1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

TAG Heuer Aquaracer 500M Titanium Arıza Bilgi ve Yorum

MesajGönderilme zamanı: 23 Tem 2012, 18:13
sliyms
Merhabalar arkadaşlar, geçen yıl İngiltereden TAG heuer aquaracer 500M titanium model saatimde arıza meydana geldi. Şöyleki, saati ayarlamak için kullandığımız vidalı ayarlama piminde problem oldu ve şuan pim diş tutmuyor. Saatlere meraklı biriyim birden fazla saatım var hepsi otomatik saatler ve ilk defa saatlerimden birinde problem yaşadım ve bence ciddi bir problem Tag Heuer marka bir saat için suan saati Türkitedeki yetkili satıca götürdüm ancak teknik servisten henüz bir bilgi gelmedi. Bu konuda sizlere danışmak istedim , değerli tecrübelerinizi ve önerilerinizi paylaşırmısınız... Tesekkürler.

Re: TAG heuer aquaracer 500M titanium HK.

MesajGönderilme zamanı: 23 Tem 2012, 18:34
SeRxx
Saatinize ancak teknik servis çözüm bulabilir bence servisin cevabını beklemek en iyisi.
Saatinizin fotograflarını görebilir miyiz ?

Re: TAG heuer aquaracer 500M titanium HK.

MesajGönderilme zamanı: 23 Tem 2012, 18:44
Orca42
Merhaba, Tag Heuer'lerin Aquaracer modellerinde bu problem var. Google'da "tag heuer aquaracer problem" , "aquaracer crown issue" veya "aquaracer crown problem" diye yazın. Bir sürü forum yazısı çıkacak. çözüm servis elbette, muhtemelen ilgili parçalar değişecek. Benim 2007 aldığım Link serisi saatimde 2 kez aynı problem oldu. Geçmiş olsun. Herşeye rağmen Tag iyidir. Garantisi devam ediyorsa sıkıntı olmaz.

Re: TAG Heuer Aquaracer 500M Titanium Arıza Bilgi ve Yorum

MesajGönderilme zamanı: 23 Tem 2012, 18:55
Bond
Geçmiş olsun. Servis gereken işlemi yapacaktır. Daha önceki konuda yazan bilgilere göre biraz süre alabilir gibi duruyor. Aynı model için benzer problem konusu ve detaylar ilk linkte. Diğeri ise Orca42'nin konusu.

TAG Heuer Aquaracer 500m Kurma Kolu Problemi :arrow: viewtopic.php?f=76&t=3958&p=46539&hilit=tag#p46539

TAG Heuer Link Kurma Kolu Problemi :arrow: viewtopic.php?f=76&t=6726&p=85276&hilit=tag#p85276

Re: TAG Heuer Aquaracer 500M Titanium Arıza Bilgi ve Yorum

MesajGönderilme zamanı: 25 Tem 2012, 09:25
sliyms
Yardımlarınız için teşekkür ederim. linkler de çok faydalı oldu. Herkeze keyifli formlar. Servsten cevap geldiğinde sizlerle paylaşacağım.

Re: TAG Heuer Aquaracer 500M Titanium Arıza Bilgi ve Yorum

MesajGönderilme zamanı: 25 Tem 2012, 09:28
Cinman
lpi servisine vermenizi öneririm
maalesef aynı arıza bende de oldu
tamamı ile yeni sistem ile değiştiriyorlar
tüm kurma kolu conta ve vidalama sistemi değişiyor

Re: TAG Heuer Aquaracer 500M Titanium Arıza Bilgi ve Yorum

MesajGönderilme zamanı: 31 Tem 2012, 15:41
sliyms
Merhaba arkadaşlar, geçen Hafta sonu saatim servisten geldi. Herhangi bir ücret istemediler. Ankara uğur saate bırakmıştım saatimi garanti belgesi ile birlikte 3 hafta sonunda saatimi teslim ettiler. Umarım tekrar böyle bir problem yaşamam. Herkeze teşekkürler.

Re: TAG Heuer Aquaracer 500M Titanium Arıza Bilgi ve Yorum

MesajGönderilme zamanı: 13 Ara 2013, 10:22
anilb
Herkese merhaba, forumun uzun süreden beri takipçisi; buna karşılık çok yeni üyesiyim. önümüzdeki günlerde TAG HEUER Aquarace 300 M almayı düşünüyorum. İnternette de araştırdığımda kurma kolunun genel bir sıkıntı olduğu görülüyor. Bu hususun haricinde tag heuer'in saatleri genel olarak sağlam mıdır, diğer swiss markaları arasında (longines, tissot, victorinox ya da üst sınıfta rolex gibi) kalite ve işçilik açısından durumu nedir, kurma kolları kürdan gibi kırılgan mıdır şeklinde sorularım bulunuyor. Kullanıcılardan gelen görüşler için şimdiden teşekkürlerimi sunarım.