TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tüm Bisikletçiler Buraya

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Tüm Bisikletçiler Buraya

Mesaj asymptote » 20 Ağu 2013, 23:19

Kaska çok fazla para verme hydrocon. CE işareti olan, 270-290 gr ağırlığında ve uygun fiyatlı, tipi rengi hoşuna giden herhangi bir kaskı alabilirsin. 30 dolara olanı da 300 dolara olanı da aynı testlerden geçiyor. Kaskta ölçü önemli. Eldiveni de kısa parmaklı alırsın herhalde. Gözlük aldın mı?
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj mlm » 20 Ağu 2013, 23:42

Emre hayırlı olsun yeni bisikletin :champ:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj SeRxx » 21 Ağu 2013, 00:02

Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler :champ:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Re: Ynt: Tüm Bisikletçiler Buraya

Mesaj hydrocon » 21 Ağu 2013, 12:42

Cengiz Serkan teşekkür ederim dostlar :thumbup:

Asymp. kaskı bahsettiğin şekilde bakarım eldiveni de kısa parmak düşünüyorum ağırlığı konusunda ikaz ettiğin iyi oldu bilgim yoktu :) gözlük de önemli burberry ile nereye kadar :)
Her şey zehirdir mühim olan dozdur.
Kullanıcı avatarı
hydrocon

Mesaj Scubat » 14 Eyl 2013, 00:04

Arkadaşlar

Yardıma ihtiyacım var, en son bisikletim 25 yıl önce alınmıştır. Kızım binmeyi öğrendi ve beraber gezmek istiyor. Genelde şehir içinde asfaltta bineriz ama ara sıra ormanda koşu parkurlarında da bineceğiz.

Markalardan hiç haberim yok, A, B, C kalite bisikletler var dersek bana B ve B+ ne önerirsiniz? Fiyatlardan bile haberim yok.

1000tl bütçe ile bahsettiğim kalitede alabilir miyim? Alamazsam ne kadar bir bütçe ayırmalıyım?

Şimdiden teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Scubat

Mesaj asymptote » 14 Eyl 2013, 00:14

Trek marka tur bisikleti alabilirsiniz. Fiyatlardan benim de haberim yok, fakat 2000 lira bütçe ayırmanız yetecektir diye düşünüyorum. Kızınıza ve size keyifli ve sağlıklı sürüşler.. :thumbup:

Bisikletim ve ben ayrı yerlerdeyiz. Bisikletimi özledim.. :(
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Scubat » 14 Eyl 2013, 11:48

asymptote yazdı:mlm :) çok şirin bir bisiklet, kazasız keyifli sürüşler diliyoruz ablamıza.. :champ:

Scubat bu yaş grubunda çok fazla seçenek yok, öyle çok kaliteli bisiklet de yok bu yaş grubu için. Örneğin benim bisiklet 10kg, muhtemelen yukarıdaki çocuk bisikleti de aynı ağırlıktadır. Bu yaş grubu için görsellik daha ön planda. Çocuğun bisikleti görsel olarak beğenip sevmesi lazım ki binsin. mlm nin aldığı bisiklet güzel mesela, onun jant ölçüsü 12" olanı varsa alabilirsiniz. Kızınız yaşıtlarına göre daha uzunsa 16" de olabilir. Dediğim gibi bisikleti görüp beğenmesi herşeyden önemli bence. Ayrıca bazı ergonomik ayarlara da dikkat etmek lazım, sele yüksekliği gibi. Sele çok alçak yada yüksek ayarlanmışsa bu çocuğu yorduğu için bisikletten soğutabiliyor, kendi yeğenimde bizzat şahit oldum buna..

Kızım 4 yaş 2 aylık ve 2 tekerlekli bisiklete binmeyi öğrettim :) sirk maymunları gibi minik tekerlekli btwin'i uçuruyo resmen :)

Ben 7 de öğrenmiştim !!!!
Kullanıcı avatarı
Scubat

Mesaj Triton » 24 Eyl 2013, 13:32

Resim

Bu at mı katır mı anlamadım desem olmayacak ama sütçü beygiri gibi duruyor????
"I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots." Albert Einstein
Kullanıcı avatarı
Triton

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 10 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners