TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yeni Model: Steinhart Ocean Vintage GMT

Saat Sektör Haberleri Gelişmeler Yeni Modeller

Moderatörler: News, LadyZ

Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Saat Sektör Haberleri Bölümümüzü Ziyaret Ederek Saat Endüstrisindeki Yeni Modelleri, Fuarlardan İzlenimleri ve Gelişmeleri Takip Edebilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Bu Model Hakkında DÜşünceniz?

1 seçenek seçebilirsiniz

Sonuçları Görüntüle

Re: Yeni Model: Steinhart Ocean Vintage GMT

Mesaj 2fast4u » 02 Mar 2011, 15:48

kazandırmı tam bellı degıl sızın yorumunuz nedır gozlemınızı anladım zaten
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj uzbey33 » 02 Mar 2011, 16:07

homage saatlerin en büyük üreticisi çin. alpha, minorva ve parnis çinli homage saat üreticileri. bence çinlilerin replica, sahte saat üreteceklerine en azından homage üretmeleri iyi bir şey. steinhart çinli homage saat üreticilerinin yüksek satışını görerek ben daha kalitelisini swiss made üretip iyi satışlar yakalarım düşüncesinde olabilir. pazar olduğu için üretim de olacaktır, tabi yasal sınırlar içerisinde...
collecting is fun. instagram--> uzbey33: saat, uzbey: seyahat
Kullanıcı avatarı
uzbey33

Mesaj razz » 02 Mar 2011, 16:18

TSF buluşmamızda da bahsi geçti Homage mevzusunun.. Benim şahsi fikrim benzer saatlerin varlığını destekler nitelikte.. Sebep;
Şimdi bir Panerai almayı düşünüyorsunuz.. Mağazaya gittiniz.. 3350,00 EUR fiyatıyla PAM000 bütün güzelliğiyle karşınızda.. Ancak saat daha önce taktıklarınıza hiç benzemiyor.. Dev bir saat, bomboş bir kadran, garip de bir kurma kolu.. Yarım saattir mağazadasınız ancak bu saate 3350,00 EUR'yu vermeden önce daha çok denemeye ihtiyacınız var.. İşte burada Homage devreye girer.. Kapı teslimi 100,00 usd'ye Steril ( yazısız kadran ) bir Parnis sipariş edilir.. Saat gelir, kola takılır.. Gerçekten bu saatin orijinaline ödemeyi düşündüğüz bedelin karşılığını alabilecek misiniz ( en azından dükkanda geçirdiğiniz yarım saatin sizin bu sorunuza vereceği cevaptan fazlasını vererek ) düşünürsünüz..
Muhtelif sonuçlar:
- Panerai'ın orijinalini alırsınız.. Parnis'i de yeğene takarsınız sünnet hediyesi..
- Panerai'ı almazsınız çünkü saat size uygun gelmemiştir.. Parnis'i de yeğene takarsınız sünnet hediyesi..
- Panerai'ın orijinalini alırsınız.. Parnis'de size değişik kayış kombinasyonlarıyla Panerai'ın zarar görme ihtimalinin yüksek olduğu durumlarda kolunuzda olur..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj Emre » 03 Mar 2011, 01:38

razz yazdı:Saat gelir, kola takılır.. Gerçekten bu saatin orijinaline ödemeyi düşündüğüz bedelin karşılığını alabilecek misiniz ( en azından dükkanda geçirdiğiniz yarım saatin sizin bu sorunuza vereceği cevaptan fazlasını vererek ) düşünürsünüz..

Deneme maksatli bile olsa o saatin gercekten ayni hissi, benzer bi kullanim simulasyonunu saglayabilecegini dusunuyo musun razz?

Ha sunu dersek, tamam adam Panerai takamiyor veya bilincli bi sekilde takmiyor ama gidip homage alip takiyor eyvallah.

Ben hala gelismekte olan Swiss Made saatler ureten bi firmanin Homage isine girmesini mantiksiz buluyorum.
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj submariner » 10 Mar 2011, 23:00

Steinhart'ın tasarımını başarılı buldum.Bence hommage üretenler arasında mkII ve Steinhart vintage konseptine bakış açılarıyla ve üretim kaliteleriyle biraz ayrı duruyorlar gibi.OV GMT kolunuzdayken bi etkinliğe katıldığınızı farz edin ,şans eseri ,olur ya kolunda explorer II olan birisiyle tanıştırıldınız.Aslı ile hommage yanyana ....kendinizi nasıl hissederdiniz? :oops: Bence müşkül bir durum :)
How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb
Kullanıcı avatarı
submariner

Önceki

Dön TSF Saat Sektör Haber Merkezi - Watch Industry News Center

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 26 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners