Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Merhaba. uzun zamand覺r forumu takip ediyorum. forum sayesinde saatlerle ilgili. 癟ok faydal覺 bilgiler edindim. zaman i癟inde. u anda fazla pahal覺 olmayan. birka癟 tane saatim var. hayat覺m boyuncada hep birden fazla. olucak gibi g繹z羹k羹yor forum sayesinde. sizlere kendim i癟in yapt覺覺m kordonlar覺. G繹stermek istedim. Elim mesleim icab覺 biraz yatk覺n bu ilere seiko saatimin silikon kordonu kopunca. Bir Deneme 癟al覺mas覺 yapt覺m. Daha sonrada Momentus marka saatimin kordonunu yeniden istediim ekilde yapt覺m elimde malzemelerin alet ve malzeme olarak 癟ounluu vard覺 eksik olan lar覺n覺da gedikpaadan temin ettim elimde kordon yap覺m覺na uygun olan derilerden kulland覺m ilk olduu i癟in kusurlar覺 var. Daha iyide olabilirdi olumlu olumsuz yorumlar覺n覺z i癟in imdiden teekk羹rler bakal覺m resimleri y羹klemeyi becerebilecekmiyim
Ad覺m覺 s繹ylemeyi unutmuum kusura bakmay覺n ismim bayram deri konfeksiyon sekt繹r羹nde 癟al覺maktay覺m. bu ara mecburi izindeyim i yokluundan. Rusya yine yakt覺 bizi. evde can s覺k覺nt覺s覺ndan bunlarla urat覺m