iyi g羹nler beyler rus saati almak istiyorum uzun zamandan beri arat覺rma yap覺yordum sonunda ebaydan bu saatlere karar verdim almadn once siz deerli forum 羹yelerininde yorum ve g繹r羹lerini almak istedim.sahtelik konusunda tam emin deilim umar覺m sahte deillerdir.mekanizmlar覺 2628h olarak g繹z羹k羹yor.
ilk saat olduk癟a iyi durumda. ikinci saat kasas覺nda 癟iziklere g繹re pahal覺 (bence). 羹癟羹nc羹 saatin kurma kolu deitirilmi. yanl覺 kol tak覺lm覺. d繹rd羹nc羹 saatin akrep ve yelkovan覺 asl覺nda baka bir raketa modeline ait.
arkadalar henry moser cep saatleri ile ilgili bilgi sahibi olan varm覺 uzun s羹redir aray覺 i癟erisindeyim 繹zellikler eski 羹retim olanlar覺 ile ilgili olarak bilgi sahibi olan arkadalar payla覺rlarsa 癟ok sevinirim arat覺rd覺覺m kadar覺 ile rus saatleri 羹reten bir marka askeri 羹retimleri yani rus ordusuna 羹retmi olduu saatlerde bulunmakta yabanc覺 sitelerden edindiim bilgiler dahi yeteri kadar ayd覺nlatmad覺 beni bilgi payla覺mlar覺n覺z覺 bekliyorum
Daha 繹nceki konunda cep saatleri konusunda olduk癟a tecr羹beli ve bilgili bir arkada覺m覺z k覺smen bilgi vermi fakat fotoraf y羹klenirse daha sal覺kl覺 olaca覺n覺 belirtmi. Oraya saatinin fotoraflar覺n覺 y羹kler ve 繹zel mesajla kendisine hat覺rlat覺rsan detayl覺 bilgisi varsa mutlaka paylaacakt覺r nceki konu linkini ekliyorum.