Yolun sonunda gelinen nokta harika olmu 
Yolun sonunda gelinen nokta harika olmu 
Cct yazd覺:Zevkle okudum, giderek artan eri ve sevdan覺n son vuruu takdire ayan![]()
![]()
Bende konu a癟sam m覺 acaba 12 tane Seiko 5Tag Heuer'ler, Helson, Longines sen az dolanm覺s覺n abi yine
sende de ne cevherler var aslinda...
O GMT benden sonra polisaj gormus, eski degerini kaybetmistir. Neyse guzel saatdi, keyfine vardik diyelim.
Aslinda bir kac tane hata var, bunlardan biri ilk JLC`yi satmam, guzel saatdi. Constellation i almamin bir nedeni vardi, esime dogum gunu hediyesi saat bakiyordum, hedef datajust ti, ama rolex istemem dedi, ikna edemedim, bu saati begendi. Ben yuzuk takmiyorum, ikimiz ayni saati takabiliriz belki diye dusunmustum, icime sinmedi. Bvlgariler ayni serinin devamiydi. UN` de de acemilik, polisaj gormus saati almamak lazimdi ama cok acemiydim. Rolexlern alimi da satimi da hata degildi. Sonucta belli bir butce var, farkli saatler deneyimlemek icin bazilarini elden cikartmak gerekiyor. Ilerde yine rolex e donerim elbet.
tesekkurler
tabiki son sayfaya gelmedik ama bir sure durmam lazim. Hep dedigim gibi bu bir lux, hicbir sekilde ihtiyac olmayan tutari harcamak lazim. Iyi dilekler icin tesekkurler
bi ise yarayabilirsek ne mutlu bana..
herseyin sorumlusu sensin aslinda. COk tesekkurler
bu is dipsiz kuyu, ne kadar inmek isterseniz inin sonu yok... ama keyifli..

son donemlerde sen cok etkilisin, bu ikna becerisiyle politikaci olman gerekir
Aynen oyle, gerci kayzer soze kadar zalim sayilmazsiniz.. Ortak arkadasimizla yaptigimiz bir saatci ziyareti sonrasi basamak atlamistim bende... Tesekkurler...

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Eterna, Google [Bot] ve 253 misafir
|
||||||||||||||