Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Saat Sektör Haberleri Bölümümüzü Ziyaret Ederek Saat Endüstrisindeki Yeni Modelleri, Fuarlardan İzlenimleri ve Gelişmeleri Takip Edebilirsiniz.
Hocam beni yanina cirak olarak alirmisin? Cocuklar eminim ki mutlu olacaklardir. "Notu kit ama eglencesi bol" derler en azindan Cirak Prof. Dr. Piranha Bülent
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Estağfirullah. Çırak olur mu? Senin için ayrı bir ders, hatta anabilim dalı, bilim dalı gibi fikirlerini özgürce geliştireceğin bir birim oluşturmayı düşünmek lazım.
Hayır. Gıyaben tanıdığım kadarıyla; akıllı, fikrini açıkça söyleyen, kolay da fikir değiştirmeyen, kuralları biraz katı olan ama medeni sınırlarda hoşgörü kapısını açık tutan, arkadaşlığı iyi biri olduğunu düşünüyorum. Yine gıyaben edindiğim bazı negatif kanaatlerim de oldu ama onları tabii ki burada ifşa etmeyeceğim Neyse bu şakalı sohbeti bu kadar yeterli buluyorum, sohbet şakadan "(alfabenin 14.harfi)a(alfabenin 14.harfi)a" ya dönmeden noktalayalım.