KKarakuş yazdı:Bu konu başlığı altında , bir çok ayrı görüş ve fikir beyan edildi.Bende keyifle okuyup takip ettim , ediyorum. Yeri geldi Grand Seiko'ya karşı çıkan değerli forum üyelerimiz Grand Seiko'ya karşı Ananta'yı almanın daha mantıklı olduğunu söylediler. Bu fiyatlarda alınacak saat olduğunu da belirttiler.
Benim asıl merak ettiğim , bunca söz edildikten sonra böyle konuşan değerli üyelerimizin koleksiyonlarında neden bir Ananta mevcut olmadığıdır. ?
Analyzer yazdı:Peki bu GS olmaması neyin göstergesidir? Atıyorum Rihanna dinleyenlerin sayısı her zaman Bach dinleyenlerden fazladır. Bu Bach'ın kalitesizliğini ya da güzel olmadığını mı gösterir? Taşlamayın
Razz yazdı:Retail Price: USD6500
My Price: USD6800
I'm selling for slightly above this given the rarity and condition of the watch.
Hey Allah'ım ya.. O kadranla, dünyada bir tane olsa ne fark eder..? Bir de yazmış "rarity" diye.. Gören de bronz Panerai satıyor zannedecek..
Çok daha güzelini koyalım, üstelik sadece 260,00 USD'a;
mucadeleci yazdı:Analyzer yazdı:Peki bu GS olmaması neyin göstergesidir? Atıyorum Rihanna dinleyenlerin sayısı her zaman Bach dinleyenlerden fazladır. Bu Bach'ın kalitesizliğini ya da güzel olmadığını mı gösterir? Taşlamayın
*Analyzer
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Eterna, Google [Bot], ringrang, ylmaz94 ve 201 misafir
|