TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Sizin İçin Saat Ne Demektir?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Sizin İçin Saat Ne Demektir?

Mesaj mehmetalpcan » 11 Tem 2012, 10:47

koluna takınca ,keyif vermesi anlık sıkıntını unutturması tabiki erkek için olmazsa olmaz aksessuar vs vs vs.
içki bütün kötülüklerin anasıdır Hz Muhammed SAV.
Kullanıcı avatarı
mehmetalpcan

Mesaj tachyon » 11 Tem 2012, 12:26

Böyle lise çağlarında ki kompozisyon konusu gibi forum başlıkları beni çok güldürüyor. :D İllaki forum sakinlerine saatlerle ilgili birşeyler sorulacaksa daha yaratıcı başlıklar bulunabilir.

Örneğin:
Büyük heveslerle yeni aldığınız saat sizi hayal kırıklığına uğratırsa... :(
Saatinize baktığınızda hazmı alıyorsunuz yoksa zamanı mı görüyorsunuz? :geek:
Saate baktığınızda zamanı görmediğiniz oluyormu? :D

En bombasını sona sakladım...
Başkalarının aldığı lüks saatler size mutluluk mu veriyor yoksa kıskançlıktan çatlatıyor mu ? :lol:
Kullanıcı avatarı
tachyon

Mesaj 2fast4u » 11 Tem 2012, 12:44

asymptote yazdı:
2fast4u yazdı:saat prestij aksesuar imaj demektır. ;)

Bir miktar da mekanik sevgisi diyelim biz.. ;) :thumbup:

pilli saatlerimi unuttuğum için aklıma o kısmını hiç getirmedim :D
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj razz » 11 Tem 2012, 13:29

tachyon yazdı:Böyle lise çağlarında ki kompozisyon konusu gibi forum başlıkları beni çok güldürüyor. :D İllaki forum sakinlerine saatlerle ilgili birşeyler sorulacaksa daha yaratıcı başlıklar bulunabilir.

Örneğin:
1 ) Büyük heveslerle yeni aldığınız saat sizi hayal kırıklığına uğratırsa... :(
2 ) Saatinize baktığınızda hazmı alıyorsunuz yoksa zamanı mı görüyorsunuz? :geek:
3 ) Saate baktığınızda zamanı görmediğiniz oluyormu? :D

4 ) Başkalarının aldığı lüks saatler size mutluluk mu veriyor yoksa kıskançlıktan çatlatıyor mu ? :lol:

Ben de lise kompozisyon konusudan uzak ve hatta Nobel veya Pulitzer garantili başlıklarınıza -müsadenizle numaralandırarak- kendi özelimde cevap vereyim;

1 ) Hayal kırıklığı yaşamıyorum zira alışverişlerim bilgim ve tecrübem dahilinde, güvendiğim kişi veya kurumlar vasıtasıyla gerçekleşir..

2 ) Benim için üzerinde yorum yapmaya gerek duymadığım, TSF için ise geldiği konum itibarıyla yaratıcılıktan uzak olduğunu düşündüğüm bir soru.. ( lakin DH-Saatler'de oldukça itibar göreceğine eminim.. )

3 ) 2.sorunuza verdiğim cevap bu sorunuz için de geçerli..

4 ) Gelelim "bomba"ya.. Başkalarının aldıkları ürünlerle pek ilgilenmiyorum.. TSF üyesi dostlarımın, yakın arkadaşlarımın, zevkle araştırarak, beğenerek, emek harcayarak ve özveride bulunarak aldıkları orijinal ürünleri -fiyatı farketmeksizin- görmekten, paylaşımlarını takip edip heyecanlarına ortak olmaktan büyük zevk duyuyorum..
Kıskançlıktan çatlama kısmı başıma gelmişti ama konu neydi pek hatırlayamıyorum malumunuz 30 sene kadar geçti üstünden..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj tachyon » 11 Tem 2012, 13:45

Razz yazdı:
tachyon yazdı:Böyle lise çağlarında ki kompozisyon konusu gibi forum başlıkları beni çok güldürüyor. :D İllaki forum sakinlerine saatlerle ilgili birşeyler sorulacaksa daha yaratıcı başlıklar bulunabilir.

Örneğin:
1 ) Büyük heveslerle yeni aldığınız saat sizi hayal kırıklığına uğratırsa... :(
2 ) Saatinize baktığınızda hazmı alıyorsunuz yoksa zamanı mı görüyorsunuz? :geek:
3 ) Saate baktığınızda zamanı görmediğiniz oluyormu? :D

4 ) Başkalarının aldığı lüks saatler size mutluluk mu veriyor yoksa kıskançlıktan çatlatıyor mu ? :lol:

Ben de lise kompozisyon konusudan uzak ve hatta Nobel veya Pulitzer garantili başlıklarınıza -müsadenizle numaralandırarak- kendi özelimde cevap vereyim;

1 ) Hayal kırıklığı yaşamıyorum zira alışverişlerim bilgim ve tecrübem dahilinde, güvendiğim kişi veya kurumlar vasıtasıyla gerçekleşir..

2 ) Benim için üzerinde yorum yapmaya gerek duymadığım, TSF için ise geldiği konum itibarıyla yaratıcılıktan uzak olduğunu düşündüğüm bir soru.. ( lakin DH-Saatler'de oldukça itibar göreceğine eminim.. )

3 ) 2.sorunuza verdiğim cevap bu sorunuz için de geçerli..

4 ) Gelelim "bomba"ya.. Başkalarının aldıkları ürünlerle ilgilenmiyorum.. TSF üyesi dostlarımın, yakın arkadaşlarımın, zevkle araştırarak, beğenerek, emek ve özveride bulunarak aldıkları orijinal ürünleri -fiyatı farketmeksizin- görmekten, paylaşımlarını takip edip heyecanlarına ortak olmaktan büyük zevk duyuyorum..
Kıskançlıktan çatlama kısmı başıma gelmişti ama konu neydi pek hatırlayamıyorum malumunuz 30 sene kadar geçti üstünden..

:lol:
Sayın Razz, soruları cevaplanmak için değil konu başlığına gönderme olsun diye yazmıştım. Bunun eğlenceli bir yorum olduğunu anlayamayanlar için de sorulardan sonra ifade kullanmıştım, yanlışlıkla ciddiye alınmasın diye. Ne yazık ki başarılı olamamışım.

Soruların cevaplarına gelecek olursak..
Yapı olarak insanlara ne böyle gereksiz sorular sorabilirim, ne de bu soruların cevapları bende merak uyandırır.
Merak etmeyin...

Not: Bu yorum polemik yapmak için değil, bir yanlış anlamayı ortadan kaldırmak için yapılmıştır.

Edit: imla, harf vs..
Kullanıcı avatarı
tachyon

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: bluebird64 ve 56 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners