TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

5000 TL Bütçeli Deri Kayışlı Beyaz Kadran Saat Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

5000 TL Bütçeli Deri Kayışlı Beyaz Kadran Saat Önerisi

Mesaj aylakgunler » 24 Tem 2012, 11:15

Merhabalar,

Forumda ilk günüm ve ilk mesajım. Öncelikle herkese vereceği tavsiyeler ve yapacağı yönlendirmeler nedeniyle şimdiden teşekkür ediyorum. Yıllardır saat kullanmama rağmen bu kullandıklarım geçici birer heves gibi hep değişti. Ama artık uzun bir süre kullanacağım, gün boyu işyerinde takacağım, beyaz kadran ve deri kayışlı bir saat arayışı içerisindeyim.

Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

Saygılar.
Kullanıcı avatarı
aylakgunler

Re: 5000 TL Bütçe, Deri Kayış, Beyaz Kadran Saat Önerisi

Mesaj SeRxx » 24 Tem 2012, 13:32

Merhabalar, Foruma hoşgeldiniz ...
Tag Heuer Carrera, Longines Master serileri olabilir.

Resim
Resim

Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj aylakgunler » 24 Tem 2012, 13:58

serxx yazdı:Merhabalar, Foruma hoşgeldiniz ...
Tag Heuer Carrera, Longines Master serileri olabilir.

Sevgili Serxx cevabınız için çok teşekkür ederim. Carrera serisi incelediğim serilerden birisi idi. Açıkçası Longines'e bakmak aklıma gelmemişti. Peki aynı şekilde aşağıdaki saatler hakkında fikriniz ne olur?

http://www.tevfikaydin.com/meistersinger/monographmm101.html
http://oris.ch/collections/collections_detail.aspx?ln=tr&modelid=236
http://www.frederique-constant.com/en/collections/52/fc-360rm6b6.html
http://www.ballwatchusa.com/collections/TrainmasterCannonballL1JWH.asp

Saygılar.
Kullanıcı avatarı
aylakgunler

Mesaj borik » 24 Tem 2012, 14:08

Ball çok şık bir saatmiş ben çok beğendim. :thumbup:
Resimlerdeki ilk Longines diğer favori saatim. Hem klasik hem spor - uzun yillarca kullanilabilecek bir saat. :champ:
Kullanıcı avatarı
borik

Mesaj morrissey » 24 Tem 2012, 15:23

Carrera oneriririm. Cok memnun kalirsiniz, uzun vadede klasik bir saat olarak kullanabilirsiniz.

Sent from my iPad using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
morrissey

Mesaj aylakgunler » 24 Tem 2012, 15:35

morrissey yazdı:Carrera oneriririm. Cok memnun kalirsiniz, uzun vadede klasik bir saat olarak kullanabilirsiniz.

Sent from my iPad using Tapatalk

Çok teşekükr ederim cevabınız için. Carrera'ya kayıyor gönlüm. Hakikaten çok iyi bir saat. Günlerdir hem bu forumda hem de butiklerde saat bakıyorum. Aslında daha da çıkabilirim fiyat için. Gönlümde Zenith var ama o kadar fahiş fiyat istiyorlar ki. Amerika'da 4200 USD fiyatlı Zenith Captian Dual Time için dün akşam benden tam 11.000 CHF istedi bir firma. O yüzden ben de madem buradan alacağım limiti aşağıya çekeyim dedim. Şimdi araştırdıkça karşıma derya gibi bir dünya çıkıyor.

Misal forumda daha önce konuşulan Frédérique Constant'ın Classic Manifacture serisine bayıldım: http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=75&t=9343#axzz21XharoyG Bu hiç aklımda yoktu :)

Araştırmaya devam edeceğim gibi görünüyor. Tabi limit arttıkça seçenek de artıyor :)
Kullanıcı avatarı
aylakgunler

Mesaj SeRxx » 24 Tem 2012, 19:06

Rica ederim. Tag Heuer Carrera kullanıyorum, hiçbir saat beni bu kadar tatmin etmemişti, ileride satmak istediğinizde bile kendi seviyesinde bulunan markalardan daha az zarar ederek ve daha hızlı elinizden çıkarırsınız. Bence Carrera'ları gidip deneyin :thumbup:

Verdiğiniz linklerdeki saatleri inceledim en çok Ball'u beğendim; zaten benim kronograf saatlerde Bi-Compax'a karşı özel bir ilgim var.
FC'nin o modeli ise 1888 adet limitli üretim. Türkiye'de 3bin küsür Lira'ya satılıyor fena durmuyor.

Yine de acele etmeyin güzel bir bütçeniz var bolca saat deneyerek iyi bir seçim yapın :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj aylakgunler » 25 Tem 2012, 08:37

serxx yazdı:Rica ederim. Tag Heuer Carrera kullanıyorum, hiçbir saat beni bu kadar tatmin etmemişti, ileride satmak istediğinizde bile kendi seviyesinde bulunan markalardan daha az zarar ederek ve daha hızlı elinizden çıkarırsınız. Bence Carrera'ları gidip deneyin :thumbup:

Verdiğiniz linklerdeki saatleri inceledim en çok Ball'u beğendim; zaten benim kronograf saatlerde Bi-Compax'a karşı özel bir ilgim var.
FC'nin o modeli ise 1888 adet limitli üretim. Türkiye'de 3bin küsür Lira'ya satılıyor fena durmuyor.

Yine de acele etmeyin güzel bir bütçeniz var bolca saat deneyerek iyi bir seçim yapın :thumbup:

Haklısınız serxx, aslında bütçe için biraz modifikasyon ile oldukça geniş bir yelpazede araştırma ve seçim yapma durumu söz konusu. Peki son bir soru sormak isterim. Frederique Constant ile Maurice Lacroix markaları hakkında görüşleriniz nelerdir? Tag Heuer, Oris klasmanında mıdır?

Saygılar.
Kullanıcı avatarı
aylakgunler

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: hellamer ve 53 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners