TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

150 TL Bütçeye Nato Kayışla Kullanılabilecek Saat Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

150 TL Bütçeye Nato Kayışla Kullanılabilecek Saat Önerisi

Mesaj lcool » 20 Ağu 2012, 23:55

Merhabalar...
Ben Lütfü.Şu an normal olarak kullandığım bir saatim(?) var.Sony Ericsson :) Kendime düzgün bir saat almak istiyorum.Kısacası saat hobisine başlamak istiyorum.

Şimdi diyeceksiniz başlangıç için Seiko 5 tipi bir otomatik saat uygun diye.Aslında doğru.Özellikle yeşil olan military tipi olan saate bayılıyorum ama şu an için bana mağliyeti çok olur.Bu nedenle quartz saat düşünüyorum.Benimle ömür boyu anılara sahip olacak bir saat için daha erken olduğu kanısındayım.Yaşım 16.Saati okulda da kullanmam gerekecek.Dışarıda kullanmam gerekecek.Özellikle Nato tipi kayışlarla değişik değişik kullanmayı düşünüyorum.Hatta forumdan bir deyişle 8-9 tane alıp kullanırım :D

Boy:1,84
Bütçe:150TL civarı olabilir.
Geri kalan parayı nato kayışlara yatırırım :) Şu an için metal ve deri kayışlarla saati kullanmak istemiyorum.
Kalıbımın biraz büyük olduğundan büyük saatlerin daha güzel duracağını düşünüyorum.Yinede forumdaki abilerimin görüşlerini almak isterim.
Sporla çok uğraşıyorum ( Basketbol ve Bisiklet) bu nedenle spor bir saat olması daha uygun olur diye düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
lcool

Re: 150 TL Bütçeye Nato Kayışla Kullanılabilecek Saat Öneris

Mesaj Frax » 21 Ağu 2012, 01:41

Lcool, bütçene ve tarzına en çok uyacak modeller Casio Edifice modelleri derdim ancak nato kayışla ne derece olur :? Niye özellikle nato kayış istediğini söyleyebilir misin? Terleme - alerji vb. bir engel yoksa sadece değişik renklerde saat takmak ise amacın o zaman aynı işi deri ile de yapabilirsin boynuzları uygun bir saatte. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj lcool » 21 Ağu 2012, 02:37

Nato kayış isteme nedenim spor görüntüyü çok güzel yansıtıyor.Deri kordon o kadar spor bir görüntü oluşturmuyor.
Kullanıcı avatarı
lcool

Mesaj Baran » 21 Ağu 2012, 08:12

Ben olsam nato sevdasından birsüreliğine vazgecer Casio tercih ederdim düşünmeden.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj mrbars » 21 Ağu 2012, 09:35

ikinci el bir orient mako, bütçe 200 tl
Resim

seiko snk809, bütçe 200 tl
Resim
Kullanıcı avatarı
mrbars

Mesaj Hsnmrycl » 21 Ağu 2012, 13:06

elbette vostok amphibian :thumbup:
hem bütçene tam uyumlu, hem sportif, hem de dayanıklı...
büyük saat istediğin için ministry kasayı tercih edebilirsin.

http://chistopolcity.com/category.php?id_category=16
öd tengri aysar; kişi oglı kop ölgeli törümiş.
Kullanıcı avatarı
Hsnmrycl

Mesaj lcool » 21 Ağu 2012, 19:44

Arkadaşlar önerileriniz için teşekkür ederim.Casio nun bazı saatleri hoşuma gitti.Seiko ise tam istedim saat.Sade , spor ve nato kayışlara çok güzel uyum sağlıyor.Orient ise beni biraz aşıyor.Vostok saatler ise inceleyeceğim.

Eğer Seiko nun gibi başka sade spor model varsa yine önerilerilerinizi bekliyorum.Pilli otomatik fark etmez.
Kullanıcı avatarı
lcool

Mesaj Slayer39 » 22 Ağu 2012, 10:10

Formun ikinci el saat kısmına muhakkak bakın derim, pilli-otomatik fark etmez dedikten sonra bu bütçede güzel saatler bulabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Slayer39

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 157 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners