TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Yabanc覺 Forumda Sat覺 ve Dispute Sorunu Tecr羹be Payla覺m覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yabanc覺 Forumda Sat覺 ve Dispute Sorunu Tecr羹be Payla覺m

Mesaj manil » 12 Oca 2015, 22:48

Tolgi06 cok gecmis olsun. Ben sahsen biraz ucuk gozuken bir swy onerecegim. daha once cok alakasiz bir olayda bu dedigime benzer bir iletisim olmustu. (hazine bakanligi ile) adamlar ciddiye almisti baya.

olayin kahramani sahsin oturdugu eyalet hangisi ise oranin polis departman覺 ya da fraud olaylarina bakan secret service department i ile iletisime gecin, en azindan adam rahatsiz olur, sonucu ne olur bilinmez. Hatta adama, onun fraud amaci ile bu islemi yaptigi konusunda supheleriniz oldugu vs gibi gorusunuzu de belirtebilirsiniz.

dedigim gibi kucuk bi ihtimal ama bu tur bir magduriyet dueumunda karsi taraf icin mubah bence.
Some people feel the rain. Others just get wet.

Bob Marley
Kullan覺c覺 avatar覺
manil

Kay覺t: 14 ub 2014, 12:33

Mesaj pierce34 » 14 Oca 2015, 10:00

Tolgi06 b羹y羹k ge癟mi olsun. Ger癟ekten moral bozucu ve s覺k覺c覺 bir durum. Farkl覺 bir tavsiye gelmedi benim akl覺ma a癟覺k癟as覺. Sadece sab覺rla ve metanetle bu iin peini b覺rakmaman覺 diliyorum. Umar覺m sonunda hak yerini bulur ve en k覺sa zamanda sorunun 癟繹z羹l羹r.

Ge癟mi olsun tekrardan.
Kullan覺c覺 avatar覺
pierce34

Ya: 36
Kay覺t: 19 Haz 2012, 16:13

Mesaj Tolgi06 » 14 Oca 2015, 11:01

Teekk羹rler pierce34 , pes etmeye niyetim yok.

Son gelimeler : Ne yaz覺k ki paypal ka覺tlar a癟覺k oynam覺yor beyler. Ben karara itiraz edince bana hi癟ibr mail atmadan kimlik 繹rnei , fatura ve son ilemler i癟in kan覺t istemi . Tesad羹fen hesab覺m覺n ufak bir k繹esinde g繹rmesem bunda da olumsuz 癟覺karacaklar hemen sonucu :?

Son anda g繹r羹p fark edip ekledim. Yasal s羹re癟 balataca覺m覺 繹rendikten sonra daha da ciddiye ald覺lar. Beklemedeyiz.
Kullan覺c覺 avatar覺
Tolgi06

Ya: 35
Kay覺t: 03 Nis 2010, 23:20

Mesaj Orhanbalu » 14 Oca 2015, 13:24

Tolgi06 yazd覺:Teekk羹rler pierce34 , pes etmeye niyetim yok.

Son gelimeler : Ne yaz覺k ki paypal ka覺tlar a癟覺k oynam覺yor beyler. Ben karara itiraz edince bana hi癟ibr mail atmadan kimlik 繹rnei , fatura ve son ilemler i癟in kan覺t istemi . Tesad羹fen hesab覺m覺n ufak bir k繹esinde g繹rmesem bunda da olumsuz 癟覺karacaklar hemen sonucu :?

Son anda g繹r羹p fark edip ekledim. Yasal s羹re癟 balataca覺m覺 繹rendikten sonra daha da ciddiye ald覺lar. Beklemedeyiz.

" Ben karara itiraz edince bana hi癟ibr mail atmadan kimlik 繹rnei , fatura ve son ilemler i癟in kan覺t istemi . Tesad羹fen hesab覺m覺n ufak bir k繹esinde g繹rmesem "

Hesab覺m覺n ufak bir k繹esi derken neyi kast ediyorsunuz ? Bu durumlarda sistemdeki email adresimize paypal 羹zerinde yapaca覺n覺z en k羹癟羹k harf Deiiklii bile email olarak gelirken, bir itiraz ilemindeki b羹t羹n gelimeler email olarak muhakkak gelir ?
balu
Kullan覺c覺 avatar覺
Orhanbalu

Kay覺t: 28 Au 2013, 07:09

Mesaj Tolgi06 » 14 Oca 2015, 13:43

Bence de muhakkak gelmeli ama gelmedi. Bu durumda gelseydi zaten durum benim yarar覺mayd覺 ama gelmedi ki gelse de gelmedi dememin hi癟bir mant覺覺 yok.
Orhanbalu benden talep edilen herhangi bir belgede mail at覺lmas覺 gerekiyor. Fakat herhangi bir mail yok. Ancak hesab覺ma girip kazara 癟繹z羹m merkezini ziyaret edince belge istendii belirtilmi o da vaka numaras覺 bile detayl覺 belirtilmeden. Bunu da haz覺rlad覺覺m savc覺l覺l覺k dilek癟esine ekliyorum zaten.
Normalde en ufak deiiklii haber vermeleri gerekiyor.
Kullan覺c覺 avatar覺
Tolgi06

Mesaj Tolgi06 » 14 Oca 2015, 13:47

u ana kadar anl覺k olarak paylat覺覺m durum yeterince mant覺ks覺z olmas覺na ramen mail atmalar覺n覺 beklemek de benim sorunum san覺r覺m.
Kullan覺c覺 avatar覺
Tolgi06

Mesaj Orhanbalu » 14 Oca 2015, 15:09

@Tolgi06

O zaman s覺k s覺k paypal hesab覺na girip kontrol etmek laz覺m. Bunuda 繹renmi olduk. Inallah adelet yerini bulur.
balu
Kullan覺c覺 avatar覺
Orhanbalu

Kay覺t: 28 Au 2013, 07:09

Mesaj manil » 14 Oca 2015, 15:24

Tolgi06 bence ikayetvar.com'dan girip paypal hakk覺nda da ikayet kayd覺 oluturabilirsin. firmalar bu konularda emin ol 癟ok hassas ve cevap vermek zorunda kal覺yorlar resmen. Durumu net ifade edersen onlar覺 da s羹re癟lerini g繹zden ge癟irmeye zorlars覺n. Sonu癟ta insanlar madur edildikleri kanal覺 kullanmazlar.
Some people feel the rain. Others just get wet.

Bob Marley
Kullan覺c覺 avatar覺
manil

Kay覺t: 14 ub 2014, 12:33

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Dorukeski, Eterna, fsinan, Icarnaceast, kirpi ve 236 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners