Bu fotoraf覺 ikisini bir arada g繹sterdii i癟in se癟tim, bir 癟ok baka 繹rnekle 癟eitlendirmek m羹mk羹n tabi, bilekte fotoraflarda da baya fark yarat覺yor 繹zellikle. Date-no date ile ilgili bir fark deil san覺r覺m 癟羹nk羹 bunu 癟羹r羹tecek fotoraflara da rastlad覺m.

OnatOzer yazd覺:16 kodu ile balayan bir 繹nceki Submariner modelleri benim g繹z羹me de 116 kodlulara nazaran daha zarif geliyor. Fark asl覺nda sadece kasa deil, bezel kal覺nl覺覺 ve kasa yap覺s覺 da farkl覺 olduu i癟in b繹yle g繹r羹n羹yor. Ancak elbette eski modelin de art覺lar覺 kadar eksileri var.rnein yeni modellerdeki seramik bezel eskisine g繹re a癟覺k ara daha kaliteli daha 覺k.
襤ki serinin de kendine has g羹zellii olduunu d羹羹n羹yorum, model ad覺 ayn覺 olsa da ayn覺 saat olarak yarg覺lamak doru gelmiyor.
Cct yazd覺:nceki yorumlarda da bahsedildii gibi eski kasalar daha kibar bir yap覺ya sahip. Fakat eski kasadaki bu kibar luglar bulunduu fiyat seviyesine g繹re kabul edilemeyecek satinaj kalitesine sahip.. Bu kasada en 癟ok eletrilen konulardan birisi bu.
Zaten yeni kasa, "hardcore" Rolex'癟ilere klipsi ve seramik bezeliyle kendini sevdirdi. Hala daha supercase'i sindiremeyen bir 癟ok Rolex sever var.
Benim ahsi g繹r羹羹m ise 116 - 114 serisiyle gelen yeniliklerin iki saati kar覺lat覺r覺lamaz hale getirdii. Evet luglar tart覺maya a癟覺k fakat saatler bir b羹t羹n olarak ele al覺nd覺覺nda ben eski kasaya ans vermem.
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: kogan ve 211 misafir
|