Saat Sektör Haberleri Gelişmeler Yeni Modeller
Moderatörler: News, LadyZ
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Saat Sektör Haberleri Bölümümüzü Ziyaret Ederek Saat Endüstrisindeki Yeni Modelleri, Fuarlardan İzlenimleri ve Gelişmeleri Takip Edebilirsiniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
sedir » 12 May 2011, 22:23
"Ucuz" ile Rolex'i yanyana andıktan sonra, SLS'ten bahsedince, "ucuz" ile SLS'i yanyana getirirsek, Rolex'e bedava demek gerekecek.

Vakit nakittir.
-

sedir
-
Thevenin » 12 May 2011, 22:26
Frax yazdı:Thevenin yazdı:Sayilardaki yazi bicimi butunlugu korunsa yine yapmis bizim oglan diyecektim, ama saatlerdeki mistik hava ile takvim sayilarinin modern fontu cok tutarsiz...
Öğrendin bu işi Thevenin
Yorumuna katılıyorum. Bence de olmamış.
Basel'de çıkan bir modelmiş.
viewtopic.php?f=162&t=5118&p=61222&hilit=glashuette#p61222
Yorumuma katilmadan evvel 'lol' ile katilarak guldun, bir 'thumbup' neyim yapmadin ya, bundan gayri guzide yorumlarina yapacagim re-yorumlardan mesul degilim

Thevenin
-

Thevenin
-
Frax » 12 May 2011, 23:06
Thevenin yazdı:Frax yazdı:Thevenin yazdı:Sayilardaki yazi bicimi butunlugu korunsa yine yapmis bizim oglan diyecektim, ama saatlerdeki mistik hava ile takvim sayilarinin modern fontu cok tutarsiz...
Öğrendin bu işi Thevenin
Yorumuna katılıyorum. Bence de olmamış.
Basel'de çıkan bir modelmiş.
viewtopic.php?f=162&t=5118&p=61222&hilit=glashuette#p61222
Yorumuma katilmadan evvel 'lol' ile katilarak guldun, bir 'thumbup' neyim yapmadin ya, bundan gayri guzide yorumlarina yapacagim re-yorumlardan mesul degilim

Senden daha bilgili olsam thumbup gelirdi ama öyle bir durum yok sadece güldüm aman kızma

drk yazdı:Hocam, saatler hakkında bilgi sahibi oldukça bir saati beğenmek daha da zorlaşıyor, hele satın almak neredeyse imkansız hale geliyor. İllaki beğenmediğiniz bir yanı olduğunu farkediyorsunuz eninde sonunda. Halbuki eskiden nasıldı, aa güzel saatmiş, fiyatı ne kadar bunun?

drk bu kadar inceleyen bir sen varsın bence

-

Frax
-
drk » 12 May 2011, 23:08
Frax yazdı:drk yazdı:Hocam, saatler hakkında bilgi sahibi oldukça bir saati beğenmek daha da zorlaşıyor, hele satın almak neredeyse imkansız hale geliyor. İllaki beğenmediğiniz bir yanı olduğunu farkediyorsunuz eninde sonunda. Halbuki eskiden nasıldı, aa güzel saatmiş, fiyatı ne kadar bunun?

drk bu kadar inceleyen bir sen varsın bence

Normal değil, kabul ediyorum

-

drk
-
Clk » 13 May 2011, 02:09
Forum ahalisi yavastan ruh sagliklarini kaybediyor anlasilan

TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
-

Clk
-
DenizKSK » 13 May 2011, 11:33
clk yazdı:Forum ahalisi yavastan ruh sagliklarini kaybediyor anlasilan

Bu arada saatin tarih göstergecini beğenmedim, zaten altınıda sevmem ama Glashutte+tourbillon hatrına 4 gider benden bu zarif yapıya.

"A Samurai always wears two swords."
-

DenizKSK
-
-
asymptote » 13 May 2011, 14:13
Herkesin tercihine ve zevkine saygı duyarım fakat bu saat 4 den aşağı bir notu haketmiyor. 1 veren bile var, el insaf diyorum

"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
-

asymptote
-
Dön TSF Saat Sektör Haber Merkezi - Watch Industry News Center
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 14 misafir