TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

1500 TL'sına Otomatik Saat Arayışı..

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

1500 TL'sına Otomatik Saat Arayışı..

Mesaj ulashb » 11 Nis 2010, 21:34

Herkese iyi akşamlar. Öncelikle kendimi tanıtmak gerekirse yirmialtı yaşındayım, makine mühendisiyim ve şuan Çorlu'da bulunuyorum. İstanbula gitme imkanım var ailem orada zaten. Yaklaşık iki aydır saat arayışı içindeyim ve kısa bir zaman önce forumunuzu keşfettim biraz okudum bakındım yardım istemeye karar verdim.

Benim sahip olduğum max. bütçe 1400 - 1500 TL civari (Daha az rakam daha sevindirici olur benim için). Aradığım saat; spor klasik, otomatik, deri kayışlı ve rosegold (birazcık gösterişli kendini belli eden 40-42mm'lik) olsun istiyorum tabi bu istekler esnektir içimden geçenler bu sadece.

Öneride bulunursanız, nereden alabileceğime dair yardımcı olursanız imkan olursa resim koyarsanız sevinirim. Tekstil, giyim ve moda markalarının saatlerini pek düşünmüyorum. Aklımda Certina, Cerutti, Hamilton, Oris, JaquesLemans, Tissot, Yonger&Bresson belki Seiko gibi markalar var gönül ister Swiss Made ama bütçem belli istekler belli yinede her teklife açığım. Buarada bu markalar arasında Cerutti (çok albenili bi saat değildi) ve Yonger&Bresson (hoşuma gitti açıkcası fiyatıda güzel kuz optikte) modellerini görme ve deneme imkanım oldu sadece.

Hertürlü yardım çabanız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Deneme imkanı bulduğum saatler;
http://www.saatkuz.com/?urun-detay_9819 ... 14-04.html
http://www.saatvesaat.in/urun.asp?id=27 ... RA009Y212I
"Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun dedi, öleceğini bile bile yaşadığını unutmuştu o an... Bozmadım." Ö. ASAF
Kullanıcı avatarı
ulashb

Re: 1500 TL'sına Otomatik Saat Arayışı..

Mesaj donjohnson » 11 Nis 2010, 21:50

Merhaba,

Bu fiyat çerçevesinde ORIS ORIS ORIS diyorum. Pırlant'ta var. Pazarlık ta yapabilirsin. Bende 2 tane var. Çok güzel saatler yapıyor ORIS.
donjohnson

Mesaj mrhero » 11 Nis 2010, 22:12

Bu fiyat aralığında Tissot a bakılabilir. Mesela bu saat muhtemelen peşin e 1500 civarı alınabilir : http://www.alisverissaati.com/Tissot/Ti ... /?id=29051
Kullanıcı avatarı
mrhero

Mesaj 2fast4u » 12 Nis 2010, 14:37

alisverissaati cart surt sitelerinde goremiyecegin kral bir saat ariyorsan markayi soylememe gerek yok herhalde ....aslinda az kiside olmasi da hosuma giden baska tarafi
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj razz » 12 Nis 2010, 14:51

Eğer istediğiniz saat çelik olsaydı alternatif çok olurdu ancak RoseGold derseniz durum biraz değişir.. Şöyle ki; 1500 TL. civarında bulacağınız saatler "altın kaplama" olur.. Bunun yanısıra hem altın kaplama hem de otomatik derseniz bu sefer seçenekler daha da azalır çünkü hem altın kaplama hem de otomatik saat "çelik modellere nazaran" çok fazla yok.. Son olarak 40-42mm aralığı parametrenizi de eklersek ( klasik modellerin neredeyse tamamını elemek demek olur bu ) pek fazla seçenek kalmıyor geride..

Mesajınızda belirttiğiniz üzere Certina, Cerutti, Hamilton, Jaques Lemans ve Tissot'ta bu tip modeller bulmak mümkün.. Aynı zamanda Mido ve Edox'u da bu markalar dahil edebiliriz..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj ulashb » 12 Nis 2010, 18:17

Evet farkindayim, zaten kafamdaki şeyi tam olarak bulmak biraz zor ama saati görünce koluma takınca fikirler değişebiliyor. Yardım istemedeki amacım bu cok sagolun; şu Oris saatleri bi deneme imkanı bulabilirsem iyi olucak gibi aynı zamanda Mido sitesine baktım güzel gözüküyorlar. (Bu Mido'larn All Dial ve Baroncelli serilerinin fiyatları nasıl ?)
"Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun dedi, öleceğini bile bile yaşadığını unutmuştu o an... Bozmadım." Ö. ASAF
Kullanıcı avatarı
ulashb

Mesaj razz » 12 Nis 2010, 21:52

Mido'lar hem işçilik kalitesi hem de otomatik oluşları itibarıyla fiyat/performans açısından oldukça güzel modeller.. Yakın zamanda Tufan Saat'ten aldığım altın kaplama ve deri kayışlı Mido Commander'ın etiket fiyatı 800 SFR'ydi.. Nakit alımlarda oldukça iyi indirimler yakalayabilirsiniz zira Mido TR'de çok tanınan bir saat olmadığı için potansiyel müşterileri boş göndermemek adına cazip fiyatlar sunulabiliniyor..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj Clk » 13 Nis 2010, 22:49

Ulashb, Orion'da giriş katında köşedeki saatçi hem Tissot hemde Raymond Weil satıyor. Ben orada bir Tissot PRS516 birde vitrin de Raymond Weil bölümünde ortada çapraz duran ve open heart tarzı bir saat var. İkisinin de Türkiye fiyatını bilmiyorum ama bu saatler gerçekten de güzel saatler. Zaten Çorlu'da yaşadığına göre Orion'a gidip bir göz atmak fena olmaz diyorum. Saatleri de kolda bir denemek lazım.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: mturann ve 186 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners