Duyuru forumuna baslik acamadim, Doruk'un affina siginarak buraya aciyorum basligi. Bu ilginc konuyu paylasmak istedim.
Hatirlayanlar olur belki, bundan 10 ay kadar once Cinman, 18 yasinda Zenith'den yardim bekleyip sonuca ulasan genc ve tutkulu bi saat meraklisinin haberini paylasmisti. Haberin forum linki burada.
Iste Mick Mooren isimli bu genc, tutkusunu bi ileri boyuta tasiyarak bikac gun once kendi markasinin tanitimini yapti. Acikcasi, bu tanitimda saate hic odaklanmadim desem yeridir. Piyasaya surdugu saatler yerine bu gencin soylediklerine odaklandim. Ozguveni yuksek bi aciklama ile girizgahini yapmis dogrusu: "Mooren markasının ardındaki fikir, halihazırda var olanı kopya etmek değil. Farklı olanı üretmek, bunu yaparken de saatçilik tarihine olan saygımi muhafaza etmek." Yani eski cizgilere bagli kalarak modern bi marka yaratmak diyebiliriz. Konseptinin adi da "New Vintage".
Fiyatlari biraz tuzlu gelse de, (%19 VAT dahil 839 Euro) sonucta yuksek sayida uretim yapmadigindan anlayis gostermek gerek diye dusunuyorum ve Mick Mooren'e basarilar diliyorum

Markanin internet sitesi : http://www.moorenwatch.com/