Saat Sektör Haberleri Gelişmeler Yeni Modeller
Moderatörler: News, LadyZ
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Saat Sektör Haberleri Bölümümüzü Ziyaret Ederek Saat Endüstrisindeki Yeni Modelleri, Fuarlardan İzlenimleri ve Gelişmeleri Takip Edebilirsiniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Ert » 26 Ara 2012, 01:33
Hiç beğenmedim , böyle saatleri tasvip etmiyorum açıkcası .
AHM
-

Ert
-
2fast4u » 26 Ara 2012, 10:13
Piyasada markalar icin prestij saatleri ureten saatciler cok fazla yok o nedenle destekliyorum .sirasiyla Ap nin maserati komplikasyon saati en ustte konumlanan fiyatiyla can yakiyordu ve zaten limitli.hublot ve panerai ,cvstos ferrari icin saatler yaptilar .motorsporlarina ilgi duyan insanlar kollarinda bu saatleri tasimaktan zevk duyar .su an kullanmakta oldugum saat yine chopard in pesine takildigi millemiglia serisinin alfa romeo 6c ye bir limitli bir gondermesi ve bahsi gecen araba coktan koleksiyonluk .Biraz arastirinca scuderia ferrarinin pilotlugunu yaptigini enzo amcamizin finanse ettigi bu aracin ferrari markasinin ilk tohumlari oldugu anliyorum ki saat cok daha fazla anlamli oluyor belki bmw zihinlerde sadece pahali bir alman olarak bilindigi icin italyanlarin tarlada dogan markalarinin gerisinde

ama ball bmw fanatigi icin tek adres durumunda.graham in mercedes brawn veya yanilmiyorsam jager in aston martin saatleride yine dial a baktikca bana 24 saat arac kokpitine bakiyormus havasi veren basarili modeller yani manyaklar icin uretilmisler:)
The world is yours .
" serial flipper"
-

2fast4u
-
Baran » 26 Ara 2012, 16:19
Bunun Mercedesi olsa alırdımda BMW...emekli oldum o markadan.
-

Baran
-
-

Frax
-
Baran » 17 Şub 2013, 09:40
Çok sıradan yahu neden biraz uğraşmazlarki daha sportif birşey için.Bildiğin dede saati.
-

Baran
-
Dön TSF Saat Sektör Haber Merkezi - Watch Industry News Center
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 15 misafir