TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Concord C2 TSF Edition Kadran Kişiselleştirme Konusu

Concord C2 Chronograph TSF Edition Proje Katılımcıları İçin Özel Bölüm

Re: Concord C2 TSF Edition Kadran Kişiselleştirme Konusu

Mesaj Bond » 07 Mar 2013, 18:38

Drk çelik parlıyor tabii, TSF SE SS gibi TSF SE DLC'ye göre daha gösterişli :D Ama baya güzel durdu PVD C2 tasarımları :thumbup: PVD kasada kadrana biraz renk beyaz falan ekleyince oldukça spor ve gösterişli oldular :champ: SS modellerden yükleyelim bakalım ;) Saatin hemen hemen her kombinasyonla iyi durması ilginç 8-) Gene yakından bakmayın, az geri çekilip veya Ctrl - yapın küçülsün ekranda ;)

MVurucu :lol:

*Legal Disclaimer: All of the samples & basic drawings are for project design discussion and not yet affiliated with Concord Swiss productions by any means

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj ZubFB » 07 Mar 2013, 18:42

kırmızılar turunculardan güzel durdu.
Kullanıcı avatarı
ZubFB

Re: Ynt: Concord C2 TSF Edition Kadran Kişiselleştirme Konus

Mesaj drk » 07 Mar 2013, 18:43

Abartısız söylüyorum, her kombinasyon gözüme ayrı güzel geldi :)
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj mvurucu » 07 Mar 2013, 18:44

çelik kasa 1, 2 ve 4. tasarım
Allahım sana geliyorummm
"He' s winding watch of his wit; by and by it will strike..." W. Shakespeare
Kullanıcı avatarı
mvurucu

Mesaj Bg17 » 07 Mar 2013, 19:27

Her kombinasyon guzel geliyor....
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj Frax » 08 Mar 2013, 00:24

Kırmızı mı turuncu mu diye düşündüm, gerçekten ikisinin de havası başka. Ben kırmızıdan yanayım ama o kadar çok seçenek var ki nasıl yapsak diye düşünüyor insan. Bir yol / yöntem bulup adım adım hareket etmemiz lazım aksi halde bu kadar seçenekle karar vermek imkansız :)
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj herofb » 08 Mar 2013, 00:37

şunlara benden her türlü OK

Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Bond » 08 Mar 2013, 02:38

Fikir belirten kişilere teşekkürler :champ: Yavaş yavaş bazı modeller öne çıkmaya başlıyor.

Bana özel mesaj atan bir kaç kişi olmuş, bu kadar saat yerine iki üç model hazırlayıp koysanız seçsek olmaz mı diye :) Genel bir açıklama yazalım. Öncelikle acele etmeyin ;) Sonuçta standart üretim bir saat modelini dahi alırken ( örnek Rolex DateJust I veya II ) insan çelik mi, altın / çelik mi, beyaz altın / çelik mi alsam, hangi renk kadran olsa, indeksler romen mi arabic mi, bezel fluted mı smooth mu veya hangi boy tercih etsem gibi bir çok kriter arasında kalabiliyor. Bu tasarımlar örnek ama daha çok bile yapılabilir, bunlara bir süre baktıkça, özümseyip kafanızda belli bazı modeller öne mutlaka çıkacaktır. Tam nedenini henüz anlayamasam da sanırım C2 farklı ve katmanlı yapısı gereği bir çok kadran kombinasyonu ile gayet güzel bir sonuç veriyor. Lüks saatçilik endüstrisinden bir marka ile özel bir proje yapıyoruz. Üretim sonrası geri dönüş olmayacağından ve pişmanlık yaşamamak adına bizimde enine boyuna düşünme lüksümüz var. Kimsenin anında hangi modeli beğendiğine karar vermesine gerek yok.

Daha bu grupta katılımcı olup foruma giriş yapmayan kişiler dahi var. Mutlaka bir süre sonra herkesin kafasında bazı modellere doğru bir eğilim olacaktır. Topluluk olarak bir proje yapıldığından önemli olan illa tek bir tanesi olsun dememek. Bu ortak bir proje olduğundan seçim yaparken misal 3 tane beğendiğiniz tarzı belirlerseniz genel seçim içinde o beğenilen 3 tarzdan birinin girme olasılığı artacaktır. Fikirlerinizi paylaşmaktan çekinmeyin :champ:

Bu özümseme ve daha net kararlar verebilme zaman aralığında firmadan da mutlaka gelecek haberler olacaktır. Kasa opsiyonu ve kadran tasarımları ile ilgili olumlu veya olumsuz geri dönüş olarak. Bunlara göre bazı güncellemeler yapabiliriz aramızda. Çok yakında deri ve çelik bilezikli farklı modelleri de detaylı inceleyeceğimizden daha net karar verme adına elimizde ekstra doneler olacak.

Bu fiyat skalası ve segment içerisinde bu şekilde adetli bir proje henüz dünyada başka forumda dahi yok. TSF için de değeri ve gururu çok büyük olacaktır :champ: Tüm çabamız ve detaylara önem vererek dikkatli ilerlememiz hem TSF katılımcıları hemde marka / model adına en başarılısı olsun diye :thumbup:

Biraz kafamız dağılsın :champ: Proje dışı olsa da MrBars, Razz ve SerdarFB, HeroFB, ZubFB grubu için full gold C2 model çalışması :D

*Legal Disclaimer: All of the samples & basic drawings are for project design discussion and not yet affiliated with Concord Swiss productions by any means

Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

ÖncekiSonraki

Dön TSF Exclusive Limited Edition By Concord Watches

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners