺p araba yolda kal覺nca bana geld覺ler durumu 覺zah ett覺ler ben tab覺覺 sonuc odakl覺 b覺 adam覺m hemen 覺k覺 kutu pantalon g繹mlek versaceden tabiki kend覺 koleks覺yonumuzdan haz覺rlay覺p cocuklara verdim doru amedeo fel覺sa amcaya g繹nderdim bir iki kavga pat覺rt覺 g羹r羹lt羹 癟覺kartt覺m arabay覺da burda yakmak i癟in meydana 癟ektim ne g繹reyim bizim opetten sehmuz koa koa gel覺yor ab覺 sen覺n cocuklara ikaz etmeme ramen Mazot koydular depoya b覺zde benz覺n alerj覺 yapar deyip bast覺lar gaza sonuc bu abi deyince benim kendimi yakas覺m geldi su an bizim koleksiyona polis bask覺n yapm覺 yeenler italyada mahsur kald覺 ben ne pok yerim imdi bi s繹yleyin yaw
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Kay覺t: 11 Ara 2009, 11:50

Mesaj eraslani » 06 Ara 2015, 11:23

Y覺llar 繹nce bir tan覺d覺覺m yeni ald覺覺 arabayla ilgili benzer bir sorun yaam覺t覺..servisi birbirine kat覺p bir sonu癟 癟覺karamam覺t覺. Uzunca bir zaman sonra k羹癟羹k 癟iziin yeen taraf覺ndan oluturulduu ortaya 癟覺kt覺..
Kullan覺c覺 avatar覺
eraslani

Ya: 48
Kay覺t: 26 Oca 2012, 13:03

Mesaj Clk » 06 Ara 2015, 12:05

2fast, anlatmis oldugun hikaye 羹zerine :D

Resim
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj brckk » 07 Ara 2015, 18:08

Avukatlar, Japonya, medya, i癟 hukuk filan.. Olay New York'ta m覺 cereyan ediyor?
Kullan覺c覺 avatar覺
brckk

Kay覺t: 05 Eyl 2012, 21:20

Mesaj tarkani » 07 Ara 2015, 18:51

o2o yazd覺:Biraz 繹nce ald覺覺m eylem plan覺 u :

Babam : '' Olum esnafl覺k g繹sterir mi g繹stermez mi bilmiyorum, g繹sterirse teekk羹r ederiz. ayet g繹stermez ise mesele ENAY襤 YER襤NE konmaya d繹n羹羹yor. Sen avukatla konu i癟 hukuk yollar覺n覺 bitirin. Bu arada durumu, bu bayinin ismini vererek t羹m rolex TR, rolex world vs duyurun. Ama hereyi yaz覺ya d繹k羹n. Hukuki olarak davay覺 kaybedecekseniz de kaybedin, mesele resmiyete d繹k羹ls羹n. Sonra da hukuk i癟inde kalarak t羹m basamaklar覺 ''Dava a癟覺ld覺'' , ''Dava u aamada'', '' Dava kaybedildi/kazan覺ld覺'' diye haber yapt覺r覺n. En son isvi癟re de rolex merkezin 繹n羹ne gidip, kameralar 繹n羹nde bu saati caddenin ortas覺nda k覺r '' oldu....

Bayi de ne olduunu soramad覺m bile. Belli ki k覺zd覺rm覺lar. Akama yumuar ne olduunu 繹renir yazar覺m.

ncelikle ge癟mi olsun. K覺sa zamanda sorunu 癟繹zersiniz umar覺m. stteki paragraf ise efsane :D :D
Kullan覺c覺 avatar覺
tarkani

Kay覺t: 26 Ara 2012, 11:14

Mesaj Clk » 07 Ara 2015, 19:12

Hicbir bilgilendirme yok... Merakimizi gider o2o :?:
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj brckk » 07 Ara 2015, 22:15

"u aamada", "bezel deitirildi/deitirilmedi", "襤svi癟re'ye doru yola 癟覺kt覺m" gibi bilgilendirme yapabilirmisin?
Kullan覺c覺 avatar覺
brckk

Kay覺t: 05 Eyl 2012, 21:20

Mesaj o2o » 08 Ara 2015, 12:52

襤lk 繹nce deerli fikirleri ile katk覺 yapan b羹y羹klerime teekk羹r ederim. ( Tie alan abilerimin de y羹z羹nden g羹l羹mseme eksik olmas覺n ne diyeyim. ) Hikaye tad覺nda devam edeyim anlat覺ma :lol:

