TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yeni Model: Devon Works Tread 2 Godiva

Saat Sektör Haberleri Gelişmeler Yeni Modeller

Moderatörler: News, LadyZ

Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Saat Sektör Haberleri Bölümümüzü Ziyaret Ederek Saat Endüstrisindeki Yeni Modelleri, Fuarlardan İzlenimleri ve Gelişmeleri Takip Edebilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Bu Model Hakkındaki Düşünceniz?

1 seçenek seçebilirsiniz

Sonuçları Görüntüle

Mesaj Bond » 27 Haz 2014, 01:22

Paslanmaz çelik koyu çikolata kahverengi PVD kasa 44mm x 42mm x 14.5mm ölçülerinde. 10 metre su geçirmez ve safir kristal cama sahip. Altın tonlu mekanizma parçalarına ve kahverengi nylon zaman gösterge kayışlarına sahip.

Resim

Resim

Saatin Lityum-polimer bataryası tek şarj ile 28 gün rezerve sahip. Timsah derisi desenli dana derisi kayış ve kasa ile aynı renkte PVD toka ile sunuluyor.

Üretici tarafından tavsiye edilen satış fiyatı $ 14.000 USD civarı

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Re: Yeni Model: Devon Works Tread 2 Godiva

Mesaj ivanko » 27 Haz 2014, 01:55

Devon en sonunda kola takılır şahane bir saat üretti. Ben çok beğendim 5 :champ: :champ: :champ:
Kullanıcı avatarı
ivanko

Mesaj Bond » 27 Haz 2014, 02:02

Biraz Richard Mille ve başka markalardan esintiler taşısa da bende beğendim :thumbup: Fıçı kasa formunda olunca normal tabii bu durum. Muhtemelen kolda çok rahat olacaktır. Ürün gamında farklı komple altın mekanizmalı versiyonlarda var fakat bu daha sade ve elegant olmuş açıkçası :champ:

Ancak bu imajlar çizim gibi, son yorumu yapabilmek için gerçek fotoğraflarına bir göz atmak lazım :idea:

İsviçrede yakın zamanda yemekte önceki seri bir Devon deneme fırsatım oldu. Çok büyük ve kolda rahatsız bir model olmasına rağmen zaman gösterimine hayran kalmıştım :champ:

Devon Godiva için puanım 4 :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj ivanko » 27 Haz 2014, 02:52

Bond yazdı:Biraz Richard Mille ve başka markalardan esintiler taşısa da bende beğendim :thumbup: Fıçı kasa formunda olunca normal tabii bu durum. Muhtemelen kolda çok rahat olacaktır. Ürün gamında farklı komple altın mekanizmalı versiyonlarda var fakat bu daha sade ve elegant olmuş açıkçası :champ:

Ancak bu imajlar çizim gibi, son yorumu yapabilmek için gerçek fotoğraflarına bir göz atmak lazım :idea:

İsviçrede yakın zamanda yemekte önceki seri bir Devon deneme fırsatım oldu. Çok büyük ve kolda rahatsız bir model olmasına rağmen zaman gösterimine hayran kalmıştım :champ:

Devon Godiva için puanım 4 :thumbup:

Kesinlikle katılıyorum, sanırım Tread 1 i denediniz, kolda hem çok büyük hem de hantal duruyor. Tread 2 nin boyutları FM 8880 lerden daha küçük. Şarja takmanız gereken bir saat olması gerçeğine rağmen, zamanı gösteren plastik kemerler fikri ve bu inovasyon ve yaratıcılığı izlemenin hazzı 14 k usd eder mi ? sorusuna benim cevabım Hublot nun veya AP nin hiçbir yenilik getirmeyen 400. ncü limited edition saatinin 30k ettiği piyasada evet olur.
Kullanıcı avatarı
ivanko

Mesaj Bond » 27 Haz 2014, 03:21

Evet Tread 1F Orange versiyonu denemiştim. Tesadüfen yan masada Devon'da çalışan birisi vardı, sohbet esnasında saatler el değiştirdi ve biraz inceleme imkanım oldu. Konveyor bant prensibi ile çalışan saatlerde saniye gösterimi çok farklı bir görüntü sağlıyor. Tread 1'de yeni seriye göre görsel açından bu avantaj mevcut. Aslında Tread 2 yeni bir model değil sadece bu Godiva yeni ancak İmajlardan gördüğüm kadarı ile Tread 2 de saat ve dakika gösterimi var ancak ayrı saniye bantı kullanılmamış. Tread 1 modelinde saniye göstergesi olduğundan sistem daha hassas gösterim için sürekli hareket halinde. Saat normal çalışırken saniyeler one-step motor ile quartz gibi ilerlerken saat ve dakika daha akıcı değişiyor. Ama kasa boyutu olarak en azından benim için kullanılacak bir ürün değildi. Saat geniş kasa formunun yanında bir hayli yüksek aynı zamanda. Foruma yüklemiştim yemekte kısmına sanırım bir kaç fotoğraf yarın bakar buraya referans olarak eklerim. Son kullanıcı fiyatı ve değerlendirme konusunda hemfikiriz.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Dön TSF Saat Sektör Haber Merkezi - Watch Industry News Center

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 9 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners