ncelikle bilgilendirdiiniz i癟in teekk羹r ederim.
Ben sorumu pek net dile getiremedim san覺yorum o y羹zden biraz daha detayl覺 bilgi vermek isterim.襤lk kez mekanik bir saat kullan覺yorum ki pilli saatler konusunda da asl覺nda yeterli bilgi sahibi deilim.yanl覺 birey yap覺p saate zarar vermekten korkuyorum.
-繹ncelikle saatim u anda 02:33 羹 g繹steriyor bunu 繹len 12 gibi ayarlad覺m g羹n ingilizce olarak monday tarih ise ay覺n 30'u.normalde g羹n ve tarihin gece 12 de atmas覺 gerekiyordu fakat ben g羹nd羹z ayarlad覺覺m i癟in san覺r覺m 繹len 12 de atacak bunu nas覺l gece 12 ye yak覺n atacak ekilde ayarlayabilirim
-hangi ay 30 癟ekiyor yada 28 癟ekiyor saat bunu kendisimi ayarl覺yor yoksa birey yapmam覺z m覺 gerekiyor
-bunun yan覺nda saati ayarlarken saniye durmad覺覺 i癟in tam bir ayar yapam覺yorum yani u an saniye 12'ye gelmeden yelkovan dakika 癟izgisini ge癟iyor san覺r覺m ben yanl覺 bireyler yapt覺m
son olarak ise saati 1-2 g羹n takmay覺nca doal olarak duracak peki tekrar koluma takt覺覺mda yeniden kurmam m覺 gerekiyor yada saat mi kendini ayarl覺yor ?
anlayaca覺n覺z saat d羹nyas覺na olduk癟a yabanc覺y覺m ama 繹zellikle mekanik saatler ilgimi 癟ekiyor ve bende merak uyand覺r覺yor bu konularda beni ayd覺nlat覺rsan覺z 癟ok memnun olurum...