M (羹teri) - Bezeli hatal覺 olan saat vermisiniz. Bu durum kutu a癟覺l覺rken 癟ekilen resimlerde mevcut. O gece bir internet sitesine de y羹klenmi. Bak覺n burada da g繹r羹n羹yor ne yapmal覺y覺z?
S(at覺c覺) - Efendim bizden hatal覺 羹r羹n 癟覺kmaz. Sonradan olmu. vsvsvs
M- Beyfendi ilk resimlerde var internet sitesine baksan覺za .
S- Bizden hatal覺 teslimat olmaz. Ama sizi mutlu etmek i癟in bezelini deitirelim ama saatin komple deiimi m羹mk羹n deil. vsvs
M- (Babam bu ifadeden sonra kopmu) Sizden hatal覺 癟覺kmaz ise bezeli neden deitiriyorsun ? O nu da deitirme. Hatal覺 teslimat deilse ben paras覺n覺 verir deitiririm bezeli. Hatal覺 teslimat ise saati komple deitirin vsvsvs..
S- Efendim saati b覺rak覺n biz inceleyip size d繹nelim.
M- Saati ya komple deitirin, ya da bana aynen geri verin. ( saati b覺rak覺r 癟覺kar )

襤lk konuman覺n ana merkezi yukar覺daki gibi yani '' bir taraf ilk fotograflardan dolay覺 bayiden %100 hatal覺 tesliminden emin, bayi ise bizden olmaz siz yapm覺s覺n覺z ama bezeli deitirelim yakla覺m覺nda''. K覺z覺lan konu ise asl覺nda bayinin m羹teriyi YALANCI konumuna KOYMASI ve hatas覺n覺 bariz delile ramen kabul etmemesi...

Daha sonra g羹n i癟inde gelen telefon,
S- Selam vsvsvs Bir hata olmu cenazeyi kald覺ral覺m ''Bezeli deitirelim''
M- Teekk羹r ederim. Deitirmeyin, hi癟 dokunmay覺n ben saati al覺r覺m.
S- Efendim ortada cenaze var bir ekilde olmu. Fabrika da veya bizde sizden olmad覺覺n覺 resimlerden belli.
M-Sizin hatal覺 teslimat yapt覺覺n覺z覺 kabul ediyor musunuz?
S- Evet hata bizde internetteki resimlerden belli. Ama biz yeil rolex kart覺n覺 doldurursak bir daha bu saati satam覺yoruz vsvsvs Saat deiimine gidilirse t羹m para bizden 癟覺kacak ama siz bezeli deitirmemize izin vererek bize yard覺mc覺 olun vsvs.

(Burada (1) HATALARINI KABUL etmesi, (2) ZR dilemesi, sonra da (3)YARDIM TALEP ETMES襤 bizimkinin buzlar覺n覺 eritir. F覺rsat覺n varsa iyilik yap prensibinin gereini yerine getirdim diyor, ger癟i ben kand覺rm覺lar seni dedim ama :lol:. Babam ilk gittiimde hata bizde kusura bakmay覺n bezeli deitirelim deselerdi kabul edecektim 癟羹nk羹 bayi bu hatay覺 繹nceden g繹rse zaten bezeli satmadan deitirirdi falan dedi. Ayr覺ca saati yeil kart nedeniyle iade ans覺 yoksa bizden al覺p bir bakas覺na satacakt覺 o insanda haberi olmadan hatal覺 ve bezeli deimi saat kullanacakt覺 vsvs dedi. O aamada her zamanki gibi duygusala balam覺. )

M- Siz yetkili serviz misiniz? TR de yetkili servis yok demilerdi. Yetkili servis deilseniz bezel deiimi falan istemiyorum, ben b繹yle kusurlu da kulan覺r覺m. konu benim i癟in kapanm覺t覺r.
S-Evet yetkili servisiz. Bu sene bir s羹r羹 yat覺r覺m yapt覺k, yetkili servis eitimlerine eleman yollad覺k. u an yetkili servisiz. 襤Sterseniz sizi ald覺ral覺m bezel deiiminde ba覺nda durun vsvs
M- Tamam bezeli deitirin ama yetkili servis taraf覺ndan deitirildiini yaz覺l覺 olarak bana imza kae verin...

Hikayenin sonu BEZEL DE襤襤M襤 ile bitti mi yoksa bezel deiti 繹yle oldu ile mi devam edecek bilmiyorum... D羹n 繹len saati al覺n diye aram覺lar bu羹n/yar覺n gidip alacak. Ben de saat elime ge癟sin 繹yle yazay覺m diye beklemitim sizleri bilgilendirmek i癟in.
En son o2o taraf覺ndan 08 Ara 2015, 14:24 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
Kullan覺c覺 avatar覺
o2o

Kay覺t: 17 Kas 2015, 18:53

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: kesikparmak, MacGyver, Skywalker34tr ve 43 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners