TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Sizin İçin En Değerli Saatiniz Hangisi / Hangileri

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Sizin İçin En Değerli Saatiniz Hangisi / Hangileri

Mesaj zafeer » 25 Şub 2015, 23:44

Benim icin;
Junghans Max Bill Automatic
Resim
Longines Hydroconquest
Resim
Kullanıcı avatarı
zafeer

Mesaj zgnclskn » 25 Şub 2015, 23:54

Clk, suyun da beton etkisi malum ama havuza denk gelse iyiymiş yine de, belki bir şansı olurdu yavrucağın. Eşiniz sizi nereden vurabileceğini biliyormuş anlaşılan. Yeri gelmişken mutluluğunuz daim olsun diyeyim, böyle talihsiz vakaların yaşanmaması dileğiyle :champ:
Kullanıcı avatarı
zgnclskn

Mesaj kilimanjaro » 26 Şub 2015, 00:13

clk kardeşim sana malum marka hediye edeceğim :D ... yanındada rakı - balık bonus ... umarım Türkiyeye gelirsin :champ:
En son kilimanjaro tarafından 26 Şub 2015, 00:15 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Mesaj MertYe » 26 Şub 2015, 00:13

Clk yazdı:
Bond yazdı: Aslında ben forumda bir çok üyede gereksiz sayıda fazla saat olduğunu düşünüyorum. Yarın genel yorumları almak üzere farklı ama kısmen bu tipte bir konu daha açacağım :champ: Sonrasıda ise forum kullanıcılarına sahip oldukları saat sayılarını azaltmalarını teşvik eden bir konu açacağım :D :shock: :lol:

Sen durup dururken ne kasiniyorsun ki simdi :evil:

Benim gönül bagim olan ilk saatim esimin Misir'da camdan asagi atip parcaladigi Siyah kadran 116520 Rolex Daytona :D

Su an ise senelerdir "Daily Rocker" modunda kullandigimdan ve beni hic yalniz birakmadigindan olsa gerek 116523 Rolex Daytona ile flörtteyim :champ:

Ben olsam arkasından atlardım :twisted:
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj Caner1983 » 26 Şub 2015, 00:19

Resim
İlk ve tek otomatik saatim hala takmaya kıyamıyorum hatta takmadığım için iki defa durdu ve kurmak zorunda kaldım daha bakmaya doyamadım doyunca takacam inşallah :lol:
Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

Mesaj huan8 » 26 Şub 2015, 00:39

Resim

İlk otomatik saatim. Forumla tanışmadan çok önce, anneme aldığım tissot'un standında diğer PR serisi saatlerin arkasında duruyordu. O zamandan dikkatimi çekmişti. Forum sayesinde almış oldum. Foruma değer katan arkadaşlara da buradan teşekkür ediyorum. Bezelinin olmayışı, rakam yerine parlak çıtalar olması ve bunların zeminden yukarda konumlanmış olması, tasarımının eskiye dayanıyor olması almamda etken sebepler. Başka saatlerim de var, belki bundan daha iyi saatler de alacağım ama tissot'umu satmayı düşünmüyorum. Umarım ömür boyu kolumda olur.
Kullanıcı avatarı
huan8

Mesaj Cct » 26 Şub 2015, 01:14

Tgm :champ: :champ: Alalım birer 1887 :D

Bond :lol: Neden öyle dramatik konuştum bilmiyorum, mesleki deformasyon :geek: :D

Onat :champ: BP'ın kalması için bende az dil dökmedim ama kabul et :)

Ve son olarak Clk :o :o
Her türlü saat itinayla takılır.
Kullanıcı avatarı
Cct

Mesaj Bond » 26 Şub 2015, 01:56

Clk yazdı:
Bond yazdı: Aslında ben forumda bir çok üyede gereksiz sayıda fazla saat olduğunu düşünüyorum. Yarın genel yorumları almak üzere farklı ama kısmen bu tipte bir konu daha açacağım :champ: Sonrasıda ise forum kullanıcılarına sahip oldukları saat sayılarını azaltmalarını teşvik eden bir konu açacağım :D :shock: :lol:

Sen durup dururken ne kasiniyorsun ki simdi :evil:

Benim gönül bagim olan ilk saatim esimin Misir'da camdan asagi atip parcaladigi Siyah kadran 116520 Rolex Daytona :D

Su an ise senelerdir "Daily Rocker" modunda kullandigimdan ve beni hic yalniz birakmadigindan olsa gerek 116523 Rolex Daytona ile flörtteyim :champ:

Hemen kızma win-win situation tipinde olabilecek hayırlı bir iş için düşünüyorum bunu :D

Foruma eskiden beri üye olanlar bu GMT-Master'a özenerek uçan Daytonayı hatırlar zaten :o :lol:

Tissot PR 516 ve Max Bill çok hoş :thumbup:

Onat aç istersen öyle konu ama muhtemelen sevmedikleri saatlerini elden çıkartmıştır çoğu kişi :idea:

Cct :D

Herkese paylaşımları ve hikayeleri için teşekkürler :champ:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot], ringrang ve 57 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners