TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Citizen AT4000-02E Chronograph Modelini Nereden Bulabilirim

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Citizen AT4000-02E Chronograph Modelini Nereden Bulabilirim

Mesaj cevresahibi » 13 Tem 2012, 21:25

http://www.ebay.com/itm/Citizen-AT4000-02E-Chronograph-Radio-Controlled-Atomic-Eco-Drive-200M-UK-Seller-/270998158313?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item3f18bfbbe9

Citizen AT4000-02E Chronograph Radio Controlled Atomic Eco-Drive 200M modelini Türkiyede bulabilme şansım var mı?

linkten alırım ama gümrükte takılır diye korkuyorum.

Resim
Kullanıcı avatarı
cevresahibi

Re: Citizen AT4000-02E Chronograph Modelini Nereden Bulabili

Mesaj insatiable » 14 Tem 2012, 18:03

"saat, önce insanı gösterir, sonra zamanı."
Kullanıcı avatarı
insatiable

Mesaj fzkçi » 05 Oca 2013, 15:40

merhaba, bu modelin aynısını kendim için ingiltereden getittirdim gümrük problemi yaşamadım yalnız şöyle bir sorunum var yardımcı olursanız çok sewinirim saatin crown dedikleri ayarlama kolu normal konumdayken yani sıfır konumundayken bir ayarlama yapmasada hangi yöne çevirirsek çevirelim "click" sesi herzaman duyuluyor bu normal birşey mi yoksa bir hatamı sizce? çok teşekkür ederim
Kullanıcı avatarı
fzkçi

Mesaj SeRxx » 06 Oca 2013, 00:27

fzkçi yazdı:merhaba, bu modelin aynısını kendim için ingiltereden getittirdim gümrük problemi yaşamadım yalnız şöyle bir sorunum var yardımcı olursanız çok sewinirim saatin crown dedikleri ayarlama kolu normal konumdayken yani sıfır konumundayken bir ayarlama yapmasada hangi yöne çevirirsek çevirelim "click" sesi herzaman duyuluyor bu normal birşey mi yoksa bir hatamı sizce? çok teşekkür ederim

Boşa dönerken öyle bir ses çıkarıyor olabilir diye düşünüyorum ...
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj fursev » 06 Oca 2013, 01:12

Ya aslında bu citizenler harbiden yılan hikayesi bende bu aralar proximity diye modeli var ona bakıyorum ama tr de bulma şansım olmadığı gibi internette de aztime satıyor sadece sizce başka nereden alabilirim ?
Kullanıcı avatarı
fursev

Mesaj dolunay » 06 Oca 2013, 03:35

fzkçi yazdı:merhaba, bu modelin aynısını kendim için ingiltereden getittirdim gümrük problemi yaşamadım yalnız şöyle bir sorunum var yardımcı olursanız çok sewinirim saatin crown dedikleri ayarlama kolu normal konumdayken yani sıfır konumundayken bir ayarlama yapmasada hangi yöne çevirirsek çevirelim "click" sesi herzaman duyuluyor bu normal birşey mi yoksa bir hatamı sizce? çok teşekkür ederim

Normal bir durum, saatin özelliği o, endişe etmenize gerek yok.
En son dolunay tarafından 06 Oca 2013, 03:43 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
dolunay

Mesaj dolunay » 06 Oca 2013, 03:41

cevresahibi yazdı:http://www.ebay.com/itm/Citizen-AT4000-02E-Chronograph-Radio-Controlled-Atomic-Eco-Drive-200M-UK-Seller-/270998158313?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item3f18bfbbe9
Citizen AT4000-02E Chronograph Radio Controlled Atomic Eco-Drive 200M modelini Türkiyede bulabilme şansım var mı?
linkten alırım ama gümrükte takılır diye korkuyorum.

Citizen AT4000 serisinin titanyum kasa ve bilezikli olan modelini ben de keyifle kullanıyorum. Doğru seçim. Tavsiye ederim. :thumbup:
gittigidiyor sitesinden iki arkadaş ve ben bu saatin farklı modellerini allbuy isimli satıcıdan aldık. Bu satıcının ilgisi ve fiyat politikasından son derece memnun kaldık. (Not: İstediğiniz model saati getirtebiliyor. Satış listesinde olmasa bile stok durumu sorun ve fiyat isteyin, anlaşırsanız size özel satış açıyor.) Amerikan postası USPS ile gümrüğe takılmadan saatler elimize ulaştı. En geç iki hafta içinde teslim ediliyor. Gittigidiyor sistemi nedeni ile saati belli bir süre sonunda veya hiç teslim almaz iseniz satışı tek taraflı iptal edersiniz paranız yanmaz. Böylesi daha güvenli.
Kullanıcı avatarı
dolunay

Mesaj fzkçi » 06 Oca 2013, 04:01

ben kendi beğendiğim model için yurt dışından 3 site belirlemiştim bunlar:

http://www.citizenshop.co.uk/index.php/ ... 0002e.html
http://www.nigelohara.com/citizen-mens- ... 18713.html
http://www.firstclasswatches.co.uk/citi ... -9277.html

yaptığım bu belirlemelerde sitelerin referanslarını ve resmi dağıtıcı firma olma özelliklerini göz önünde bulundurdum özellikle 2nci adresdeki dağıtımcının aboutus kısmındaki "We are official authorised dealers..." başlıklı yazısını okumanızı tavsiye ederim. kısacası doğru bir karar verdiğimi düşünerek fursev in proximity modeli için aşağdaki adresleri önerebilirm.

http://www.firstclasswatches.co.uk/citi ... 13247.html
http://www.firstclasswatches.co.uk/citi ... 13245.html
ayrıca belirtmekte fayda var istanbula geliş 1 hafta sürüyor istanbuldan yurtiçine dağıtımı ise ptt yapıyor ve mesafeye göre teslim süresi 3-5 gün arasında değişiyor ben gümrük sorunu yaşamadım dilerim sizde yaşamazsınız

son olarak bu modellerde (AT4..) crown boşta dönerken ses geliyormuş yeni öğrendim teşekkürler. fakat şimdide başka derin bir mevzuyla karşılaştım ilgilenen olur umuduyla buraya yazıyorum:

kutu içerisinden çıkan cd deki anlatımda E650 kalibrenin(benimkide E650) "zero positioning" kısmındaki saniye kolunun ayarlanmasında crown u aşağa çevirdiğimizde saniyeyi ilerletebileceğimiz yukarı doğru çevirdiğimizde ise saniyeyi geriye doğru döndürebileceğimizden bahsediliyor benim modelde aşağ doğru çevrilerek ilerletme konusnuda bir problem yok fakat yukarı doğru çevirdiğimde çıt sesi duyulmasına rağmen saniye hiç geriye doğru gitmiyor acaba vidyoda yanlış bilgimi veriliyor yoksa benim modelde bir hatamı var ?

bu arada yine crown ile saniye kolunun ilerletilmesiyle yapılan ay ayarlamasında crownun ters(yukarı)döndürülmesiyle saniye kolunun geriye gitmeyeceğini belirten bir açıklama var kullanım kitapçığında (sayfa 43 de 7. kısım) dolayısyla burdan yola çıkarak saniye kolunun crown ile hiç geriye döndürülemeyeceği yani vidyodaki bilginin yanlış olduğu sonucuna varabilirmiyiz? teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
fzkçi

Sonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 42 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners