Drk hatırladığım kadarıyla sen bu ceo firmayı batışdan kurtardı diye yazdın bir kersinde ama benim bildiğim kadarıyla çok uzun süredir aynı ceo firmanın başında

Biver miş adı hep unutuyorum
Drk yazdı:Biverin parmağını attığı bütün firmalara(blancpain, omega ve hublot) ciddi şekilde olumlu katkıları oldu. Evet, hublotu batmaktan kurtaran bugünkü parlak günlerini görmesini sağlayan adam Biver'dir.
Düşününki bir CEO, uluslararası büyük bir saat forumuna üye oluyor, yeni saat alanlara tebriklerini iletiyor, onların şikayet ve önerilerine kulak veriyor ve imzalı uzatılmış garanti kartını bizzat yolluyor.
Şu an ceoluktan ayrıldı ancak Hublot da farklı bir pozisyonda görev almaya devam ediyor.
AP büyük sıçramasını RO/ROO serisiyle yaptığı için bu modellerin üzerine daha çok gitti. Büyük satış sitelerine girin, ROO limited edition adı altında onlarca farklı model bulmak mümkün. Oysaki AP tek şarkıyla yaz patlaması yapıp bütün eğlence mekanlarında, kumsallarda çalan afro-amerikan şarkıcılardan daha farklı bir kullanıcı kitlesine hitap etmeliydi bence. Eskiye nazaran daha az sınırlı üretim ROO çıkıyor, bence AP bu kararı vererek doğru bir hamle yaptı. Devir değişti, hublotun da değişmesi gerek.
Biver hakkında kısa bilgi için:http://en.wikipedia.org/wiki/Jean-Claude_Biver
Dön TSF Saat Sektör Haber Merkezi - Watch Industry News Center
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 30 misafir
|