Sevgili Bg17 çok güzel bir yazı... emeğine sağlık ... bu işe yeni başlayanlar önemli dersler çıkaracaktır.Bende konuya az da olsa renk katmaya çalışayım... çocukken kullandığım seiko 5 den sonra 2. otomatik saatıma nasıl kavuştuğuma dair.
Yıl 2008 ... Avrupa futbol şampiyonası ... 3 arkadaş İsviçre maçına gittik.İlk yarı rezil bir futbol 1-0 mağlubuz.Devre arası tribün kapalı ama karşıdan yağmuruda yedik.Moraller bozuk.Maçı almamızın imkansız olduğunu düşünerek arkadaşlara yenersek iyi bir saat alacağım dedim ... demez olaydım ... 2. yarı başladı ve semih 1-1 ... uzatmalarda Arda da çakınca maçı 2-1 aldık.Ertesi gün doğru Tag Heuer butiğe ... sözü yemek olmaz.Asık yüzlü satıcı nuh diyor peygamber demiyor ve liste fiyatından asla indirim yapmıyor.Zamanda kısıtlı ... vatana döneceğiz ... mecbur saatı aldım ama satıcıya Semih ve Arda size iyi kitledi demeyi de ihmal etmedim.
Sözün özü , İsviçreyi yenmeseydik , belki de bu forumda hiç olmayacaktım.

Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme
Ernesto Che GUEVARA