Baran, gerçekten montaj kalitesinde fark var. Eski nesil Golf de daha iyiydi.
Bir yerde denk gelirse bakmanı rica edeceğim, ben her gün tepesindeyim. Bir gün TEM'de giderken yolda birden sol kapı içindeki kapı açma kolundan sütuna uzanan şerit gri aksesuar plastik pıt diye çıktı. Baktım plastik yuvaya giren plastik üstündeki plastik malzeme sanırım takılırken kanırtıldığı için bir tarafından kırılmış ve tutmaz olmuş.
Sonra mesela tavan döşemesi önündeki lamba grubu plastiği pıt deyip elinde kalıyor. İnce işçilik Fiat seviyesinde. Bak zaten torpido gözüne, kapı içi plastiklerine ne mal olduğunu anla. Astra Sedan bundan çooook daha iyi.
Adam resmen filo arabası muamelesi yapmış ve bence kasıtlı olarak kaliteyi düşük tutmuş ki Passat müşterileri kaymasın. Sen beğenmiyorsun ama Passat sınıfında peynir ekmek gibi satılan çok ideal bir aile arabası. O müşteriler kaliteyi Jetta'da görse VW'in işi bozulur.
Golf ise sınıfsız bir araba aslında, VW'in ikonu. O sebepledir ki bugün Golf kabin içi ambiyans ve malzeme kalitesi Passat'ın da üstünde. VW sayfasına baktığında Golf'ün ikonik model olarak VW için önemini görüyorsun. İç malzeme seçimi, ses yalıtımı bile olay.
Adamlar 105HP ve altında arka takımda burkulma çubuğu kullanma kararını alıncaya kadar aylarca debelenmişler. Ama bence iyi de yapmışlar çünkü bir şehir arabası için iyi ayarlanmış bir burkulma çubuğu ile sağlanacak 30-40kg'lık tasarruf bence daha önemli. Zaten yeni nesilde 100kg'lık ağırlık düşüşü var. Kaldı ki yalıtım ve ses seviyeleri daha iyi, yani daha iyi yalıtım ve daha çok yalıtım malzemesine rağmen ağırlık düşmüş. Bu da %2-3 yakıt tasarrufu demek. Neyse çok yazdım.

"Money has no owners, has spenders". -Omar