襤lk 繹nce deerli fikirleri ile katk覺 yapan b羹y羹klerime teekk羹r ederim. ( Tie alan abilerimin de y羹z羹nden g羹l羹mseme eksik olmas覺n ne diyeyim. ) Hikaye tad覺nda devam edeyim anlat覺ma
M (羹teri) - Bezeli hatal覺 olan saat vermisiniz. Bu durum kutu a癟覺l覺rken 癟ekilen resimlerde mevcut. O gece bir internet sitesine de y羹klenmi. Bak覺n burada da g繹r羹n羹yor ne yapmal覺y覺z?
S(at覺c覺) - Efendim bizden hatal覺 羹r羹n 癟覺kmaz. Sonradan olmu. vsvsvs
M- Beyfendi ilk resimlerde var internet sitesine baksan覺za .
S- Bizden hatal覺 teslimat olmaz. Ama sizi mutlu etmek i癟in bezelini deitirelim ama saatin komple deiimi m羹mk羹n deil. vsvs
M- (Babam bu ifadeden sonra kopmu) Sizden hatal覺 癟覺kmaz ise bezeli neden deitiriyorsun ? O nu da deitirme. Hatal覺 teslimat deilse ben paras覺n覺 verir deitiririm bezeli. Hatal覺 teslimat ise saati komple deitirin vsvsvs..
S- Efendim saati b覺rak覺n biz inceleyip size d繹nelim.
M- Saati ya komple deitirin, ya da bana aynen geri verin. ( saati b覺rak覺r 癟覺kar )
襤lk konuman覺n ana merkezi yukar覺daki gibi yani '' bir taraf ilk fotograflardan dolay覺 bayiden %100 hatal覺 tesliminden emin, bayi ise bizden olmaz siz yapm覺s覺n覺z ama bezeli deitirelim yakla覺m覺nda''. K覺z覺lan konu ise asl覺nda bayinin m羹teriyi YALANCI konumuna KOYMASI ve hatas覺n覺 bariz delile ramen kabul etmemesi...
Daha sonra g羹n i癟inde gelen telefon,
S- Selam vsvsvs Bir hata olmu cenazeyi kald覺ral覺m ''Bezeli deitirelim''
M- Teekk羹r ederim. Deitirmeyin, hi癟 dokunmay覺n ben saati al覺r覺m.
S- Efendim ortada cenaze var bir ekilde olmu. Fabrika da veya bizde sizden olmad覺覺n覺 resimlerden belli.
M-Sizin hatal覺 teslimat yapt覺覺n覺z覺 kabul ediyor musunuz?
S- Evet hata bizde internetteki resimlerden belli. Ama biz yeil rolex kart覺n覺 doldurursak bir daha bu saati satam覺yoruz vsvsvs Saat deiimine gidilirse t羹m para bizden 癟覺kacak ama siz bezeli deitirmemize izin vererek bize yard覺mc覺 olun vsvs.
(Burada (1) HATALARINI KABUL etmesi, (2) ZR dilemesi, sonra da (3)YARDIM TALEP ETMES襤 bizimkinin buzlar覺n覺 eritir. F覺rsat覺n varsa iyilik yap prensibinin gereini yerine getirdim diyor, ger癟i ben kand覺rm覺lar seni dedim ama

. Babam ilk gittiimde hata bizde kusura bakmay覺n bezeli deitirelim deselerdi kabul edecektim 癟羹nk羹 bayi bu hatay覺 繹nceden g繹rse zaten bezeli satmadan deitirirdi falan dedi. Ayr覺ca saati yeil kart nedeniyle iade ans覺 yoksa bizden al覺p bir bakas覺na satacakt覺 o insanda haberi olmadan hatal覺 ve bezeli deimi saat kullanacakt覺 vsvs dedi. O aamada her zamanki gibi duygusala balam覺. )
M- Siz yetkili serviz misiniz? TR de yetkili servis yok demilerdi. Yetkili servis deilseniz bezel deiimi falan istemiyorum, ben b繹yle kusurlu da kulan覺r覺m. konu benim i癟in kapanm覺t覺r.
S-Evet yetkili servisiz. Bu sene bir s羹r羹 yat覺r覺m yapt覺k, yetkili servis eitimlerine eleman yollad覺k. u an yetkili servisiz. 襤Sterseniz sizi ald覺ral覺m bezel deiiminde ba覺nda durun vsvs
M- Tamam bezeli deitirin ama yetkili servis taraf覺ndan deitirildiini yaz覺l覺 olarak bana imza kae verin...
Hikayenin sonu BEZEL DE襤襤M襤 ile bitti mi yoksa bezel deiti 繹yle oldu ile mi devam edecek bilmiyorum... D羹n 繹len saati al覺n diye aram覺lar bu羹n/yar覺n gidip alacak. Ben de saat elime ge癟sin 繹yle yazay覺m diye beklemitim sizleri bilgilendirmek i癟in.