TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tüm Bisikletçiler Buraya

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Tüm Bisikletçiler Buraya

Mesaj mlm » 07 Nis 2012, 21:47

Adaşım çok uğraştın ama değmiş, hayırlı olsun, zevkle kullan :champ: :champ:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj asymptote » 08 Nis 2012, 11:39

Teşekkürler adaşım, ben de değdiğini düşünüyorum. İçime sinmeyen tek yeri göbekleri oldu bisikletin, onu da yakın zamanda siyah renkli bir çift göbekle değiştirmeyi düşünüyorum. Tabi zamanım yok bu aralar, yakın dediğim zaman yaz aylarını bulur herhal.. :) :geek:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj mlm » 08 Nis 2012, 18:12

Dostum vakit ayırabiliyor olman güzel, boş vakit benim de oluyor ama başka faaliyetlerle dolduruyorum, mangal vs. sen yapamadığın için bisiklet falan güzel tabi :D Saatlerimiz Survivor :D
Şaka bir yana bisikleti çok beğendim, maliyeti konusunda bilgi verebilir misin?
Bu arada şimdi farkettim, direksiyonda hakikaten SLX yazıyor :D
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Vector » 08 Nis 2012, 18:17

Ayna kolumuz aynı :)
Kullanıcı avatarı
Vector

Mesaj SeRxx » 08 Nis 2012, 18:21

İyi günlerde, kazasız, belasız kullan Asymptote, beklediğine değmiş gibi duruyor; taş gibi :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Baran » 08 Nis 2012, 19:03

Allah tekerine taş değdirmesin :D bişey sorucam bu bisikletlerdede rodaj varmı?
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj asymptote » 08 Nis 2012, 20:10

mlm yazdı:Dostum vakit ayırabiliyor olman güzel, boş vakit benim de oluyor ama başka faaliyetlerle dolduruyorum, mangal vs. sen yapamadığın için bisiklet falan güzel tabi :D Saatlerimiz Survivor :D
Şaka bir yana bisikleti çok beğendim, maliyeti konusunda bilgi verebilir misin?
Bu arada şimdi farkettim, direksiyonda hakikaten SLX yazıyor :D

Mangal vs. yerine bisiklet turu yapmak benim için daha güzel (ama yine de dayanamayıp arada kaçamak yapmıyor değilim :D)
Maliyet konusuna gelince toplama bisiklet her zaman hazır bisikletten daha maliyetli olur. Ben kadro ve ekipmanlara toplamda 2 bin civarı ödedim, neredeyse bir Lonjin parası :D Yalnız tüm ekipmanlar sıfır, sele borusu hariç, o da çok az kullanılmıştı ve temiz durumdaydı, çok rijit (esnemez) ve yorulma dayanımı yüksek diye aldım. Şimdilik 95 kilonun altında pek esnemiyor bakalım uzun kullanımda performansı nasıl olacak :)
Enewwss yazdı:Ayna kolumuz aynı :)

Enewwss senin yapacağın upgrade den sonra bir canavar doğacak, bakalım heyecanla bekliyoruz :thumbup:
serxx yazdı:İyi günlerde, kazasız, belasız kullan Asymptote, beklediğine değmiş gibi duruyor; taş gibi :thumbup:

Teşekkürler serxx. :thumbup: Beklediğime değdi fakat bazı ergonomik ayarları gözden kaçırdığımı biraz kullanınca fark ettim :) Bugün 20 km lik bir tur yaptım arkadaşlarla, epey yoruldum :) Sanırım gidon biraz alçak. Maşayı zaten 1-2 mm uzun kesmiştim, gidon boğazının altına 2 mm lik bir spacer daha eklemeyi düşünüyorum, kafi gelmezse de gidon boğazını açısı daha geniş ve daha kısa olanıyla değiştirip çözüm bulmaya çalışacağım. Şimdilik maşayı değiştirmeye gözüm yemiyor, dediğim düzenlemelerden sonra gerek de kalmayacak inşallah.
Baran yazdı:Allah tekerine taş değdirmesin :D bişey sorucam bu bisikletlerdede rodaj varmı?

İyi dileklerin için teşekkürler Baran, fakat taş değsin tekere :D Değmesi için aldık zaten, dağ tepe dere bayır kullanacağım, evde yatmayacak inşallah. Şimdilik 1.75 lik slick lastikler var üzerinde ama yukarıda da bahsettiğim gibi arazı kullanımı için dış lastiğim hazır, 2.00 lık Hutchinson Piranha.. Rodaj konusuna gelince evet, bisiklet için de bir rodaj olduğu söylenebilir. Bu özellikle jantlar için geçerli. Bir süre kullandıktan sonra teker akordunu yenilemek, vites ayarlarını gözden geçirmek gerekebiliyor çoğu zaman. Ben tekerleri kendim ördüm, akordunu beğenmediğim için bisikletçiye götürdüm, adam bunlar örülü ve akordu da yapılmış zaten dedi. Oysa tekerin yanal ve radyal sapmasından başka tellerin de eşit gerginlikte olması gerekiyor, çoğu bisikletçi bunu göz ardı ediyor.. Şimdilik 0.1 ton altında 10 kg lık bisiklet 20 km de herhangi bir ayar istemedi, ama bir kaç yüz km den sonra isteyecektir muhtemelen.. ;)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj msturan » 08 Nis 2012, 20:22

Bisikletle alakası "İlkokulda karnesi iyi gelen çocuklara Bisan alınır abi.." kadar olan birisi olarak terimlerden falan hiçbir şey anlamadım... Fakat donanım listen gerçekten bir emeğin ürünü gibi görünüyor asymptote; ben bir bisiklete bakınca 3-4 parça görüyorum, fakat orada bir destan var :shock: Yeni bisikletinle hayırlı kilometrelere inşallah :champ:
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 80 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners