EgemenP » 07 Haz 2012, 16:52
İlginiz için öncelikle teşekkürler.Açıkcası söylemek gerekirse yetkili serviste çalışan insanların ukalalığı beni buna yöneltti.Saatin içindeki fosfor artık görülmeyecek kadar azaldı değiştirmek istedim bende.Kendileri kadranı bulamayacaklarını söylediler.2 ay beklettiler ve üstüne üstlük aramadılar büyük ihtimalle ellerine çok para geçmicek ve uğraşmak istemediler yani.
Bende direk fabrikayla görüştüm ve söylemeden geçemeyeceğim hayatımdaki en düzgün görüşmeydi.İş prensiplerine,müşteriye karşı tutumlarına hayran kaldım.Fakat gümrükler dediğiniz gibi tavuk kümesi gibi idare ediliyor.Fabrika bize bakım yazarak karşı ödemeli olarak yollayın biz geri yollarız diyor.Gümrükçüler ''e kardeş millet burdan çakmasını yollar bakım diye ordan ucuza sıfırını getirtir nasıl vergi kesicez'' diyor..
Bu arada quartz demişim de saat pilsiz diğeriyle karıştırdım.Eskiden taktığım gün sonunda çıkardığımda 3 gün olduğu yerde çalışıyordu şimdi o süre bir hayli düştü.
En son
EgemenP tarafından 07 Haz 2012, 17:04 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.