TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Saat&Saat LPI T羹rkiye Operasyonlar覺n覺 Sat覺n Ald覺

Saat Sekt繹r Haberleri Gelimeler Yeni Modeller

Moderat繹rler: News, LadyZ

Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Saat Sekt繹r Haberleri B繹l羹m羹m羹z羹 Ziyaret Ederek Saat End羹strisindeki Yeni Modelleri, Fuarlardan 襤zlenimleri ve Gelimeleri Takip Edebilirsiniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Saat&Saat LPI T羹rkiye Operasyonlar覺n覺 Sat覺n Ald覺

Mesaj Ert » 22 Ara 2012, 01:38

Hakl覺s覺n Drk , hangi sekt繹r olursa olsun ilk 繹nce sayg覺nl覺k gelmelidir. Bilin癟li t羹ketici olsa zaten bunlar olmaz .
AHM
Kullan覺c覺 avatar覺
Ert

Kay覺t: 13 Kas 2012, 03:55

Mesaj limitsizce » 22 Ara 2012, 19:45

Ramazan Kayan覺n y覺llard覺r olan bir hayali ger癟ekletirdii i癟in kutluyorum kendisini ama u imaj覺 deitirmeleri laz覺m saati satana kadar aams覺n paams覺n paray覺 繹dedikten sonra saatte en ufak bir sorun 癟覺kt覺覺nda vay senin haline saat 20 i g羹n羹 olan tamir s羹resi bitmek bilmez.oda ar覺zay覺 garanti d覺覺na sokup senden yedek par癟a 羹creti istemeleride cabas覺...
yakla覺k 100 milyon dolara h羹kmeden bir firma ama teknik servis maaza sat覺c覺lar覺n覺n yapt覺klar覺 ve bilgeleri iler ac覺s覺 , ie sahip 癟覺ksalar daha g羹zel olacak kan覺s覺nday覺m enaz覺ndan bilmiyorsan susacaks覺n mant覺覺n覺 kullan覺p armani nin kulland覺覺 miyota mekan覺zmalar覺n覺n isminin bir g羹n eta olmad覺覺n覺 繹renirler inallah :super: :super: :super: ..:) arkadaslar....
saat var saat var...!
Kullan覺c覺 avatar覺
limitsizce

Kay覺t: 21 Ara 2012, 01:38

Mesaj Ert » 24 Ara 2012, 02:31

ubeleme b羹y羹yor , servis a覺 hala ayn覺 ilk g羹nk羹 noktada olursa saatten pim d羹se 40 g羹n beklersin. Kat覺l覺yorum y覺覺nla ikayet var okuyorlarsa 繹nlem als覺nlar ne diyelim .
AHM
Kullan覺c覺 avatar覺
Ert

Kay覺t: 13 Kas 2012, 03:55

Mesaj ErsinGS » 24 Ara 2012, 19:07

Tissot u LPI servisinde olan bir forum 羹yesi vard覺. Saatini teslim ald覺m覺 acaba?
Kullan覺c覺 avatar覺
ErsinGS

Ya: 60
Kay覺t: 10 Ara 2011, 00:05

Mesaj westbloode » 03 ub 2013, 18:08

繹yleki saat saatin sat覺n ald覺覺 LPI firmas覺na bal覺 癟ou marka firmadan zaten ayr覺lm覺t覺. Verdikleri para ne kadar onu bilmiyorum ama bu iten zarar edecekleri kesin. P覺rlant'a gelince 癟ok hakl覺s覺n覺z uyduruk markalar getiriyorlar ama herkes bu forumdaki kadar bilgili insan deil. Saat saat bu kadar sat覺 rakam覺n覺 uyduruk markalardan kazan覺yorsa, ticari mant覺kla P覺rlant'ta kazanmak isteyecek. Bence forum 羹yelerinden isiz olanlar girsin bu maazalarda 癟al覺s覺n :lol: yetimi eleman bulmak 癟ok zor bulsanda T羹rkiye'de 癟ok gelimemi bu sekt繹rde doru bir sistemle eitebilmen 癟ok zor. Saat saat toptanc覺l覺ktan gelmi paray覺 bulunca ben satacam ben kazanacam demi. P覺rlant cam 羹retiminden gelmi piyasadaki al覺c覺 kitlesini g繹r羹p saat satmaya balam覺 ancak bir anda b羹y羹m羹. Ve uan bunun ac覺s覺n覺 癟ekiyorlar. 襤nallah ilerde daha g羹zel eyler olur. Saat saat de adam ak覺ll覺 iler yapar P覺rlant'ta, Sirkecidekiler de.
Kullan覺c覺 avatar覺
westbloode

Ya: 43
Kay覺t: 14 Kas 2012, 00:39

Mesaj Scubat » 03 ub 2013, 18:42

ersinbulun yazd覺:Tissot u LPI servisinde olan bir forum 羹yesi vard覺. Saatini teslim ald覺m覺 acaba?

Bendim o, uzun bir s羹re sonra ald覺m 癟ok 羹k羹r...
Kullan覺c覺 avatar覺
Scubat

Kay覺t: 11 ub 2012, 23:54

Mesaj ErsinGS » 04 ub 2013, 00:10

Scubat yazd覺:
ersinbulun yazd覺:Tissot u LPI servisinde olan bir forum 羹yesi vard覺. Saatini teslim ald覺m覺 acaba?

g繹z羹n羹z ayd覺n
Kullan覺c覺 avatar覺
ErsinGS

Ya: 60
Kay覺t: 10 Ara 2011, 00:05

Mesaj Scubat » 05 ub 2013, 19:13

ersinbulun yazd覺:
Scubat yazd覺:

g繹z羹n羹z ayd覺n

Tesekk羹rler
Kullan覺c覺 avatar覺
Scubat

Kay覺t: 11 ub 2012, 23:54

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Sekt繹r Haber Merkezi - Watch Industry News Center

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 18 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners