Forumla tanısmadan önce haybeye derdim rolex kötü şunu sevmiyorum gercekten olmamıs ve cok pahalı diye bir cok saat markası için,tam bir breitling hayranıydım bentleyden dolayı ama yeni farkediyorum artık o kadar da cekici gelmiyor(bi kac gun deneme sansına erişmiştim superocean'ı) ,ama forumda ya da saatleri arastırınca artık bu yemek yemek gibi bir alıskanlık halini alınca Rolex'i cok sevdim,Paneraiye sempatim daha da arttı pek çok saat için gecerli bu,ilk saatim seiko olmasına ragmen sonradan gelişen önyargım kırıldı,her gün zevklerim değişiyor gelişiyor,LV'yi gorunce yazmak istedim.Bu markaya da bir onyargım vardı..Ama sonra kendime diyorum takmadıgım hissetmediğim denemediğim bir saate neden bu önyargı.Bir saatin sevilmesi hayran olunması güzel bi kadına bakınca etkilenmek gibi uzaktan da sevebiliyorsun,ama önyargı tanımadan olmaması gerekirmiş.Eminim pek cok önyargım gene olacak gene kırılacak.Forum her üyeye bunu katıyor bu konuda değişen gelişen insanlar ,yeni gelenlere farkında olarak yada olmayarak bunu saglıyor. Bunu buraya yazmam abes belki ama LV depreştirdi

Çok güzel saat gercekten.