asymptote yazdı:2fast4u yazdı:saat prestij aksesuar imaj demektır.
Bir miktar da mekanik sevgisi diyelim biz..![]()
tachyon yazdı:Böyle lise çağlarında ki kompozisyon konusu gibi forum başlıkları beni çok güldürüyor.İllaki forum sakinlerine saatlerle ilgili birşeyler sorulacaksa daha yaratıcı başlıklar bulunabilir.
Örneğin:
1 ) Büyük heveslerle yeni aldığınız saat sizi hayal kırıklığına uğratırsa...![]()
2 ) Saatinize baktığınızda hazmı alıyorsunuz yoksa zamanı mı görüyorsunuz?![]()
3 ) Saate baktığınızda zamanı görmediğiniz oluyormu?![]()
En bombasını sona sakladım...
4 ) Başkalarının aldığı lüks saatler size mutluluk mu veriyor yoksa kıskançlıktan çatlatıyor mu ?
Razz yazdı:tachyon yazdı:Böyle lise çağlarında ki kompozisyon konusu gibi forum başlıkları beni çok güldürüyor.İllaki forum sakinlerine saatlerle ilgili birşeyler sorulacaksa daha yaratıcı başlıklar bulunabilir.
Örneğin:
1 ) Büyük heveslerle yeni aldığınız saat sizi hayal kırıklığına uğratırsa...![]()
2 ) Saatinize baktığınızda hazmı alıyorsunuz yoksa zamanı mı görüyorsunuz?![]()
3 ) Saate baktığınızda zamanı görmediğiniz oluyormu?![]()
En bombasını sona sakladım...
4 ) Başkalarının aldığı lüks saatler size mutluluk mu veriyor yoksa kıskançlıktan çatlatıyor mu ?
Ben de lise kompozisyon konusudan uzak ve hatta Nobel veya Pulitzer garantili başlıklarınıza -müsadenizle numaralandırarak- kendi özelimde cevap vereyim;
1 ) Hayal kırıklığı yaşamıyorum zira alışverişlerim bilgim ve tecrübem dahilinde, güvendiğim kişi veya kurumlar vasıtasıyla gerçekleşir..
2 ) Benim için üzerinde yorum yapmaya gerek duymadığım, TSF için ise geldiği konum itibarıyla yaratıcılıktan uzak olduğunu düşündüğüm bir soru.. ( lakin DH-Saatler'de oldukça itibar göreceğine eminim.. )
3 ) 2.sorunuza verdiğim cevap bu sorunuz için de geçerli..
4 ) Gelelim "bomba"ya.. Başkalarının aldıkları ürünlerle ilgilenmiyorum.. TSF üyesi dostlarımın, yakın arkadaşlarımın, zevkle araştırarak, beğenerek, emek ve özveride bulunarak aldıkları orijinal ürünleri -fiyatı farketmeksizin- görmekten, paylaşımlarını takip edip heyecanlarına ortak olmaktan büyük zevk duyuyorum..
Kıskançlıktan çatlama kısmı başıma gelmişti ama konu neydi pek hatırlayamıyorum malumunuz 30 sene kadar geçti üstünden..
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: bluebird64 ve 56 misafir
|