TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yeni Model: Swatch 2. Jeremy Scott Koleksiyonu

Saat Sektör Haberleri Gelişmeler Yeni Modeller

Moderatörler: News, LadyZ

Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Saat Sektör Haberleri Bölümümüzü Ziyaret Ederek Saat Endüstrisindeki Yeni Modelleri, Fuarlardan İzlenimleri ve Gelişmeleri Takip Edebilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Bu Model Hakkında Düşünceniz?

1 seçenek seçebilirsiniz

Sonuçları Görüntüle

Re: Yeni Model: Swatch 2. Jeremy Scott Koleksiyonu

Mesaj Emre » 20 Eyl 2011, 19:33

Clk yazdı:Emre08 :lol:

Klasik Omega kullanicisi :D

Ben o kullanicisi bu kullanicisi diye nitelemiyorum kendimi clk :) Markayla bi alip veremedigim yok, hatta ilerde bi Daytona veya Sub alabilirim. Yani saat sonucta, Omega'nin bi modelini begenirsem Omega alirim, Rolex begenirsem Rolex alirim, Frederique Constant begenirsem FC alirim, AP begenirsem AP alirim. Ilerde cok param olur da Patek begenirsem Patek alirim :) Olay gozumde tamamen bundan ibaret. Benim penceremden bakinca Rolex boyle gorunuyor, hepsi bu.

@msturan, clk'ya uzun suredir yem atiyoruz ama kiyiya yanasmiyor :D Ağlar elimizde bekliyoruz bakalim :shock:
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj razz » 20 Eyl 2011, 19:39

Yok canım, ne kavgası.. Bizde öyle şiddet yanlısı üye, Rolex fan'ı falan yok ki.. Hepsi muhlis çocuklar.. Mesela Clk başkan;

Resim
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj razz » 20 Eyl 2011, 19:45

E ben zaten Hulusi Kentmen gibi bir adamım.. Şiddet doğama aykırı..

Resim

I blow a hole in your face and sleep like a baby..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj Clk » 20 Eyl 2011, 20:23

Aslinda Piranha'ya yem atmaya calisirken yem olan sizsiniz beyler :D

Nedenini 50 defa yazdim ama bir kere daha tekrarlayayim. Rolex'ten bana ne? Karnimi mi doyuruyorlar? Faturalari mi mi ödüyorlar? Bana ne yararlari var ki Rolex fanatigi olayim :lol:

Foruma ilk girdigim gün Rolex markasinin insanlar üzerinde ki etkisini kesfettim. Yabanci forumlarda 3-5 kisi disinda kimsenin ne Rolex'e laf attigi vardir ne de savundugu ama ülkemizde durum farkli. Burada böyle tartismalara bayiliyor insan... Ben sadece forumun raiting'ini arttiran bir etkenim. Son 3 aydir kac tane Rolex fotografi gördünüz benden? Cok zorlama olmadikca kac kere ciddi sekilde Rolex üzerine yazi yazdim?

Dedigim gibi siz beni oltaya getirdiginizi düsünmeye devam edin, bu arada TSF Raiting'i tavan yapsin :lol:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Archezia » 20 Eyl 2011, 20:43

Ya bırak şimdi clk, sadece şu topicte yazdıklarını çevirip term paper olarak hocaya versem dersi 3 defa geçerim :D Fanatik olmayan adam bunu yapmaz bir kere. Bizi "bazı" Rolex kullanıcıları seni de Rolex'e laf atanlar kıl ediyor inkar edecek bir durum yok. Ama artık rasyonel düzeyde konuşulacak herşey konuşuldu benim için Rolex konusunda. Ancak geyiği döner artık. Birgün de nasip olursa beğendiğim bir modelini takar kılıç balığı olup o sana attıkları ağları yırtarım :D
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj Emre » 20 Eyl 2011, 22:07

Rolex'ten bana ne? Karnimi mi doyuruyorlar? Faturalari mi mi ödüyorlar? Bana ne yararlari var ki Rolex fanatigi olayim :lol:

Firma bu soylediklerini yapmadigi halde Rolex fanatigi olabilenler var, onlar dusunsun o zaman :D
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj herofb » 20 Eyl 2011, 23:44

Clk yazdı: Son 3 aydir kac tane Rolex fotografi gördünüz benden?

konusu gelmişken senin koleksiyon bu panther'e beş basar , özletme clk arada ortaya çıkar
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Clk » 21 Eyl 2011, 08:11

Archezia yazdı:Ya bırak şimdi clk, sadece şu topicte yazdıklarını çevirip term paper olarak hocaya versem dersi 3 defa geçerim :D Fanatik olmayan adam bunu yapmaz bir kere. Bizi "bazı" Rolex kullanıcıları seni de Rolex'e laf atanlar kıl ediyor inkar edecek bir durum yok. Ama artık rasyonel düzeyde konuşulacak herşey konuşuldu benim için Rolex konusunda. Ancak geyiği döner artık. Birgün de nasip olursa beğendiğim bir modelini takar kılıç balığı olup o sana attıkları ağları yırtarım :D

Archcy, bence sen bu dersten hayat boyu mezun olamazsin. Bir ürünü sonuna kadar begenmek ile sonuna kadar nefret etmek arasinda ki fark sifirdir ;) Dolayisi ile ben fanatik isem sende yada benim yazdigim her ipe sapa gelmez mesaja bikmadan usanmadan tam tersini yazarak birseyler ispatlamaya calisanlarda fanatiktir. :D

Konuyu bu sekilde ele almaya baslarsan belki sinifi gecersin :lol:

Not: Yukarida ki mesajim günah cikartma olarak algilanmasin. Ben ayni yönde yazmaya devam edecegim, ben devam ettikce beni fanatik olarak niteleyen fanatiklerde tersini ispatlamaya calismaya devam edecektir 8-)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Sektör Haber Merkezi - Watch Industry News Center

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 18 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners