TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yeni Model: Swatch 2. Jeremy Scott Koleksiyonu

Saat Sektör Haberleri Gelişmeler Yeni Modeller

Moderatörler: News, LadyZ

Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Saat Sektör Haberleri Bölümümüzü Ziyaret Ederek Saat Endüstrisindeki Yeni Modelleri, Fuarlardan İzlenimleri ve Gelişmeleri Takip Edebilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Bu Model Hakkında Düşünceniz?

1 seçenek seçebilirsiniz

Sonuçları Görüntüle

Re: Yeni Model: Swatch 2. Jeremy Scott Koleksiyonu

Mesaj Clk » 19 Eyl 2011, 22:06

Herojd, sorunda bu zaten. Saati sevmesi gereken biz degiliz ki :D

Thevenin, ben bu saat ile ilgili düsüncelerimin degistigi günü daha önce foruma yazmistim. Saat : 08:00 Yer : Abu Dhabi Mekan: Kempinski Emirates Palace

Ön söz: Biraz sonra okuyacaklariniz gercektir. Lütfen okuduktan sonra evde denemeye calismayin !!!

Baslangic : Uykulu gözler ile kahvalti salonuna inen Piranha ve esi kahvalti öncesi kahve keyfini cikartabilmek icin terasa cikarlar. Günün ilk sigarasini yakan Piranha kendisini hic ilgilendirmeyen bilgiler ile dolu gavurca yazilmis gazetesini okurken bir anda kaval kemiginde ki aci ile irkilir. " Ne oluyor lan" :D Piranha'nin esi yerinden firlayacak gözler ile kem küm birseyler söylemeye calismaktadir. Piranha esinin sirtina vurarak ve bir bardak su vererek "Panik Atak" yasayan esini sakinlestirir...

Gelisme: Suyunu icen yukarida Piranha'nin esi olarak andimiz Barbara, öncelikle basini sag tarafa oynatarak Piranha'nin dikkatini bir yere cekmeye calisir. Uykulu olan Piranha olaydan birsey anlamadigi icin " Was istiyorsun?" :lol: sorusunu yöneltir... Barbara daha fazla sabredemedigi icin sag elinin isaret parmagi ile bir bayanin kolunda duran ve Emirates Palace'in yeni cilalanmis mermerlerinden daha fazla parlayan Rolex Daytona Panther modelini gösterir.

Sonuc : Barbara'ya verdigi su bardagini geri alip sonuna kadar icen Piranha aka CLK gördügü güzellik karsisinda saskina dönmüstür. Bu saat internette oturdugu yerden hakkinda atip tuttugu " Bu ne len böyle saat mi olur" dedigi saattir. Piranha sunu anlar...

1- Tas yerinde agirdir.

2- Olayin aslini bilmeden, ne oldugunu bilmeden atip tutmak günahtir

3- AP hata yapar, VC hata yapar, kayisi seftali hata yapar, Omega zaten bir hata olarak dogmustur ama Rolex hata yapmaz :lol:

Oldu mu Thevenin :D
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Thevenin » 19 Eyl 2011, 22:10

Inandim reyiz, ama suyu ictikten sonra capsini alaydik iyidi :D
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj drk » 19 Eyl 2011, 22:31

Orta yaşlı exclusive kadının bu olmadığına eminim :)
Resim
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Thevenin » 19 Eyl 2011, 22:54

Bu resmen alles inclusive beyler :D
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj msturan » 20 Eyl 2011, 00:50

Clk yazdı:Herojd, sorunda bu zaten. Saati sevmesi gereken biz degiliz ki :D

Thevenin, ben bu saat ile ilgili düsüncelerimin degistigi günü daha önce foruma yazmistim. Saat : 08:00 Yer : Abu Dhabi Mekan: Kempinski Emirates Palace

Ön söz: Biraz sonra okuyacaklariniz gercektir. Lütfen okuduktan sonra evde denemeye calismayin !!!

Baslangic : Uykulu gözler ile kahvalti salonuna inen Piranha ve esi kahvalti öncesi kahve keyfini cikartabilmek icin terasa cikarlar. Günün ilk sigarasini yakan Piranha kendisini hic ilgilendirmeyen bilgiler ile dolu gavurca yazilmis gazetesini okurken bir anda kaval kemiginde ki aci ile irkilir. " Ne oluyor lan" :D Piranha'nin esi yerinden firlayacak gözler ile kem küm birseyler söylemeye calismaktadir. Piranha esinin sirtina vurarak ve bir bardak su vererek "Panik Atak" yasayan esini sakinlestirir...

Gelisme: Suyunu icen yukarida Piranha'nin esi olarak andimiz Barbara, öncelikle basini sag tarafa oynatarak Piranha'nin dikkatini bir yere cekmeye calisir. Uykulu olan Piranha olaydan birsey anlamadigi icin " Was istiyorsun?" :lol: sorusunu yöneltir... Barbara daha fazla sabredemedigi icin sag elinin isaret parmagi ile bir bayanin kolunda duran ve Emirates Palace'in yeni cilalanmis mermerlerinden daha fazla parlayan Rolex Daytona Panther modelini gösterir.

Sonuc : Barbara'ya verdigi su bardagini geri alip sonuna kadar icen Piranha aka CLK gördügü güzellik karsisinda saskina dönmüstür. Bu saat internette oturdugu yerden hakkinda atip tuttugu " Bu ne len böyle saat mi olur" dedigi saattir. Piranha sunu anlar...

1- Tas yerinde agirdir.

2- Olayin aslini bilmeden, ne oldugunu bilmeden atip tutmak günahtir

3- AP hata yapar, VC hata yapar, kayisi seftali hata yapar, Omega zaten bir hata olarak dogmustur ama Rolex hata yapmaz :lol:

Oldu mu Thevenin :D

Ben "VC hata yapar" kısmını anlamadım Başkan.. Görsel alsak? Hayır, sadece meraktan vallahi :D
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj Clk » 20 Eyl 2011, 08:44

Thevenin yazdı:Bu resmen alles inclusive beyler :D

:lol: , Thevenin :thumbup:

Drk, senin exclusive anlayisin buysa normal anlayisindan korkmaya basladim :D Hayir 100 USD alti tehlikeli... Bilemedim simdi ne diyeyim sana :roll:

msturan, VC hatalarina örnek cok ama ben bir tane yükleyeyim.

Resim
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj msturan » 20 Eyl 2011, 10:08

Bu VC hitap ettiği kesimden bir adet bayan bileğinde nasıl durur ki :? Açıkçası benim hoşuma gitti :D
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj drk » 20 Eyl 2011, 10:13

Clk, fotoğraftaki kişinin aradığımız tanıma uymadığını yazmıştım zaten ;)

Benim bu saatle ilgili düşüncem çok aşırıya kaçan bir örnek olduğu. Şu zamana kadar bu saati gösterdiğim kimseden normal bir tepki almadım :D Ya bayıldılar, çok beğendiler yada iğrenç buldular, hiç kimse, ne kadın ne erkek, fena saat değilmiş demedi :) Çok kaliteli olduğuna eminim ancak bu kadar göze batma bence fazla ;)
Kullanıcı avatarı
drk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Sektör Haber Merkezi - Watch Industry News Center

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 33 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners